• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MRAKY: ja si taky myslim, nadelal bych vic skod nez uzitku a kdyby se to nekde zacalo sypat a ja nevedel co s tim, moje minus..:)

SLASH: to zni dobre, ale asi to v nejblizsi dobe po koupi nevyuziju

nakonec jsem se rozhodl ze pujdu do te 3g verze 32gb ale haha, v usa sold out, v nemecku prepaleny, v UK taky prepaleny. tak a ted babo rad kdy to milej google naskladni.

SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: asi najvacsia vyhoda rootovania pre mna bola, ze som mohol nainstalovat aplikaciu StickMount vdaka ktorej som si k tabletu mohol pripojit usb devices v slave mode (ako usb stick, HDD, atd)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR: rootovani moc vyhod nema. Pro tebe asi nula vyhod.. wifi modely se nezamykaji. tvoje omezeni je definovane tim ve ktere zemi se nachazis a jake zeme platebni kartu mas... tot vse.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SLASH: nerootnu ani nevim jak se to dela) a nevim k cemu by mi to bylo. respektive to myslim tak ze bych to nerad zrusil a nevim jaky vyhody v tomhle pripade rootnuti ma, predpokladam ze je to odladeny?
    SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: nemyslim, tak ci tak si ho rootnes hadam nie?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak jdu do nexuse 7, chci se zeptat, posilaj mi ho z US, takze US market varianta, hrozej nejaky problemyx pri pouzivani v evrope?/ neni 3G/
    myslim tim treba omezeni co se tyce google play shopu a tak..
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: poznatek k prohlížečům: k Asusu

-- Dolphin . je rychlý. překvalip mě. méně stabilní při větším nožství dat (příkldaem je klub pro duševně vysmáté a 100+ příspěvků). někdy padne na hubu.
    -- Chrome . o něco pomalejší, ale děsně moc bere paměti
    -- firefox, stejně rychlý jako chrome, bere méně ramky, stabilní, ale pomalejší.
    -- opera - podle kolegy je to děsivý pomalý.

srovnaná v čase načtení : Nyx: diskuse / historie
    - doplhin: 1,6sec
    - firefox: 3,2 sec
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    wau kolik za to.
    SLASH
    SLASH --- ---
    SharpLL-S201A BIG PAD vyzera zaujimavo..
    HAL_
    HAL_ --- ---
    SPYYDY: K tomu vyjíždění - to je špatná fotka. Mě zajímá ta klávesnice pro 10" tablet, která vypadá úplně stejně, ale navíc má packy po stranách, takže u ní už by to vyjíždění hrozit nemělo.

A k tomu jak se na tom píše... právě bych potřeboval buď tohle přímo vyzkoušet, nebo aspoň referenci od někoho kdo ji má (10"). zkoušel jsem jen klávesnici na Transformeru a u ní je to na psaní rozdíl oproti SW hodně velký.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SPYYDY: no nemam moc duveru v takhle levny veci...
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    HAL_: Pokud sis to ještě nekoupil, tak se na to vykašli, popř. klidně ti to věnuju nějak levněji. Psát se na tom nedá o moc líp než na sw klávesnici a tablet z toho vyjíždí. A navíc to vypadá otřesně.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    HAL_: Jo, to jasně, s tim jsem ale neexperimentoval, Elf 2 bluetooth nemá.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    SPYYDY: to je příklad teda, jinak jsou samozřejmě lepší modely Ainolu, nějakej flame apod. - ty jsou trošku dražší.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    FEMUR: No v tom případě se jedná o diametrálně jinej cenovej rozdíl. To už bys měl 2 aurory II :
    AINOL Aurora II 7" Capacitive Screen Android 4.0 Tablet w/ Dual Core / TF / Camera / HDMI – Black - Free Shipping - DealExtreme
    http://dx.com/p/ainol-aurora-ii-7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-camera-wi-fi-hdmi-black-145233?utm_rid=15391208&utm_source=affiliate

120 usd už asi neni cena, kterou bych osobně zaplatil za spolehlivost, to bych těch pár hodin obětoval.)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    HAL_: ja chtel 7, tak jsme srovnaval nexus 7 s aionolama 7, ale pak jsme narazil na hero 10 a velky voci, ale mam zajem o 7 mam malej 13 palc ntb netreba mit 10 palcu tablet:)
    HAL_
    HAL_ --- ---
    FEMUR: Tak 10" a 7" jsou dost nesrovnatelné kategorie - to srovnávej spíš s Ainol 7 tablet za zhruba 170,- či ještě míň.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    SPYYDY: Není lepší pro baterku připojení přes Bluetooth než přes wifi? ;)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SPYYDY: no prave a ja bych celkem rad spolehlivost, dost cestuju, potrebuju na tom cist eytenzivne PDFka a podobne.. nemam cas to pak nekde nejak resit a jestli je rozdil jen 800 tak to mi za tu pripadnou nasranost nestoji a moje prace je drazsi nez 800 za pripadny preinstalovavani:)

HAL_: ja mkoukam na nexus 7:) ten aionol 10 me jen praskl do oci:-)

ad Sd slot, myslim ze bych to mohl snad zvladnout, ad konektivita jak psal SPYYDY tak to resi tydlifon, mam htc:)
    HAL_
    HAL_ --- ---
    FEMUR: Neprodává se NEXUS 10 za 400-500 dolarů?

Pro tebe bude podle toho co píšeš ten značkový tablet asi opravdu lepší... já bych se přes neexistenci SD slotu a problémy s připojením čehokoli ale nepřenesl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam