• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FLYBOJ: jde o spojovací prvky, ne tablety
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    O tablety nejde a clovek nesmi byt paranoidni, ale pokud to nekomu uteklo - http://www.rozhlas.cz/zpravy/amerika/_zprava/1120418
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    WIL_M: Bacha na cinu..
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    kluci z huawei se snaží, ten 10" full hd je fakt hezkej :)

MediaPad 10 FHD - Huawei Device Co., Ltd..
    http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=3411&directoryId=5011&treeId=3290&tab=0
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MRAKY: v ty velikosti souhlasim. Vyhledavam zarizeni, ktery me nebude limitovat a napr. se na nej muzu divat i z vetsi dalky. V tomto je 9-10" idealnich ...
    HAL_
    HAL_ --- ---
    MRAKY: Je to subjektivní, já naopak znám dost lidí pro které je 7" ideálních a 10" nechtějí ani náhodou - právě proto říkám že jsou to dvě různé kategorie.

Moje potřeby jsou přitom podobné jako tvoje - Nexus je na mě asi moc malý a nemá slot na kartu, takže koukám spíš po nějakém desetipalci. Což bude nejspíš buď Transformer, a nebo (opravdu low-end, i když parametry má taky velice dobré) Cube U9GTV.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: a trebas chybejici karta... to jestli ji 90% potrebuje nebo ne je irelevantni.
    90% lidi nepotrebuje highend.... kompromisy to ma, na druhou stranu pomer cena/vykon je uzasny.
    ale nerad bych tu rozjizdel diskuzi na tema zda je to lowend.
    Osobne bych koupil hned pro sve rodice, pokud by to bylo v CR za tech 200usd... idealni. jednoduche a levne a pritom rychle a bez zbytecnych funkci. ale pro sebe bych si v tuhle dobu hleda neco co ma minimalne 2Giga pameti, slot na kartu ( gsm ani nemusi).... buhuzel ma HAL_ pravdu v tom, ze takove se ted v 7" nedelaji - bud maji vetsi, nebo mensi displej - viz nova SCH-R950, nebo nejaky transformer z tech vetsich

HAL_: no ja se s tebou neshodnu. pouzival jsem cirka 3/4 roku samung tab (7") a predtim ipad - kolem 8..... a po te zkusenosti bych uz sel jen do 10". ano je to velmi prenosne a v nekterych pripadech se to da soupnout do obleku, nicmene ve vetsine jsem na to musel nosit stejnou brasnu jako dneska na 10" asus transformer. a vzhledem k tomu, ze vetsina dokumentu co mam je formatovana na a4, tak rozhodnuti je jasne :) ale ok tohle je subjektivni.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    MRAKY: To není jen jeden parametru, to je určující kategorie - snad všichni se tu shodnou na tom že 7" je o něčem jiném než 10", jak co se týče použití, tak mobility.
    A na úhlopříčku 7" prostě Nexus opravdu nabízí snad to nejlepší ze všech (to že nemá microSD není otázka výrobní ceny, to snad nemusím vysvětlovat)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: já tam moc kompromisů teda nevidím, kromě ne zrovna velkého úložiště a chybějícího 3G (imho více než 90 procent zákazníků nechce/nepotřebuje).
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: no bavime se o tabletech, tak velikost displeje je jen jeden parametr.... kdyz se na nexus 7 podivas, tak se v urcitych bodech rozhodli tak, aby cena byla co nejmensi pri zachovani rychlosti.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    WIL_M: Jen aby ten iPad mini opravdu přišel :-))
    HAL_
    HAL_ --- ---
    MRAKY: To že je levný neznamená že je lowend. Ukaž mi v současnosti nějaký jiný, výrazně lepší 7" tablet.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: yep. galaxy nexus tab je lowend
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    DEMONOFANARCHY: podle benchmarků asi cokoliv od Asusu, aneb jak psal NICTUKU: Asus odladit železo umí. hodně dobře dopadl v testech nový Sony Xperia tablet S. případně Samsungy a samozřejmě iPad.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: lowend?

NICTUKU: pro mě jakožto častého cestovatele je 7" naprosto ideální. až bude venku iPad mini, tak si zákazníci řeknou: yeah, finaly magicly portable device, i just love it :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MRAKY: ja nenarazim na vybavu, ale na na Android. Ten system potrebuje az priserne silny zelezo a mnoho casu na odladeni, aby slusne a ciste fungoval. Ale jak jsem psal: Nexus 7 je dobrej kov. I kdyz je treba napsat, ze Asus odladit zelezo umi. Jen tech 7" mi nejde pres drzku. Je to takovej vetsi mobil a ja osobne bych s tim mel problem. Coz je samozrejme muj subjektivni nazor.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NICTUKU: na to ze to je lowend, tak je to ma docela dobrou vybavu
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    EZEE: rozbaloval se dobre :-) asi se poucili a na krajich krabicky jsou vykrojky :-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    btw jak se Vam rozbaloval ?:))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No tak doufám že si přátelé na Alze pospíší, Nexus už naskladnili ale na stavu mojí objednávky pořád stojí "připravujeme"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam