• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BRUN: Tybrdo, este vcera zarucuju ze je meli zde:
    Asus - ASUS Nexus 7 (2013) 1A012A, 32GB, 3G, černá
    http://www.asus.as/...7-2013-1A012A-32GB-3G-cerna.html?listtype=searchfulltext&searchparamfull=nexus

Asi se ted chvili bude cekat to vypada
    JIMX
    JIMX --- ---
    Zdravím, jakej byste doporučili tablet do 5 tisíc (vč. DPH), 10", kterej se dá koupit v ČR?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    BRUN: Koukám, CZC ho má jenom na cestě. Ale je to naprosto parádní stroj. Je pravda, že těch 16GB už se pomalu plní, ale holt se budou muset promazávat filmy. Když si člověk koupí Nexus Media Importer, neni problém to tahat na fleškách.
    BRUN
    BRUN --- ---
    mate nekdo poneti, kde by mohli mit skladove nexus 7 II 32gb? alza, mall, datart bez uspechu...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    nVidia Tegra Note Premium: první tablet čistě v režii nVidie | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/bleskovky/2385-nvidia-tegra-note-premium-prvni-tablet-ist-v-reii-nvidie-

NVIDIA Reveals Tegra Note – Complete Tablet Platform, Powered by Tegra 4
    http://blogs.nvidia.com/blog/2013/09/18/tegra-note/
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Cus, doporuci mi nekdo tablet v rozmezi 100 - 130$? Pozadavky - OS Android, 7" IPS display, min. 1GB ram, kvalitni audio vystup, vyhlidka na nejakou komunitni ROM neni k zahozeni, nebranim se cinanum, objednavky ze zahranici se taky nebojim. Vyuziti na mapy, free wifi, PDF a doma jako audio prehravac.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WIN_KLO: Dcera má Point of View a odešel nám napájecí konektor. Jinak dobrý, display IPS, slučná výbava. Docela svižné. 10" stála 4k.
    KACKAIII: Dobré vědět.
    ATAN
    ATAN --- ---
    KACKAIII: Hardware je dobry, souhlasím, ale aktualizace Androidu u Prestigia prakticky nejsou. Napr. relativne novy Multipad PMP7100D dostal upgrade z 4.0 na 4.1 a tim to haslo.
    KACKAIII
    KACKAIII --- ---
    WIN_KLO: Ahoj, pracuju pro Prestigio a rozhodne se o horsi firmu nejedna.... Vyvojovy team mame v Praze a co se tyce kvality, spousta nasich modelu vysla v testech lip nez "renomovany" ASUS a Acer.... Pokud chces opravdu dobry model, doporucuju kupovat od 3tis vys.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    ZPC: Ten vypada hezky. 2x usb a slot na karty, presne to mi chybi na tom Nexu.
    ZPC
    ZPC --- ---
    tak jsem včera nevydržela koupil za 2,5k v Tescu tablet MyAudio9 ... brutální low end, ale pohodovka...
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIN_KLO: Hodně mě přesvědčilo to, co s tim všechno udělali. Trochu se bojim toho SlimPortu a redukcí (chci tam rvát flešky a gamepad), ale uvidíme.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIN_KLO: Sencor mě nesmí přes práh, Prestigio snad ještě v pohodě, ale fakt bych si přihodil ten tisíc za nexus 7, případně počkal jestli se neobjeví v akci jako nedávno v tescu za 3500 nebo se ho lidi nebudou teď kvůli novýmu modelu zbavovat :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    Méte někdo zkušenosti s tablety od "horších" firem, jako je Yarvik, Sencor, Prestigio? Chci si koupit tablet kolem 4000,- a nevím, jestli má cenu se zajímat jen o renomované firmy Samsung, Asus, Acer. Budu na něm surfovat, hrát, koukat na filmy, prohlížet naskenované rukopisy, možná i něco psát, číst PDF.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ANARCHY: pokud pouzivas 3G a vys, tak muzes zaroven volat i mit zapnuty teethering...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Acer Iconia Tab W3-810-27602G06nsw 64GB | Alza.cz
    http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w3-810-27602g06nsw-64gb-d439173.htm

Máte někdo zkušenost s tímhle? Dělají i levnější 32 GB verzi, ale hádám že to je na Win8 asi příliš málo...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NELDE: ja bych treba pro praci celkem nutne potreboval tablet s 3G (kdyz uz nejaky), protoze hodne casto potrebuju pracovat a zaroven telefonovat...
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NELDE: Dneska se dělají čistě datový SIM a ne kazdej chce vybijet dve zarizeni a delat si AP...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NELDE: já to mám pro cesty na druhý konec světa, kde si koupím za pár korun místní sim a data k tomu a naopak je sdílím pro kamaráda na telefon, vydrží to nesrovnatelně déle ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam