• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s XIAOMI? zajimalo by me jestli za ty penize to ma opravdu stejnou kvalitu jako napriklad SAMSUNG
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: ten můj noname se nabíjí naštěstí přes separátní i přes usb
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    na jednu stranu jsem je za to proklínal, na druhou jsem za to rád, že se můj tablet nenabíjí přes usb, ale separátním konektorem
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TOOMIX: Diky, to je myslim presne to, co jsem potreboval!
    FESTER
    FESTER --- ---
    Spis by potreboval powered usb hub

D-Link | DUB-H7 7-Port USB 2 Hub
    http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/usb/dub-h7-7-port-usb-2-0-hub
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    [work in progress] USB OTG and charging at the same time [UPDATE] - xda-developers
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1913335
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: předpokládám, že to myslel trochu jinak, a to ve stylu, že bude mít třeba USB OTG kabel, ke kterýmu bude připojený napájení navíc ;) Nějak takhle
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ANARCHY: určitě je, na cesty jsem si koupil toto, používám od té doby ale i doma

ABACUS COMPUTER / nabíječka ARCTIC Charger PRO 4, univerzální pro zařízení USB, 4x USB porty (EU zásuvka)
    http://www.abacus.cz/...er-pro-4-univerzalni-pro-zarizeni-usb-4x-usb-porty-eu-zasuvka-_d5040988.html
    ADAM
    ADAM --- ---
    H2O: asi utfg - třeba "tablet root pros and cons"
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Rad bych se zeptal, jestli je principialne mozne mit USB nabijecku (treba pro tablet), do ktere se da zapojit dalsi USB zarizeni - tedy abych mohl naraz dobijet tablet s jednim USB konektorem, a zaroven k nemu mit pripojene nejake zarizeni (konkretne externi 3G modem s externi antenou - cele je to reseni situace jak fungovat s tabletem - nejde ani tak o internet jako o SMS - v mistech s extremne slabym signalem, a to dele, nez co vydrzi jeho baterie)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    H2O: on ten O2 dongle v sobe nema SIM a neda se rozebrat?
    H2O
    H2O --- ---
    kluci usaty... mam samsung galaxy note 10.1
    ale nemam se SIMkou... a potrebuju na nem mobilni data. Mam O2 dongle
    a mam USB adapter
    a nasel sem i widget, co mi udela net
    ale muze byt pouzivan jen na rootlem androidu... moc to nemam nacteny?
    co ziskam tim, ze to rootnu?
    co ztratim?
    jaka jsou rizika?
    jak to nejsnaz udelat? :)
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    SOPTIK:
    MRAKY: Diky moc vsem za odpovedi :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BRUN: podle Google (Crystal) Glass to vypadá skutečně na ten říjen :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    mate nekdo info, ze by nexus 7 2 mohl byt v CR dostupny jeste pred deklarovanym rijnem? nechce se mi cekat a ze zahranici brat nemuzu, plati zamestnavatel...

da se cekat, ze budou uz na zacatku dostupne vsechny verze? (konkretne 32gb s LTE)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SOPTIK: no jo no. v quickoffice v to doufalo hodne lidi(kdyz google je koupil). ale bud ceaji na silnejsi hw, nebo spise se soustredili na implementacci office app to chrome... imho by nejake informace prosakly, kdyby se pustili do neceho tak rozsahleho jako konkurenceschopneho ms office
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    MRAKY: Quickoffice byl koupen googlem, takz etak nejak skryte doufam v tom, ze diky tomu Google docs dostanou funkcnost pro offline rezim a dalsi rozsirene funkce. Mam pocit, ze pro nejakou dev verzi Chrome OS uz implementace quickoffice pro offline dokumenty je. Mozna tudy povede cesta.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SOPTIK: vytvorit officy chce rozsahly tymy a experty na ruzne oblasti & hledani cest... a to vsechno stoji hromadu penez... libre office je sice fajn, ale jak rikas. konkurence to uplne neni.
    ale jsou firmy, ktere by to mohly rozjet - trebas quickoffice apod... motivace tady podle me je.. androidu plne office schazi hodne
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SOPTIK: ms office pro wp8 & IOS a android maji stejnou funkcnost...(jestli jsem pochopil spravne) - akorat na ms je to zdarma... Pro me ucely je to nepouzitelne ( dneska jsem se docetl, ze na androidu ten ms office dokonce nebude umet otevrit ani lokalni soubor... tak tudy tedy soudruzi z microsoftu cesta nevede. Ja jsem byl kdysi uzivatelem windows mobile( a predtim pocket pc), ale MS dela neustale stejne chyby dokolecka. Neverim, ze by to byl schopen udelat...
    ja ani nepotrebuju aby to vytvoril Microsoft. Ani to nemusi umet microsofti formaty(vzdyt ani MS produkty si nerozmi casto mezi sebou).. staci . podpora odf & pdf staci. At si ty makra udelaji od piky ( odf podporu pro ukladani maker ma) - pokud bude chytry zaznamnik maker, tak to pujde.... Motivaci muze byt jedinecnost na androidi platforme - microsoft dobrovolne vyklidil pole, takze pokud bude vykon, tak imho se objevi i nove ( a plnohodnotne ) office od jine firmy nez MS.
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    MRAKY: Podle me MS smeruje pro iOS a Android smerem k Office 365, tj neco ve stylu Google docs. Plny ekvivalent na Android IMHO nikdy nebude, stejne jako neexistuje pro Linux (ac se Libre Office snazi, pravidelne testuju a v oblasti pokrocilejsiho formatovani a vlastnosti to ekvivalent neni). A to treba Ubuntu je oproti Androidu "dospely" OS. Kdyz uz jsme u tohot, tak ani WP8 ekvivalent Office nemaji a kdo vi, jestli budou ...

Ac mam Android rad, tak az budu kupovat neco maleho pracovniho, asi pujdu do ultrabooku s touchscreenem a Win8.1 nebo mcbook air ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam