KUBAN88: Tim, ze je nejlepsi, jsem myslela, kdyz si spojis vse z ceho s kucharska kniha sklada (recepty, fotky, grafika, uzitnost). Sandtnerka puvodni, to je jasna klasika. Ovsem pred temi cirka sto lety. Ono vychazet z overeneho pramene a upravit ho pro dnesni dobu je o dost jednodussi.
Priznam se, ze me odrazuje uz titulka tehle knihy. Z te fotky mam osypky. Ja to beru asi moc z profesniho pohledu. Holt deformace. Ale nikomu nic nevyvracim. Je to pouze muj osobni pohled a nikomu ho nevnucuju, protoze je mi jasne, ze se kazdy koukame na vec jinak a kazdy ocekavame neco jineho.
Co se tyka Apetitu, ten ctu uz desny leta, ale tim, ze je pro me dost neprehledne najit nejaky konkretni recept v casakach ikdyz clovek jede podle sezony, tak je pro me lepsi vzit knihu a hledat v rejstriku.