TR1: Sítě jsou má slabina. Do toho manuálu samožejmě také koukám, akorát asi budu spíš koukat do toho na webu, tam se bude dát vyhledávat aspon přes F3. Přímo v helpu F1 tam nefunguje vyhledávání.
V tom videu ani nevyplnoval to mount point. Zkusil jsem to dle tebe, a je to to samé. Takže problém mám ještě někde jinde. Co jsem ani v tom tutoriálu na tom youtube, koukal i na předchozí videa jestli tam mi něco neuniklo při samotném nastavení.
Ale asi bude problém, že nemám něco nainstalováno? Ve Windows? A nebo u toho Virtualboxu samotného? Pak jsem se dostal k tomu File manageru a že je furt neaktivní ani když ten virtuální stroj běží. A jak jsem pochopil z toho manuálu 4.7-4.9 a pak dál odkazuje na 8.44 a tady jsem zatím úplně ko.
Jako jinak normálně můžu normálně fungovat, akorát teď jsem měl nějaký zásek že se mi nechtělo to Ubuntu spustit zůstalo to na obrazovce a nenaběhl ani login, a po restrartu, mi to pak zamrzlo na loginu a až napotřetí to naběhlo. Ale to si nejsem jist jestli nemám nějaký problém ve Windows? Momentálně nemám sílu udělat si zálohy a čistou instalačku windows. Abych se v tom ujistil. Já pořád doufám že snad ne.
Ale nějak zprovoznit tu možnost přesouvání souborů obousměrně mezi Windows a virtuálem napřímo bych hodně potřeboval.