Ahoj, je tu nekdo, kdo by mi pomohl s bash scriptem pro spusteni node.js programu po naboootovani disku?
Konkretne, potrebuju napsat .sh script, ktery se spusti na Synology DS215j po restartu stroje a provede jednoduchej prikaz "node script.js" tak, aby to bezelo jako daemon na pozadi. Vzhledem k tomu, ze je to synology, tak nejsou moc pouzitelny utility jako "node forever" nebo "node daemon". Zkratka, bash script, kterej ma atributy start a stop.
Ja jsem v tomhle uplnej novacek, podarilo se mi podle inspiraci jinejma scriptama a podle tutorialu neco zbastit, ale funguje to takhle (kdyz postupuju manualne)
vector@ezra:~$ cd /usr/local/etc/rc.d
vector@ezra:/usr/local/etc/rc.d$ ls
nodered-boot.sh
vector@ezra:/usr/local/etc/rc.d$ ./nodered-boot.sh start
>
v tuhle chvili zmacknu Ctrl+C, rekne mi to, at to zmacknu podruhy, tak zmacknu znova CTRL+C a jsem zpet v bashi a zacne se spoustet script prikaz v nodered-boot.sh:
vector@ezra:/usr/local/etc/rc.d$ ./nodered-boot.sh start
>
(To exit, press ^C again or type .exit)
>
vector@ezra:/usr/local/etc/rc.d$ 2 Jul 23:33:46 - [info]
Welcome to Node-RED
===================
2 Jul 23:33:46 - [info] Node-RED version: v0.18.7
2 Jul 23:33:46 - [info] Node.js version: v8.9.4
2 Jul 23:33:46 - [info] Linux 3.2.40 arm LE
...
...
no a tenhle
nodered-boot.sh
script se pousti vzdy pri bootu a idealne by proste mel spustit to co ma spustit . namisto toho ho musim spoustet takhle manualne a jeste to probiha takhle divne.
muzu nekomu z vas (nebo sem do klubu) poslat obsah toho .sh souboru, aby se na to podival a rekl mi, co delam spatne?
Jestli to chapu spravne, tak muj script spusti node.js REPL, kterej, dokud ho nezavru pomoci ctrl+c, nespusti script co ma.