• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DELVITLinux pro zacatecniky a obycejne uzivatele (NO FLAMES!)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JUNIOR: jediny, co asi hledas a je pouzitelny je nextcloud, fork owncloudu, co pouzivam uz nejakou dobu. Ma to hromadu wifikundaci a maily to umi, v podstate to umi cokoliv si dovedes vymyslet, i kdyz nektery veci se tam musi docela naohybat.
    SATAI
    SATAI --- ---
    CHOROBA: to je ve sve podstate dost pesimisticky scenar
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ja si myslim, ze si IBM a RedHat budou rozumet.
    TBC
    TBC --- ---
    AQUARIUS: ja doufám ze to nebude tak cerny, prec jenom je to akvizice za mraky peněz a cilem neni znicit konkurenční produkt.. Ikdyz jiste obavy o CentOS mam.
    SUK
    SUK --- ---
    JUNIOR: Ze zminenych 4 neznam jen Rainloop. Osobne me neco sralo na kazdem jednotlivem. A samozrejme, ze docela dost nadavam i gmailu. Neco opravdu dobre a k pouzivani jsem sam osobne zatim nenasel (z webmailu). Pokud to mas pro sebe, sel bych cestou neceho desktopoveho nebo konzoloveho :)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KOLCON:
    SUK:
    KECAM:

Já vím, k vygooglení toho je spousta. Právě proto se ptám na nějakou zpětnou vazbu a zkušenosti abych neobjevoval vejce :)
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    AQUARIUS: Ano, to bude pro mě nepříjemné.
    SATAI: bohužel asi ano, sám jsem zvědav co bude.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    CHOROBA: tak nejak nevim, jak by to mohla bejt dobra zprava... V CentOS komunite maji jasno:
    21:30 < Bahhumbug> It means that CentOS as we know it is dead.
    21:30 < Bahhumbug> Period.
    21:30 < Bahhumbug> Anyone that thinks otherwise is an idiot.

SATAI
    SATAI --- ---
    IBM to zazdí.
    A mimo RH nevidím zatím takový tah na branku v inovacích.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    :-o tak nejak ani nevim, esli to je dobra zprava, nebo spatna zprava
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    IBM kupuje Red Hat

IBM To Buy Red Hat, the Top Linux Distributor, For $34 Billion - Slashdot
    https://linux.slashdot.org/...28/1859245/ibm-to-buy-red-hat-the-top-linux-distributor-for-34-billion
    KECAM
    KECAM --- ---
    JUNIOR: nebo klidne muzes navazatna seznam, kdyz u domeny spravne nastavis zaznamy https://napoveda.seznam.cz/cz/firmy/napoveda-pro-klienty/e-mail-na-vlastni-domene/

:)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    youtube, spotify...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    SILVESTRAGON: foobnix (jako nahrada za foobar2000, ktery bohuzel nativne pro tucnaka neni) nebo exaile
    PUMA
    PUMA --- ---
    SILVESTRAGON: xmms, vlc
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SILVESTRAGON: mocp, ovladani pres Fn+...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JUNIOR: Koukal jsi na owncloud nebo nextcloud?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Zdravím,
    nevím jestli to patří sem, ale existuje něco jako "emailový client v cloudu" ? Ne samotný emailový účet, ale něco jako je gmail (který teď používám a chci se ho zbavit) - je super jak to umí spravovat více emailových účtů a vyhovuje mi to. Ale nechce se mi moc používat google jako takový (čistě intelektuální šprajc) tak hledám alternativu. Potřebuji aby k tomu byla i správa kontaktů ( z telefonu a emailu). Spousta jsem toho pogoogloval, ale neobjevil jsem zatím nic úplně extra. Jinak mám vlastní doménu s vlastním jménem tak klidně mohu nainstalovat tam cokoliv.

Díky
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam