• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JOHNY_G: diky!
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    FEMUR: Myslíš PlayBook? Tuhle jsem to zběžně sepsal na blogu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    v cem je tak super?:)
    P19
    P19 --- ---
    MORVAGOR: Nezkoušel. Nakonec jsem koupil Samsung Galaxy S 5.0 WiFi, mají ho v akci na mallu za 3990,- líbí se mi, že je to docela skladný.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JOHNY_G: Máš pravdu, je fantastický, sám ho používám :) Mám jich víc.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MADBANANA: Pokud jich z nějakého důvodu nemáš víc, tak děláš chybu. Je to fantastický tablet :-).
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Omlouvam se, ale jeste si zaspamuju :( Kdyby jeste nekdo nemel PlayBook ;)
    BlackBerry Playbook 16GB EU (2235485316) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=2235485316
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    P19: A zkousels sis nainstalovat Duokan? Ctu s tim spoustu naskenovanych knih a pokud je scan s dostatecnym rozlisenim, neni s tim zadny problem.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: pravda, na PDFka je to dost nepouzitelne
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MANXX: hodne stesti. Tablety jsou zrave. Navic hodnoty napsane na stitku nemusi byt vzdycky pravda. Chce to mit reference na dany typ, nebo si to promerit.
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Kindle samozřejmě už dávno mám, ale pokud se nebavíme o Kindle DX (který nestojí 3000), tak je to celkem nepoužitelný.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NECROMAN: myslim, ze myslel naskenovany pdfka a na ty kindle fakt neni...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: nemáš zač, magická slůvka pro gůgl jsou pak "usb nabíjecí adaptér" nebo tak něco ;)
    MANXX
    MANXX --- ---
    WIL_M: Díky za radu. Podívám se.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX:

1. v datartu imho není žádný technicky proškolený personál, ale můžeš mít kliku :) stačí se podívat do manuálu/technických specifikací, kolik má ten tablet spotřebu a najít nabíječku, která dokáže poskytnou vyšší proud.
    2. zvyšuje to prvotní náklady, ty dvě stovky mohou být pro někoho rozhodující. vše je jen o nákladech
    MANXX
    MANXX --- ---
    WIL_M: Aha, díky. Nejsem moc technicky zdatná, ale když vezmu ten tablet do Datartu, tak by mi tam měli říct, jestli to k tomu jde, že?
    A máš pravdu, já třeba nechápu, proč ten adaptér nebyl rovnou přibalenej.....
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SUN_VU_KUNG: sám jsem na Aukru pár věcí už prodal a osobně se za podvodníka nebo křiváka nepovažuji. bráchu vypekli i na eBay, neuděláš nic
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: imho to nebude nic jiného, než něco takového

DATART | Adaptér SOLID DC02 Nabíjecí adaptér 1000mA s USB 5.0V
    http://www.datart.cz/katalog/Adapter-SOLID-DC02-Nabijeci-adapter-1000mA-s-USB-5-0V.html

jen si ověř, jestli je 1000mA (1A) dostatek na to, aby jsi mohla zároveň nabíjet i fungovat s tabletem.

ale příjde mě pitomé, že výrobce takového jména nechá zákazníky takto /zbytečně/ tápat
    MANXX
    MANXX --- ---
    Nevěděl by někdo, kde koupit adaptér do zdi na Archos Internet Tablet? Mám jenom ten do počítače a to je například na cesty značně o ničem. Snažila jsem se gůglit, ale marně.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: ehm, Kindle za tri tisice? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam