• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SRNECEK: se stane, tady u těch mobilů a tabletů člověk nikdy neví, většinou to funguje, ale občas to dovede docela překvapit...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    NEVILL: Tak už jde, nevím, zdali kvůli tomu, ale musel jsem poměrně hrubě zmáčknout vypínač. Mám tablet prvně v ruce, tak jsem trochu nemotora.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SRNECEK: a nepomůže když podržíš vypínač několik vteřin že by se udělal restart?
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Prosím Vás, mám půjčený tablet Samsung Galaxy, přesný typ nevím, uhlopříčka sedm palců, nicméně mi dnes ráno chvíli fungoval, pak se kousal, pak kousl zcela, nechal jsem a za pár minut jsem přišel, tváří se jako vypnutý, ale nelze ani zapnout nic, nereaguje. Netušíte co může být příčinou a jak ji vyřešit? Instaloval jsem aplikace z googleplay, stahoval i z jiných zdrojů a surfoval... Napadlo mne, že jsem možná zahltil paměť, ale poté bych očekával, že zareaguje alespoň na zapnutí.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    VLAKODLAK: Co s nima? ES file manager pouzivam. Tam si aspon dovedu vysvetlit k cemu jednotlivy opravneni potrebujou (coz ovsem neznamena, ze s nima nedelaj jeste nejakou neplechu navic). A budu se opakovat, ale task killer je ve vetsine pripadu spatny reseni.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    TRILOBYTE: co ES taskkiller a file manager?
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    CERMINEK:
    GENEVIEVE:
    1) Opravneni: prijde mi za maj v manifestu skoro vsechno. K cemu ta aplikace potrebuje plnej pristup k siti? a "čtení citlivých dat v protokolech" taky nebudi moc duvery...
    2) [Nevyžádané soubory] - vyčistí cache a pozůstatky souborů - Aspon to covek nemusi mackat rucne u kazdy aplikace. Jenom skoda ze u vetsiny aplikaci sou v cache veci, ktery si stejne stahne znova, ptz je potrebuje.
    3) [Uvolnění paměti] - uvolní paměť a zrychlí Vaše zařízení - staci se podivat na libovolny flame o task killerech. Ve zkratce, task killery sou vhodnny jenom v nekolika malo specifickejch scenarich.
    4) [Soukromí] - Odstraňování historie - Kdyz ji covek chce mazat, tak proc ne. Otazkou je, jestli si ji i ten program nezkopiruje nekam na server...
    5) [Správce aplikací] - Odinstalování, Zálohování, přesun na SD kartu - aspon neco uzitecnyho

Az moc mi to pripomina ty zazracny programy na zrychleni PC. Ciste ze zvedavosti, kdyz by byla moznost jak pomoci sw zrychlit mobil/tablet, proc by to neudelali uz vyvojari androidu? Ktery navic muzou vrtat do jadra a nejsou limitovany jenom fcema, co dalvik nabizi? Prijde mi, ze za tim je spis placebo efekt a dobrej marketing.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    TRILOBYTE: co je na ní špatnýho? Já, teda přiznávám, že na základě reklamy, jsem si ho stála a zatím mám pocit, že dobrý...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    TRILOBYTE: Proč? Používal jsem a docela pomáhala.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    CUJO: Ano, to je jedna z tech aplikaci, kterejma si lidi zabordelej tablety :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    HURW: AVG Cleaner
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    HURW: odzalohovat, vlezt do nastaveni a dat factory reset
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    VDFLAT: Tak prej je to vadnym napajecim kabelem,ozkouseno na prodejne na jinem.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    SOJKA: Je to mozny, muj ASUS T100 delal totez, nez prisel novej firmware, od aktualizace je vse OK.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Prosim o radu.
    Otec ma samsung P3100 a objevil se mu problem ze mu tablet dobiji jen kdyz je vyplej.Pokud je zaplej tak mu to ukazuje preskrtlou baterii a pise mu to ze se tablet nedobiji.Prisla mu nedavno aktualizace tak si mysli ze to zaclo delat potom ale neni si uplne jistej
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PJGEPR: to bylo spíše pro ostatní, já jsem zatím spokojenej majitel nexusu, díky ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    WIL_M: zatím jsem nadšenej ... výdrž jako kráva (přes 15h), dispej za tu cenu dobrej, tablet je dostatečně rychlej, těch 8 palců není teda 4:3 ale zvykl jsem si během jednoho dne, předtím jsem měl levnej NextBook Trendy 8 a to se nedá srovnávat.

Příjemná je ta zesílená baterka za kterou se to dobře drží, vlastně všechny tři režimy jsou pohodlné a návykové.

Pokud tě něco zajímá, ptej se, nejsem úplně recenzent :-D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PJGEPR: reference, prosím ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    tak yoga 8 3g doma :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam