• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Jelikož vážím stabilně 53 kg, hubnutí jsem u sebe nezaznamenala. Ale je fakt, že na sladký nemám už chuť vůbec
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    já zvýšila na 20-25 chlorell denně + 2 x 2 vrchovaté lžičky ječmene. Takto to užívám asi 3 týdny. Před týdnem mě chytla příšerná rýma a kašel a ještě teď stále vykašlávám a smrkám hrozný věci a nemohu se toho nějak zbavit.
    Je možné, že je to zvýšením dávky a tělo se čistí? Protože když je člověk nemocný, zvýšení dávek by mu mělo průběh nemoci naopak zmírňovat...
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    SHMAIDA: Tak jsem to nikdy neřešila. Dávám si to jako jídlo v množství na jaké mám zrovna chuť a další jídlo si dávám taky podle chuti/hladu. Pomohlo mi to pravidelnější užívání - asi měsíc jsem si dávala 3 bohaté lžičky ječmene a tak 30-40 chlorell poctivě denně a tehdy se mi rozběhlo právě i to hubnutí. Cíleně jsem další jídlo neomezovala/zeleným nenahrazovala. Chuť na sladké se odporoučela sama, jídla sním celkově méně, neb mám menší hlad a více sportuju, neb únava se odporoučela rovněž. Pak jsem si zase o něco snížila a zvyšuju když mám chuť, věší zátěž, něco na mě leze a nebo konkrétně teď v těhotenství.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PANTHERA: 3 davky denne? To je docela spotreba teda. Tos mela misto jidla nebo jako doplnek?
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    SHMAIDA: U mě ze začátku taky ne.:-) Až když jsem se asi po roce a půl ne tak úplně pravidelného jezení hecla a dala si měsíc poctivých dávek třikrát denně, tak se to rozjelo a za půl roku jsem byla o těch 15 lehčí.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PANTHERA: 15kg mene bych taky brala... ale to nejak u me jecmen nezvladl :))))
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    Mně zbavil chudokrevnosti, nedostatku hořčíku, zlepšil zažívání, zmizelo mi asi 95% atopického ekzému, který jsem do té doby měla trvale (teď jen sem tam někde několikrát do roka a stačí promazat obyčejnou mastí). Jsem odolnější vůči infekcím, mám víc energie a 15kilo méně.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PETEKKA: jako nevim, jestli vylozene pomohl... ale rozhodne jsem zpozorovala vyrazne zhorseni pleti, kdyz jsem mesic neuzivala, rozhozeny zazivani atd... ted si zase frcim a jsem vylozene spokojena :)

jestli jsi zahlenena, tak to jenom jecmen nespravi... zkus treba na mesic uplne vyradit mlecny vyrobky - zahlenujou nejvic...
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    na jedné mandli se mi dělají čepy, dále chronicky zahl. nosohltan
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PETEKKA: a jakých?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    A pomohl Vám ječmen s chlorellou ve vašich zdrav. potížích? Já na sobě nic nepozoruju:(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NEVERMIND: diky
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IKARIE: chutove je mnohem lepsi, smetanovejsi, ale blbe se rozpousti :))))
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    mne ten 'novy' GW prijde chutove trosku lepsi.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    220g cca 1100 kč
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    http://www.detoxikace.eu/product.php?id_product=10 mate nekdo zkusenost s timhle?

jinak jsem asi slepa,ale mne se nepodarilo najit gramaz baleni u GW/cena
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NEVERMIND: pry je to nejaka nova technologie vyroby.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    SHMAIDA: jo toho spatnyho rozpousteni jsem si taky vsimla .. :/
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    sladší je, taky jsem si všimla. a prý je to jiným způsobem výroby nebo co
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    BONIE: aaano, trva to tak mesic az dva... :) vydrz

apropo, mela jsem ted cca mesic pauzu a ted kdyz jsem si znovu dala jecmen od GW, zda se mi, ze chutna jinak. Je sladsi a blbejc se rozpousti.

A pry nekdo nekde rozhlasuje, ze jecmen je vrcholne nezdrava vec, nebot se usazuje v jatrech :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam