• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Chodící stany v Austrálii - vtipné řešení pro "Occupy Melbourne", aspoň napoprvé:
    Video - Breaking News Videos from CNN.com
    http://edition.cnn.com/video/?/video/bestoftv/2011/12/05/pkg-moos-tent-monsters.cnn

    Aftermath den poté - násilné svlečení dívky oblečené ve stanu do spodního prádla:
    Tent Protest Costume Violently Stripped from Protester's Body 061211.MOV (Concise version) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JAkUB7jRb2c
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Holt hlavne ta svoboda a tak :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Assange granted appeal in Supreme Court — RT
    http://rt.com/news/wikileaks-assange-granted-appeal-045/

    ADMIX: možná bych mu je poslal na účet, pokud by vznikly nějaké nejasnosti. šlo mi jen o test, jak moc si kdo cení svého práva trollovat a tlachat offtopic.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: skoda, tesil jsem se, jak si koupim prispevky nad limit, to by NYX urcite ocenil :)))))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX:
    ADMIX: no ale evidentně ti udělalo velkou radost, že jsi regulován, takže tak tragicky bych to neviděl :-) problém je, že i těch 24 příspěvků je moc v konferenci, kde se do té doby objevoval průměrně tak 1 odkaz za den. prostě to svojí informační hodnotu už ztratilo i tak, takže je to skutečně nakonec k ničemu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RAEVA: To nebylo mysleno na tebe osobne, jen jsi to nakousla jako posledni :) A vubec, musim si setrit prispevky, abych moh occupovat nez ostatni luze vyprsi trest za prekroceni povolene rychlosti prispevovani :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ADMIX: možná to tak vidíš ;) já jen napsala svůj názor a myslím si, že tu ani tak nejde o levici nebo pravici... aspoň já to tak necejtim a myslím si, že problém je jinde... ale tak klidně si škatulkuj :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RAEVA: ... a pokud to nejde po dobrem, pristoupime k demokraticke regulaci, for the greater good :)))) Na druhou stranu ocenuju, ze standardni levicacky postup "vsechny problemy vyresi regulace, a kdyz ne, je treba vice regulovat" je obsazen uz v zahlavi, a tudiz nahodny kolemjdouci nebude zmaten
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    protože pokud chceme změnu, musíme začít sami u sebe, v sobě.... zanechat nenávisiti a povyšování...to některým zjevně nedochází
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    XCHAOS: být tebou tak si nedrásám nervy ;) buď to tu nech ať si tu lidi žvatlají co chtějí, nebo udělej nový klub a posílej pozvánky jen těm, s kterými se dá rozumně bavit bez hádek a honění eg....bohužel na nyxu je mraky lidí, kteří si zde jen z druhých utahují a rejí do druhých... to na nyxu nemám ráda... obzvlášť v tématech kde by se to dít nemělo :(

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RAEVA: oni ale právě nechtějí, aby to bylo "lepší". a já se dokonce i obávám, že není snadné, aby to bylo lepší - ale jde mi o to, aby existovala nějaká možnost změny, aby to nebylo zabetonované jednou provždy a dost.

    nevím, tenhle klub je potřeba... ale já asi fakt nemám energii ho moderovat. cenzura je proti mému přesvědčení, ale bez cenzury to tu bude zjevně brzo nepoužitelně zaspamované.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    se tu dohadujete a honíte si ega... jak to pak má být ve světě lepší, když i lidi, kteří by to nějakým způsobem chtěli zlepšit se chovají jako .... no coment :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Prisel jsem se zbrani v ruce podporit devetadevadesatiprocentniho Nagasawu a zaroven se kralovsky pobavit nad prodejem nyx-prispevku nad limit :DDD
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: FESTER zde publikoval na začátku flamewar toto i horší věci. dohledat to lze snadno, prohledávání ve fóru.

    ale ty si za dnešek konečně vyplodil více než smluvených 24 příspěvků, takže bez ohledu na to, jestli byly nebo nebyly ontopic a jestli to bylo nebo nebylo trollování, tak tě taky čeká 7 dnů ban. co se dá dělat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: tak jeste jednou - kdo napsal, ze jsou OWS teplousi a kde fester tvrdil, ze neuznava demokracii? Dekuji za transparentni a konkretni odpoved.

    Jinak muzes byt v klidu. Zdejsi diskusi sleduju od jejiho vzniku kdy se tykala ciste Wikileaks a Assange.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: ty ne, ale myslel jsem to tak, že jistě rád převezmeš štafetu za id FESTER a FEMUR. sice mi trochu splývají, ale zkus si projít jejich příspěvky do diskuze, než si jí začal sledovat... je tam fakt všechno možné i nemožné... zejména id FESTER nejprve přišel fakt s unikátním seznamem obvinění, co vše OWS hnutí provádí... já ty tuny sena fakt nebudu procházet, ale někdo by se tím mohl prohrábnout a připomenout to.

    Popravdě, už mě to nebaví. Nechci aby toto byl klub jen o americké politice. Fakt bych se rád vrátil k tématu. id FESTER mi v mailu napsal, že Huffington post je "komušskej plátek"... vlastně cokoliv liberálního je "komoušské", pro něj, takže debata je marná.
    Co je to Huffington post? agregátor obsahu, dodávaného blogery. vlastně každý blogger je taky asi automaticky komouš, že jo. tak asi fakt není co řešit.
    The Huffington Post - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Huffington_Post
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: to neni offtopic, to se tyka principu zdejsi diskuse a tvych tvrzeni - jinak me tebou vytvorene 3 ankety za den vazne nezajimaji :)

    Jinak mohl bys uvest, kdo a kdy tu tvrdil, ze jsou demonstranti teplousi? Dekuji za konkretni odpoved.

    T to, ze jsem oznacil OWS za hippiky se zaklada na realite viz prapory hippie nad tabory, stejne jako jsou mezi OWS aktivne zastoupeni anarchiste z Black Blocku a dalsi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: tomu interpunkčnímu znamínku co za tím byl se říká smajlík, můžeš s tím vyjádřit nesouhlas v anketě [ XCHAOS @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ] a dále je to tady už offtopic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: Mno moment, nepsal jsi dnes, ze Fester dostal ban proto, protoze prekrocil pocet 24 prispevku a ze te to mrzi, protoze jeho nektere prispevky byly k tematu a byly zajimave?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam