ČT: Ukrajinští extrémisté jsou židé a proto jsou to "ti dobří" a dál se není o čem bavit!
http://nwoo.org/...a-proto-jsou-to-quotti-dobriquot-a-dal-se-neni-o-cem-bavit&cisloclanku=2014020107
No mě někdo financovat za účelem svržení vlády, to by mi přestalo dávat smysl. Ale bussines je bussines, Já bych řekl že tak či onak to bude dobře. Stejně jsou ukrajinci zaměstnaný po celý evropě(jak známo, nevím jak teť, ale taky na černo) Takže, jak u nás za komára. Pak teda ten kapitalismus a následuje po nás potopa. Akorád nechápu proč se tam ty lidi zabíjej, já dostat prachy tak se kurva rozdělim. Ale unás nic takového neni. U nás v kapitalismu to přeci funguje tak že čím jsi na tom huře, tim více jsi idealním obětním beránkem. Cigáni, bezdomovci a nezaměstnaný, ožralý řidiči (vyjma jednoho lobisty)Co se bude dít dál? Vždyť to jsou slovani, a amíci přiznávají že jsou zotpovědné za ty mrtví. Jen si vspomeňte na líbiji, síriji, předtím honili usáma a přitom zabíjely co to dalo, ve jménu spravedlnosti a demokracie, lásky, míru. Se v americe normálně zdraví ,,pěstí do xichu, se slovy ,,jak se máš,,) Jen až tam budou mít ten samej odvar demokracie jako unás, zase to odserou obyčejní lidé. Za pět miliard schodí vládu, možná spůsobí válku. A to je vrchol kapitalismu. Když už máš tolik peněz, že uš tě zajímá jen moc...