• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    HURW: AVG Cleaner
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    HURW: odzalohovat, vlezt do nastaveni a dat factory reset
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    VDFLAT: Tak prej je to vadnym napajecim kabelem,ozkouseno na prodejne na jinem.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    SOJKA: Je to mozny, muj ASUS T100 delal totez, nez prisel novej firmware, od aktualizace je vse OK.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Prosim o radu.
    Otec ma samsung P3100 a objevil se mu problem ze mu tablet dobiji jen kdyz je vyplej.Pokud je zaplej tak mu to ukazuje preskrtlou baterii a pise mu to ze se tablet nedobiji.Prisla mu nedavno aktualizace tak si mysli ze to zaclo delat potom ale neni si uplne jistej
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PJGEPR: to bylo spíše pro ostatní, já jsem zatím spokojenej majitel nexusu, díky ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    WIL_M: zatím jsem nadšenej ... výdrž jako kráva (přes 15h), dispej za tu cenu dobrej, tablet je dostatečně rychlej, těch 8 palců není teda 4:3 ale zvykl jsem si během jednoho dne, předtím jsem měl levnej NextBook Trendy 8 a to se nedá srovnávat.

Příjemná je ta zesílená baterka za kterou se to dobře drží, vlastně všechny tři režimy jsou pohodlné a návykové.

Pokud tě něco zajímá, ptej se, nejsem úplně recenzent :-D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PJGEPR: reference, prosím ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    tak yoga 8 3g doma :-)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    TAP: No peklo. Nexbook Premium 7 HD uplně s přehledem bez cavyků. LG P760 OTG nepodporuje vůbec a do Nexusu 7 2013 bych si musel koupit ten importer. Ale na to seru.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIN_KLO: to je smutne ze ze se google zbavuje vsech vyhod co ho odlisovaly , nejdrive sdcka a ted tohle
    TAP
    TAP --- ---
    WILLOW: n7 2013 koukám prostě USB host podporuje jen omezeně. pak už teda nevim, co si představit pod "čistym androidem", pokud se google rozhodnul na nexusech jen tak vynechat kus systémový funkce. teď jsem to zkoušel s telefonem a i můj htc z roku 2012 to zvládá sám. ten NMI to naštěstí řeší, ale je to koukám zbytečnej krok navíc

Issue 58277 - android - USB Host Does not Function Properly on Some Nexus Devices in Android 4.3 - Android Open Source Project - Issue Tracker - Google Project Hosting
    http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=58277#c17
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WILLOW: Na novym to fakt bohuzel nejde...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    TAP: (jo bez rootu) mela by se ti pripojit standartne jako usb drive
    me to facha na obou tabletech i telefonu a na prvnim nexusu to kamaradovy taky fungovalo... ale novej nexus jsem neskousel je mozny ze je vnem neco spatne...

tablet dokonce umi pres galerii stahnout fotky ze zrcadlovky
    TAP
    TAP --- ---
    WILLOW: a to bez rootu jak? flashku tam nikde nevidim
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    TAP: proc na to ti staci nejakej free souborovej manager, teda nemam nexus, ale skopirovanim dat s Flasky si poradil i es file exploder
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    TAP: díky, předešel jsi zoufalým dotazům :)
    Tak výborně, stejně si budu pořizovat novou MP3, tak k tomu přihodím i flashku :-)
    TAP
    TAP --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Doporučíte někdo vyzkoušenou (generickou) BT klávesnici k 10" tabletu? Co jsem zatím viděl moc na psaní nebylo - malý klávesy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam