• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    JIKE
    JIKE --- ---
    SLASH: :-( zatim mi slo jen o ten youtube.
    SLASH
    SLASH --- ---
    JIKE: ten youtube ti siel iba preto ze chrome pouziva html5 video player namiesto flashoveho na androide, pre youtube.. :(

flash proste na androide v Chrome nerozhodis :(
    JIKE
    JIKE --- ---
    SLASH: tak toto mi také nejde. Chrome, dolphin ano
    SLASH
    SLASH --- ---
    JIKE: nejde mi flash v browsery Google Chrome.. jedna sa mi prave o tento browser

(nainstaloval som si aj defaultny android broswer v ktorom som rozchodil flash uz davnejsie, to v pohode, ale chcel som ho mat aj v chrome lebo ten defaultne reaguje na kliknutie liniek a pouzivam ho aj na PC tak ho mam v sync..)

skus ist napriklad na www.flashbookmarks.com, (a porovnaj s PC, alebo tym delphin broswer) som si na 99% isty ze ani tebe to v chrome nebude fungovat..
    JIKE
    JIKE --- ---
    SLASH: restart. Android 4.1.1. Testoval sem na nyxu vlozeny youtube. A ok. Co ti nejde? Link...
    SLASH
    SLASH --- ---
    ak myslis http://d-h.st/x4v tak to som vyskusal.. flash mi stale v chrome nefunguje?
    tebe ano ? na Androide 4.1 ? na tablete ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SLASH: jj. Viz historie
    SLASH
    SLASH --- ---
    JIKE: takže chrome + flash ? na tablete ??
    si si isty?
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    JIKE: to je dobry :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: tak ještě postřeh. Vracím se k Chrome. po nějakym update to jede rychle jako Dolphin, a zabírá to míň paměti. Firefox se zpomalil. Dolphin mi padá furt na hubu.

takže chrome + flash a jede to super.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Archos GamePad konečně v prodeji | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/1566-archos-gamepad-konen-v-prodeji
    tohle nevypada zle
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak nexus 7 32 gb 3g objednan, az bude 17 prosince doma, tak podam lama report:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MRAKY: tvl tak ja nevim, ja na to koukal pred par hodinama:) to je US play shop? ano je to v dolarech ale stejne..
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR:
    tenhle screenshot jsem udelal v play shopu ted. pisou tam ze to je skladem...
    http://i.nyx.cz/files/00/00/08/92/892948_cc1fa1b1cf41f619669e.png?name=aaa.png
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MRAKY: ja si taky myslim, nadelal bych vic skod nez uzitku a kdyby se to nekde zacalo sypat a ja nevedel co s tim, moje minus..:)

SLASH: to zni dobre, ale asi to v nejblizsi dobe po koupi nevyuziju

nakonec jsem se rozhodl ze pujdu do te 3g verze 32gb ale haha, v usa sold out, v nemecku prepaleny, v UK taky prepaleny. tak a ted babo rad kdy to milej google naskladni.

SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: asi najvacsia vyhoda rootovania pre mna bola, ze som mohol nainstalovat aplikaciu StickMount vdaka ktorej som si k tabletu mohol pripojit usb devices v slave mode (ako usb stick, HDD, atd)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR: rootovani moc vyhod nema. Pro tebe asi nula vyhod.. wifi modely se nezamykaji. tvoje omezeni je definovane tim ve ktere zemi se nachazis a jake zeme platebni kartu mas... tot vse.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SLASH: nerootnu ani nevim jak se to dela) a nevim k cemu by mi to bylo. respektive to myslim tak ze bych to nerad zrusil a nevim jaky vyhody v tomhle pripade rootnuti ma, predpokladam ze je to odladeny?
    SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: nemyslim, tak ci tak si ho rootnes hadam nie?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak jdu do nexuse 7, chci se zeptat, posilaj mi ho z US, takze US market varianta, hrozej nejaky problemyx pri pouzivani v evrope?/ neni 3G/
    myslim tim treba omezeni co se tyce google play shopu a tak..
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: poznatek k prohlížečům: k Asusu

-- Dolphin . je rychlý. překvalip mě. méně stabilní při větším nožství dat (příkldaem je klub pro duševně vysmáté a 100+ příspěvků). někdy padne na hubu.
    -- Chrome . o něco pomalejší, ale děsně moc bere paměti
    -- firefox, stejně rychlý jako chrome, bere méně ramky, stabilní, ale pomalejší.
    -- opera - podle kolegy je to děsivý pomalý.

srovnaná v čase načtení : Nyx: diskuse / historie
    - doplhin: 1,6sec
    - firefox: 3,2 sec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam