úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Kuchařky, knížky o vaření a o jídle
O kuchařkách, kuchařských biblích, knihách o jídle, vaření, kuchařských technikách či postupech.
rozbalit záhlaví
LUCIASHECK
---
---
17:06:04 20.2.2014
MIC
: Ta by me taky zajimala
MIC
---
---
15:48:41 20.2.2014
1 odpověď
kdo už máte
http://www.melvil.cz/kniha-ctyrhodinovy-sefkuchar
? Stojí to za ty penízky?
DRIZZT
---
---
13:37:41 20.2.2014
1 odpověď
MACHALIK
: Moc děkuji!
MACHALIK
---
---
12:37:32 20.2.2014
1 odpověď
+3
DRIZZT
: Přece bibli mixologie!
http://www.amazon.com/Imbibe-Professor-Featuringthe-Selection-Contributed/dp/0399532870
Nahrál jsem ti ji sem:
http://www.m5400ii.ic.cz/temp/imbibe.pdf
DRIZZT
---
---
9:31:54 20.2.2014
2 odpovědi
Ráda bych nějakou knihu o koktejlech - nemáte někdo doporučení?
GGG
---
---
11:37:32 19.2.2014
-1
Food-porno! Fotky jídel ničí restaurace, zlobí se kuchaři
http://magazin.aktualne.centrum.cz/...ji-proti-food-porno-fotkam/r~d8bb1260988a11e3a138002590604f2e/
TIGRE
---
---
10:51:06 18.2.2014
Tahle kuchařka aktuálně v akci na Bookdepository (ještě cca 11 minut:)
The Scandinavian Kitchen: Over 100 Essential Ingredients with 200 Authentic Recipes : Hardback : Camilla Plum : 9781856268714
http://www.bookdepository.co.uk/Scandinavian-Kitchen-Camilla-Plum/9781856268714
BRUKEV
---
---
21:02:09 16.2.2014
Pls, nějaký funkční link na Plenty nebo Cookbook od Mr. Yotam Ottolengi? Tento
ZUZKAOU
: mi nefunguje.
Zvažuju nějakou jeho knihu, ale nebráním se i předchozímu prohlédnutí "nepapírově".
KEEP_SMILE
---
---
6:48:03 12.2.2014
HLEN
: jasny, taky mi obcas prijde, ze uz je to stradne davno :))
HLEN
---
---
21:28:07 11.2.2014
1 odpověď
KEEP_SMILE
: mno.....dve leta.
..ani mi nedošlo ze je to tak "dlouho" :)
KEEP_SMILE
---
---
19:53:17 11.2.2014
1 odpověď
HLEN
: pred lety? Ty prvni dve knizky vysly asi 2012 :)
Nicmene souhlasim s ostatnima. Znam spoustu lidi, co take vari podle jeho knizek a nikdo s receptama problem nema. Ani ja ne. Jo, nekde je trochu vic masla, ale vetsina je v pohode.
HLEN
---
---
19:08:30 11.2.2014
1 odpověď
DAVE_PAGE
: no já ji podle toho vařil před lety ke zkouškám a stručně řečeno není..
musel jsem ubrat
DAVE_PAGE
---
---
18:19:31 11.2.2014
1 odpověď
+2
HLEN
: jj 90g. jsem se upsal. Ale i tak mi to prijde normalni mira. A i u te pastiky to je ok a ta pastika bude dobra.
HLEN
---
---
17:55:27 11.2.2014
DAVE_PAGE
: osobně proti Vaňkovi nic nemam, ale ty receptury jsou imo spatne propocitane
HLEN
---
---
17:54:20 11.2.2014
1 odpověď
DAVE_PAGE
: nedalo mi to a otevřel jsem ji teď.....str. 32 v kaldounu ctu 90g másla. U paštiky má 250 másla a k tomu 200g sádla na restovani
DAVE_PAGE
---
---
17:27:14 11.2.2014
2 odpovědi
HLEN
: asi koukas do spatnych knih. mam ty kucharky u sebe a v kaldounu je 50g masla a do drubezi pastiky davaji 250g masla. V te pastice je pomer tuku (maslo, sadlo) cca 60%. Coz se muze na prvni pohled zdat hodne, ale sam mam vyzkouseno, ze u pastiky je ten tuk nezastupitelnej. Sam davam (vlastni recept) urcite vic jak 50%.
DARKINA
---
---
15:00:08 10.2.2014
HLEN
: taky s Vaňkem nemam problem
DRIZZT
---
---
12:42:22 9.2.2014
HLEN
: Já na problém zatím nenarazila. Co jsem dělala, vyšlo parádně.
HLEN
---
---
11:05:28 9.2.2014
3 odpovědi
-1
DRIZZT
: ja bych kamenoval spis za toho Vanka ... moc pekna kucharka, muze se clovek inspirovat, ale podle tech receptu se varit neda .... kaldoun obsahujici asi kilo masla, taktez ta drubezi pastika z toho co si pamatuju ....
LUCIASHECK
---
---
11:52:42 8.2.2014
já mám z apetitů jenom dorty, což je poněkud vtipné, vzhledem k tomu, že nepeču a nejim sladký :-D ale ta knížka se mi líbí :)
KASUMI
---
---
11:45:03 8.2.2014
DRIZZT
: Ja ty apetity mam taky a pro inspiraci dobry.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam