FARFELOO: Podle toho, kam to ten kontainer naládoval (jo, odpověď na houby, ale lepší nemám a kontainery nepoužívám).
Ale proto jsem, jako poslední bod, navrhnul si i vypsat velikosti adresářů z rootu a pak u těch, které se zdají velkými (já vím, dojmologie) si vypsat velikosti podadresářů a tak dál, až se člověk dostane k něčemu, co je výrazně větší, než by čekal a buď si dohledá odkud to leze a zda to potřebuje všechno, nebo to posoudí odborným pohledem a smaže zbytečnosti.
(Mě se tohle např. dělo při stahování balířků, když to spadlo tak neseděl součet, tak se začalo znova, ale to staré polostažené se přejmenovalo z nejaka-lib-1.2.3.4.tar.gz na nejaka-lib-1.2.3.4.tar.gz.001, další na 002 atd a když byl blbý součet, nebo blbá linka, tak jich tam takhle bylo třeba 20 nepovedených pokusů a spousta místa v háji.)
Taky jsem tam třeba měl nejaka-lib-1.2.3.5.tar.gz nejaka-lib-1.2.3.6.tar.gz nejaka-lib-1.2.3.7.tar.gz nejaka-lib-1.2.3.8.tar.gz nejaka-lib-1.2.3.9.tar.gz a protože 1.2.3.9 fungovala a stařila všemu, tak jsem ty starší taky promazal. (V nouzi šlo promazat i ty aktuální balíčky, že se při reinstalaci/rekompilaci postahujou znovu, ale že snad to nebude potřeba dělat hned)
Prostě někde ta data být musí, když nejsou na místech obvyklých, kam se člověk koukne jako první, tak musí být jinde a je potřeba je dohledat "ručně" - jít po adresářích, co zabírají nejvíc místa a podívat se, jestli ho zabírají právem.