NEVERMIND: ajajaj, dostala jsem za uši :) nic nereguluju, to bych si nedovolila... jen mi přijde fakt kontraproduktivní neustálý diskutování nad tím, proč pít GW a proč pít Lifefood, když o to přece nejde. Jde snad o to, proč pít ječmen :) a ne kolik je kdo ochotnej za to utratit :))) zase je pravda, že se o ječmenu mnoho diskutovat nedá, tak nám fakt zbejvá jen diskutovat o tom, co je lepší, jestli dealer nebo obchod :)
taky nikde nečtu, že by CMLKA psala, že sme blbý. Psala jsem, že až to bude užívat tři měsíce a nic na sobě nepozoruje, tak to napsat může :))) ale to je slovíčkaření, sorry....
CMLKA: to víš, založím celej pytlík a k tomu si dám nekřesťansky drahej ječmen za 12 kč :D tu "léčebnou" metodu jsem dala do uvozovek schválně, protože i detox je vlastně léčivej... ale to sme zase u slovíček...
co se týče tý útočnosti, tak to sorry, to sem přepískla, ale prostě dokola tu opakuješ jednu věc: je to drahý, je to sekta, nic to se mnou nedělá a nevidím důvod, proč bych měla pít tenhle když tenhle je levnější... tak už mě to unavilo a byla sem útočná já... :D
pardon