• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    TOOMIX: Já to teda mám taky a vůbec to nepoužívám, to už se mi fakt snad píše líp na sw klávesnici, navíc z toho můj tablet vyjíždí do strany.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    TOOMIX: Tady u těch klávesnico-obalů jsem dost přemýšlel jestli by se nedaly nějak vyztužit, třeba pevným drátem nebo něčím, tak aby držely otevřené i bez podpěrky. Dost mě na tom totiž štve že třeba ve vlaku když bych chtěl mít tablet na psaní rozevřený jen tak na kolenou, tak jsou nepoužitelné.
    Co mslíš, když to máš v ruce? (u nás se na to asi nikde osobně podívat nedá :/)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Po 5 týdnech dorazil futrál na tablet z DX za 12,5$, tak tady nějaký foto. Tablet v tom drží pevně, do stran nevyklouzává, klávesnice funguje i v PC. Titěrná, ale lepší, než ta na displeji, hlavně co se týče třeba hraní Super Contry v NES emulátoru :) OTG kabel k tomu nebyl, a stylus je jen plastová tyčka pro odporový displeje, takže ho nevyužiju. Překvapil mě docela kvalitní materiál a i to, že ty švy okolo jsou rovně. Ta podstavná "noha" a zavírání jsou na magnet

Protective PU Leather Keyboard Carrying Case with Stand & Stylus for 7" Tablets - Black - Free Shipping - DealExtreme
    http://dx.com/p/protective-pu-leather-keyboard-carrying-case-with-stand-stylus-for-7-tablets-black-137898

JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jo, to je extrémně platný argument, pokud nemáš Nexus. To je svatá pravda :-). To bych asi bez rootu nevydržel ani týden.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ADAM: napadá mě jako důvod jen to, aby se tam dala nahrát romská s novější verzí androidu, pokud už na to není žádný update... ale taky z toho mám obavu, zatím jsem nezkoušel...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    SLASH: Tyjo, na ty extrémně vzácné případy, kdy potřebuju Flash, mi připadá lepší prostě zapnout Firefox (fuj), který ten plugin podporuje, a nerootovat zařízení :-). Nicméně různé záležitosti ohledně USB rozhodně nemusí být zanedbatelným důvodem. Osobně zvažuju root Nexu 7 kvůli tomu, aby Cerberus přežil factory reset. Jinak jsem od dob Androidu 4.0 neměl jediný důvod :-).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FEMUR: zkusil bych klasicky alzu nebo sunnysoft (na portfolio jsem se nedíval, jestli je skladem
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    nejaka rada kam se v praze jit podivat na nejaky protective cases jako je treba survivor od griffina na nexus 7?
    ADAM
    ADAM --- ---
    má rootnutí nějaká rizika? je s tím oser, nebo to je na prál kliknutí? (lama)
    SLASH
    SLASH --- ---
    + niektore dalsie dovody, ako bez rootu neurobis poriadny backup (s Titanim Pro)
    SLASH
    SLASH --- ---
    WIL_M: u mna to boli hlavne 2 dovody :

1) applikacia StickMount (http://bit.ly/T9ogx5)

2) nainstalovanie stock android internet browsera s flash pluginom (chrome pre android nepodporuje flash) (+ dolphin a jemu podobny mi az tak nevyhovovali)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SLASH: ne, nemam duvod.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    to by mě docela zajímalo... kvůli čemu nejčastěji rootujete zařízení? osobně jsem nenarazil na jedinou věc, proč bych to měl dělat...
    SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: uz si si ho rootol ?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak nexus 7 doma a je to svizny jak dabel, synchro pres wifi skvely, a slape to teda vyborne.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Best 7-Inch Android Tablets of 2012 - Android Authority
    http://www.androidauthority.com/best-7-inch-android-tablets-2012-59543/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MRAKY: zrovna nejaky cinsky telefony me celkem lakaj, napr Lenovo K860 nebo Oppo Find 5
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    JOHNY_G: protoze lide maji z feature listu tech cin dojem, ze prechytraci vsechny a koupi si highend za cenu lowendu.....
    SLASH
    SLASH --- ---
    SLEDGE: moj je uplne v pohode? Sklo je aj na lavej strane pekne pod ramom a po celej dlzke ramu je to rovnomerna vzdialenost insetu..

zeby tu (do UK ) dovazali iba tie podarenejsie kusky :) ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SLEDGE: celkem by me zajimalo, jestli to ma i 3G, nebo to uz opravili
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    Když jsme u toho N7 a displeje, tady jsem něco sepsal: http://www.high-voltage.cz/2012/nexus-7-odlepujici-se-obrazovka/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam