• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    N_I
    N_I --- ---
    aleš je ale bio premiant ne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    saaz comfort...to sme presne my
    ASYD
    ASYD --- ---
    ooooooooh
    N_I
    N_I --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    VITEKK: Cywe dej si illinois desku a bud dobry!
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    coze sufjan stevens delal neco uz driv, ja myslel ze to je nejaka novinka, to posledni album. My rajeesi je super song. Jinak souhlas.. a to sem jeste neslysel ty novy tatabojs (alesova nejoblibenejsi kapela..) :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: njn a predtim natocil vanocni desku predtim jazz... tak ma sirsi zaber, no
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Sting teď jezdí šňůry s Shaggym - to myslím mluví za všechno..
    ASYD
    ASYD --- ---
    Treba Police by me zajimalo co by ted mohli natocit (pokud by se clenove vubec byli schopni vystat)
    ASYD
    ASYD --- ---
    nicmene dobry ze se tu zas rozjel naky diskurz
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ne každá kapela může být na špičce 145 let jako Babouci
    N_I
    N_I --- ---
    kejf udelal zase tu super desku...bavila me hodne i od iggyho popa..s tema trumpetkama...nebo neubauten taky bozi....

ale jo, je jich skoro mensina...
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: jj uvedomuju si ze kapely co jsou toho schopni (byt relevantni dlouho po svem vrcholu) jsou spise vyjimkou pravidlo potvrzujici

tedy vlastne jsem sem prisel si jen postesknout ze SP (potazmo Pearl Jam) nejsou jednou z nich, pac jejich hudbu ze zlate ery miluju
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Ty měli i nějakou jinou desku než Angel Dust? :)

Je fakt jen pár kapel, co dokážou zůstat na špičce třeba dvacet let a neskončit jak nějaký AC/DC co natáčí dokola jednu písničku.
    ASYD
    ASYD --- ---
    sufajn stevenes vydal po dvaceti letech od zacatku sve vesmes folkove kariery slusnou elektronickou desku
    ASYD
    ASYD --- ---
    A tedy kdyz se vratim ke SP - ten plesatej picus uz je schopny natocit jen desatou variaci na album Machina (ktere nebylo nikterak skvele samo o sobe)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: O to prece ale vubec nejde

Pointa je v tom ze lopikovo zobecneni je vlastne hrozne lacine

Spis to ukazuje jak se nejaka kapela sama zamkne do klece - coz je vpoho, uzijou si svuj cas na vrcholu ale pak by asi meli mit soudnost a zabalit to, kdyz nemaj talent na invenci
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: to jsem strasne chtel, aby se mi libilo, ale nic to se mnou nedela. Ja jsem proste ignorat.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Reznor/NIN
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam