• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle
    HLEN
    HLEN --- ---
    DRIZZT: ja bych kamenoval spis za toho Vanka ... moc pekna kucharka, muze se clovek inspirovat, ale podle tech receptu se varit neda .... kaldoun obsahujici asi kilo masla, taktez ta drubezi pastika z toho co si pamatuju ....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    já mám z apetitů jenom dorty, což je poněkud vtipné, vzhledem k tomu, že nepeču a nejim sladký :-D ale ta knížka se mi líbí :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DRIZZT: Ja ty apetity mam taky a pro inspiraci dobry.
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    LUCIASHECK: Já se zatím držím kuchařek tuzemských. Dost by mi chyběl Vaněk (nejvíc asi ta první) a pak (nekamenujte mě) série, co vyšla v edici Apetit. Vařím denně teplou večeři a recepty tam tak odpovídají. Není to nějaký kulinářský extremismus, délka přípravy je úměrná - prostě fajn inspirace, co uvařit ze surovin, co se ti celkem běžně povalují v ledničce/špajzce. Každý den se ti nechce dělat roštěná :-).
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Soup bible jsem si vyguglila a vypada dost dobre. Na polivky zatim nic nemam a to je mam tak rada :-)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KASUMI: soup bible je super, zas ji musím vytáhnout
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LUCIASHECK: Ferran adria family meals
    Je bozi

Kdybych si mela nechat jen jednu a nesmela by to byt asie, asi to bude ona

A nejaka polivkova
    Soup bible treba :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    mamce jsme davali k vanocum tuhle knizku a docela hodne receptu me tam zaujalo
    Zelenina, moje láska - Marcel Ihnačák | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    http://www.kosmas.cz/knihy/188247/zelenina-moje-laska/
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    HARIBOKACHNA: Asi to nebude relevantní, ale moje první kuchařka byla tato:

Kniha Recepty pro jeden hrnec (Reader´s Digest výběr) za 677,- Kč | Knihy | Arara
    http://www.arara.cz/product/138028

Je v ní dost chutnejch receptů a rád z ní vařím dodnes.

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Která kuchařka ve vašich policích nesmí chybět? :) Poměrně čerstvě žiju bez chlapa, tak jsem si je mohla nastěhovat konečně do kuchyně a připadá mi, že jich mám nějak málo (asii prosím vynechte, výjimkou je indie)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kuchařka pro dceru. Mně ta kniha přes počáteční sympatie nakonec nepřesvědčila ke koupi, ale pro slečnu to bude perfektní. Spousta receptů, přehledné, blbuvzdorné.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ahoj muzete mi poradit kucharku pro 15ti letou holku pls? chtela jsem ji dat ditu p. ,ale uz ji ma. dekuju
    GGG
    GGG --- ---
    Dean Martin Gives Burger Recipe, Frank Sinatra Has Hilarious Response « Airows
    http://airows.com/dean-martin-gives-burger-recipe-frank-sinatra-has-hilarious-response/

LENZIE
    LENZIE --- ---
    KUBAN88: Sladké jsem zatím nezkoušela (u nás doma by to nenašlo strávníky...), ale kdyby na to náhodou došlo, budu dávat bacha. Každopádně otevírat troubu u pečení věnečků zrovna dobré není, to je fakt.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DAVE_PAGE: no napriklad u věnečku tam pise o otevirani trouby coz je kravina, a pak nekde i ty gramaze ale to bude vedet spis manzelka tak se ji optam
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    KUBAN88: fakt? Pod rukama mi proslo hodne kucharek a prave u Vanka se mi libi, ze ty recepty "vychazi". Ale je fakt, ze zrovna sladke me nebavi, takze dezerty vetsinou preskakuji.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LENZIE: jj jsou super, jenom pozor na ty sladký recepty... raději doporučuji trochu improvizovat a nedržet strikně předepsané množství, někdy jsou to hrozné úlety.... ale jinak kuchařka super
    GALE
    GALE --- ---
    LENZIE: Moc se mi líbí ta špetka historie konkrétního jídla ma úvod. Zajímavé čtení
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    LENZIE: Tez jsem je dostala.)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Opožděný "Ježura" - já mám teda jeho kuchařky ráda, tak nějak se mi podle nich dobře vaří :)

Klenoty klasické evropské kuchyně | Dumknihy.cz – knihy po všech stránkách
    http://www.dumknihy.cz/klenoty-klasicke-evropske-kuchyne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam