• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    já zatím nepiju žádný. Ale tak nějak mne stále odrazuje to, co píše
    NEVERMIND, zatím jsem asi měla smůlu, že snad všichni, se kterými jsem se o ječmeni bavila, ho opravdu považovali za lék na uplně všechno od bolavych zubu přes rakovinu po zaražené prdy a to mne moc "důvěry" nedodává:/
    KIGO
    KIGO --- ---
    Zdárek chtěl bych se zeptat kde nejlevnéji pořidim pul kiloví balení ječmenu? Samozřejmě beru i typ na dobrou značku, pokuď sou v tom rozdily. Některý prej obsahujou navic řasi a tak by mé zajimaly skušenosti pokuď máte?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jinak na tom LF neni uvedeno nic, takze tezko porovnavat no :((
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    mno, imho debata kterej ječmen je dobrej a kerej ne není od věci, jako kdyby jsme se plácaly po rameni, že se všechny mažem krémem, ale není krém jako krém.. .)
    ikdyž u toho ječmene budou - narozdíl od krému - obsahové složky plus minus stejný, jen koncentrace jiná, což.)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NEVERMIND: jinak ho piju taky jednou denně... jen občas, když třeba potřebuju shodit "břicho", tak si ho dávám místo večeře :) třeba tejden, ale dýl se to moc vydržet nedá :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NEVERMIND: ajajaj, dostala jsem za uši :) nic nereguluju, to bych si nedovolila... jen mi přijde fakt kontraproduktivní neustálý diskutování nad tím, proč pít GW a proč pít Lifefood, když o to přece nejde. Jde snad o to, proč pít ječmen :) a ne kolik je kdo ochotnej za to utratit :))) zase je pravda, že se o ječmenu mnoho diskutovat nedá, tak nám fakt zbejvá jen diskutovat o tom, co je lepší, jestli dealer nebo obchod :)

taky nikde nečtu, že by CMLKA psala, že sme blbý. Psala jsem, že až to bude užívat tři měsíce a nic na sobě nepozoruje, tak to napsat může :))) ale to je slovíčkaření, sorry....

CMLKA: to víš, založím celej pytlík a k tomu si dám nekřesťansky drahej ječmen za 12 kč :D tu "léčebnou" metodu jsem dala do uvozovek schválně, protože i detox je vlastně léčivej... ale to sme zase u slovíček...
    co se týče tý útočnosti, tak to sorry, to sem přepískla, ale prostě dokola tu opakuješ jednu věc: je to drahý, je to sekta, nic to se mnou nedělá a nevidím důvod, proč bych měla pít tenhle když tenhle je levnější... tak už mě to unavilo a byla sem útočná já... :D

pardon
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    NEVERMIND: taky tak, rano pred snidani
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já taky ráno, esi to má dodávat energii, ať v noci nestraším po bytě.))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BRUSINKA: ja uplne presne stejne :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVERMIND: já jednou denně - ráno, na lačno, než se mi udělá vločková kaše
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    VYHULENY_UFO: to je možný, a co teda děláš v týhle diskuzi? Nečekala jsem, že když řešíme, který ječmen je "lepší", tak se objeví někdo, kdo začne jen tak vykládat, že nejlepší ječmen je vlastně pivo. Z toho vyplývá, že v týhle diskuzi je imo mimo mísu tohle i
    VYHULENY_UFO:
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    btw. jak casto to pijete?

ja jsem se ustalila na jednou denne a prijde mi, ze to je idealni .. ted jsem k tomu zacla jist chlorelu, ale nepocituju nejakou dalsi zmenu, tak nevim
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    VYHULENY_UFO: o tom nespekuluj, to je uplne mimo misu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a to uz nebudu spekulovat nad tim, jak je earth-friendly dovoz naklicenyho jecmene treba z novyho zelandy. kdyz si predstavim, kolik se musi spalit leteckejch paliv, co obnasi preprava kamionovou dopravou, atd...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    nicmene myslim, ze kdyz to clovek bere s rezervou, tak to proste nejaky ucinky ..

a ta cena .. 1100 na cca 3-4 mesice (12 kc na den) mi neprijde moc. stejne bych nejaky vitaminy jedla a tohle ma i vyhodu, ze s tim clovek i vypije nejakou vodu.
    navic mi to opravdu dela dobre na traveni, na ktery mi nepomohlo nikdy nic. takze kdyby zustalo jen u toho, tak jsem spokojena.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRUSINKA: usuzuju z toho, ze je nutny podivat se, jak se pivo vari... von ten jecmen tam bude taky mit nejakou tu podstatnou roli... a mozna i naklicenej :)))

aneb jak me vysvetlil pred mnoha lety muj stredoskolsky ucitel biologie, velmi vzdelany pan: proc bych mel zrat nakliceny obili, kdyz muzu pit pivo... ;0)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jasny, dyk uvidime....
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: ja jsem to zacla pit a taky jsem od toho necekala nejaky zazraky, jsem pomerne skepticka k temhle "zazracnejm" vecem ..

a abych pravdu rekla, byla jsem na prednasce o chlorelle a bylo to teda hodne uzbusobeny tak, aby si z toho lidi, ktery moc nevidej do problematiky mediciny, vzali to, co se jim hodi - ze je chlorella lek na vsechno na svete ..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SHMAIDA: kliid, zaloz par tabletek chlorelly :)

ja se rozhodne utocne nehadam, to mas asi hodne bujnou fantazii...navic teda nepiju tu zelenou krasu jako nejako lecebnou metodu, jen me zajimalo, co to dela a prislo mi to v ramci jarniho detoxu jako vhodna vec, to, ze nic necekam a rozhodne ne zazraky mi prijde spis jako plus, aspon se muzu (snad) vyhnout nejakymu placebu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    Ehm. na regulovani diskuze jsem tu ja.

a mne neprijde, ze by se CMLKa utocne dohadovala. A ten klub je tu od toho, aby se tu diskutovalo a argumentovalo a dotazy CMLKy me nijak neurazi ani si nemyslim, ze se jakkoliv odklani od tematu.

ani jsem se nikde nedocetla, ze by nekde psala, ze jsme blby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam