• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    když jsem ječmen pila poprvé, myslela jsem, že vrhnu šavli. Ale teď si ho dávám s jablečným džusem a už mi taky začal i chutnat: )
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já se na něj teprvá chystám a myslím, že když s klidem vypiju zelenej jíl, tak ječmen bude pohádka růžovým sadem.)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    CMLKA: me mladej jecmen treba chutna
    AZUZ
    AZUZ --- ---
    Takže já asi po měsíci a půl s ječmenem (jednou denně - ráno na lačno) potvrzuji, že poslední dobou na sobě pozoruji nenápadnou změnu stravovacích návyků. Najednou mám hroznou potřebu dělat si saláty a poprvé v životě netrpím návaly žravosti. Sama jsem tomu moc nerozuměla, ale když to tady čtu, tak konečně chápu možnou příčinu....
    Navíc se cítím skvěle a mám energie na rozdávání.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: a nemuzes to od nekoho ochutnat? treba od ty babicky
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: to ne no, ale vis jak, nemam ted nejak uplne na vyhazovani a taky se bojim, ze neprekonam svuj odpor a nakonec to pit nebudu...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: tak ja myslim, ze kdyz si koupis jedno baleni, tak ti to neuskodi :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: tak to na me tahle psychologie absolutne nefunguje, takze do toho radsi nejdu....to ja bych to brala tak, ze kdyz uz piju neco desne zdravyho, tak to pak muzu vykompenzovat nejakym dortikem urcite :))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    na me to ma podle me dost psychologickej efekt, zacal mi i chutnat, takze se tesim, az si ho dam a navic mam pak pocit, ze piju neco hrozne zdravyho, takze se pak cejtim hrozne zdrave a nechci si to kazit necim nezdravym
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: ja si ho davam vecer, takze pak uz nejim - to je prvni vyhoda :) a taky mam pocit, ze jsem min rozezrana ..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    EUCHENIE: dik, byl to vanocni darek, kze uz vyreseno koupila jsem ho v biomarketu Vitek takoej ten co prodava lifefood...jinak teda babicka si ho desne pochvaluje, prej ji vyborne srovnal zazivani a zacpu, takze na stary lidi fakt taky pozitivne pusobi...

hmm odstraneni chuti na sladky by se mi hodilo...mate to tak vetsina?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    CMLKA: včera jsem ho viděla U džoudyho, ale nevím od jaky firmy, za kolik
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    Mám to taky tak. Samovolná nenápadná změna stravování. Prostě už na to sladký nemám takovou chuť jako předtím, tak ho tak nevyhledávám a 10kilo dole :-) K tomu má člověk víc energie, takže se snáz dokopu k pohybu.
    Obdobné reakce pozoruji v okolí, ale je to různé. Ne u každého se to projevuje ihned změnou váhy.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    spíš bych řekla, že se ti prostě změní stravovací návyky, aniž bys na to musela myslet :)))

a piješ ho taky ráno a večer? místo jídla?

dávám si ráno 150ml, dojedu do práce, mám takovej ten dobrej zdravej hlad, něco lehkýho ke sváče, oběd... a je fakt, že přes den na sladký moc chuť nemám...
    horší to je u mě večer, ale to je spojený s konuzmací něčeho jinýho zelenýho :D
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    to je fakt, já si dám ječmen na lačno a už automaticky nemám chuť na sladkou snídani a vlastně celý den nemám nijak chuť na sladký, což je u mě dost posun, když jsem chodila na gympl, tak to byla aspoň tyčinka denně:) ale že by se po tom "samo o sobě" hubnulo, to jsem si nevšimla
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    SHMAIDA: Je fakt,že kfc atd. se už taky ani nedotknu) Beru chlorellu ráno a večer. Teď jsem na večer přidala i ječmen, kterej nám doma leží ladem,protože ho nikdo nechce pít). Tak jsem se ho ujmula. A právě jsem asi za měsíc zhubla o 2 kila :o Aniž bych chtěla: )
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    KACENKA22: opět se toho ujmu já :) přímo zhubnutí jsem na sobě začala pozorovat až tehdy, když jsem pila ječmen místo večeře, což je samo o sobě dost výrazná změna stravovacích návuyků... co jsem na sobě ale určo zpozorovala byla samotná a nenásilná změna těch stravovacích návyků... prostě psychika zafungovala a tak nějak jsem přestala mít chuť na všelijaké prasárny - smažený, mekáč, kfc a další podobné "dobrotky". Prostě, když už do sebe rvu takový věci, který stojí nemálo peněz, proč bejt kontraproduktivní... :) ale asi je to dost individuální. Rozhodně to není prostředek primárně určený na hubnutí... :)
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    Ahoj, máte nějaké zkušenosti z hubnutím, když berete chlorellu nebo ječmen? Bez změny stravovacích návyků?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    GAISAKA: ječmen by měl vydržet poměrně dlouho (napsáno na krabici?) pokud ho skladuješ ve tmě a suchu. Ta tma je nejdůležitější. Zkoušela jsem pít ječmen, co byl uskladněnej na světle a po 4 měsícíh se to nedalo pít. Velkej humus.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    AZUZ: buď úplně v klidu, je to přesně tak jak říkáš... aby tělo začlo fungovat "Zdravě", musí se nejdřív zbavit všeho hnusnýho... záleží na tom, jak moc je tělo znečištěný... mně to trvalo cca 2 měsíce, než se to zklidnilo a vzhledem k tomu, že můj životní styl nepatří k úplně nejzdravějším... "dobráci" se objevujou sem tam pořád. Ještě horší to je v kombinaci s chlorellou .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam