• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    mno mne to hlavně odrazuje od toho gw, ne od ječmene jako takového. Ted momentálně stejně na tom nejsem finančně tak, abych si ten gw nebo lf koupila. Jsem socka a i když to v přepočtu na dny vypadá dobře, tak je to moc velké vydání najednou.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CAMELLA: tak vyckej, ja ted zacala, muzu te informovat :))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CAMELLA: ja bych se tim nenechala odradit. ono vsechno musi brat clovek s rezervou ..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    já zatím nepiju žádný. Ale tak nějak mne stále odrazuje to, co píše
    NEVERMIND, zatím jsem asi měla smůlu, že snad všichni, se kterými jsem se o ječmeni bavila, ho opravdu považovali za lék na uplně všechno od bolavych zubu přes rakovinu po zaražené prdy a to mne moc "důvěry" nedodává:/
    KIGO
    KIGO --- ---
    Zdárek chtěl bych se zeptat kde nejlevnéji pořidim pul kiloví balení ječmenu? Samozřejmě beru i typ na dobrou značku, pokuď sou v tom rozdily. Některý prej obsahujou navic řasi a tak by mé zajimaly skušenosti pokuď máte?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jinak na tom LF neni uvedeno nic, takze tezko porovnavat no :((
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    mno, imho debata kterej ječmen je dobrej a kerej ne není od věci, jako kdyby jsme se plácaly po rameni, že se všechny mažem krémem, ale není krém jako krém.. .)
    ikdyž u toho ječmene budou - narozdíl od krému - obsahové složky plus minus stejný, jen koncentrace jiná, což.)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NEVERMIND: jinak ho piju taky jednou denně... jen občas, když třeba potřebuju shodit "břicho", tak si ho dávám místo večeře :) třeba tejden, ale dýl se to moc vydržet nedá :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NEVERMIND: ajajaj, dostala jsem za uši :) nic nereguluju, to bych si nedovolila... jen mi přijde fakt kontraproduktivní neustálý diskutování nad tím, proč pít GW a proč pít Lifefood, když o to přece nejde. Jde snad o to, proč pít ječmen :) a ne kolik je kdo ochotnej za to utratit :))) zase je pravda, že se o ječmenu mnoho diskutovat nedá, tak nám fakt zbejvá jen diskutovat o tom, co je lepší, jestli dealer nebo obchod :)

taky nikde nečtu, že by CMLKA psala, že sme blbý. Psala jsem, že až to bude užívat tři měsíce a nic na sobě nepozoruje, tak to napsat může :))) ale to je slovíčkaření, sorry....

CMLKA: to víš, založím celej pytlík a k tomu si dám nekřesťansky drahej ječmen za 12 kč :D tu "léčebnou" metodu jsem dala do uvozovek schválně, protože i detox je vlastně léčivej... ale to sme zase u slovíček...
    co se týče tý útočnosti, tak to sorry, to sem přepískla, ale prostě dokola tu opakuješ jednu věc: je to drahý, je to sekta, nic to se mnou nedělá a nevidím důvod, proč bych měla pít tenhle když tenhle je levnější... tak už mě to unavilo a byla sem útočná já... :D

pardon
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    NEVERMIND: taky tak, rano pred snidani
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já taky ráno, esi to má dodávat energii, ať v noci nestraším po bytě.))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BRUSINKA: ja uplne presne stejne :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVERMIND: já jednou denně - ráno, na lačno, než se mi udělá vločková kaše
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    VYHULENY_UFO: to je možný, a co teda děláš v týhle diskuzi? Nečekala jsem, že když řešíme, který ječmen je "lepší", tak se objeví někdo, kdo začne jen tak vykládat, že nejlepší ječmen je vlastně pivo. Z toho vyplývá, že v týhle diskuzi je imo mimo mísu tohle i
    VYHULENY_UFO:
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    btw. jak casto to pijete?

ja jsem se ustalila na jednou denne a prijde mi, ze to je idealni .. ted jsem k tomu zacla jist chlorelu, ale nepocituju nejakou dalsi zmenu, tak nevim
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    VYHULENY_UFO: o tom nespekuluj, to je uplne mimo misu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a to uz nebudu spekulovat nad tim, jak je earth-friendly dovoz naklicenyho jecmene treba z novyho zelandy. kdyz si predstavim, kolik se musi spalit leteckejch paliv, co obnasi preprava kamionovou dopravou, atd...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    nicmene myslim, ze kdyz to clovek bere s rezervou, tak to proste nejaky ucinky ..

a ta cena .. 1100 na cca 3-4 mesice (12 kc na den) mi neprijde moc. stejne bych nejaky vitaminy jedla a tohle ma i vyhodu, ze s tim clovek i vypije nejakou vodu.
    navic mi to opravdu dela dobre na traveni, na ktery mi nepomohlo nikdy nic. takze kdyby zustalo jen u toho, tak jsem spokojena.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRUSINKA: usuzuju z toho, ze je nutny podivat se, jak se pivo vari... von ten jecmen tam bude taky mit nejakou tu podstatnou roli... a mozna i naklicenej :)))

aneb jak me vysvetlil pred mnoha lety muj stredoskolsky ucitel biologie, velmi vzdelany pan: proc bych mel zrat nakliceny obili, kdyz muzu pit pivo... ;0)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jasny, dyk uvidime....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam