CERMINEK:
GENEVIEVE:
1) Opravneni: prijde mi za maj v manifestu skoro vsechno. K cemu ta aplikace potrebuje plnej pristup k siti? a "čtení citlivých dat v protokolech" taky nebudi moc duvery...
2) [Nevyžádané soubory] - vyčistí cache a pozůstatky souborů - Aspon to covek nemusi mackat rucne u kazdy aplikace. Jenom skoda ze u vetsiny aplikaci sou v cache veci, ktery si stejne stahne znova, ptz je potrebuje.
3) [Uvolnění paměti] - uvolní paměť a zrychlí Vaše zařízení - staci se podivat na libovolny flame o task killerech. Ve zkratce, task killery sou vhodnny jenom v nekolika malo specifickejch scenarich.
4) [Soukromí] - Odstraňování historie - Kdyz ji covek chce mazat, tak proc ne. Otazkou je, jestli si ji i ten program nezkopiruje nekam na server...
5) [Správce aplikací] - Odinstalování, Zálohování, přesun na SD kartu - aspon neco uzitecnyho
Az moc mi to pripomina ty zazracny programy na zrychleni PC. Ciste ze zvedavosti, kdyz by byla moznost jak pomoci sw zrychlit mobil/tablet, proc by to neudelali uz vyvojari androidu? Ktery navic muzou vrtat do jadra a nejsou limitovany jenom fcema, co dalvik nabizi? Prijde mi, ze za tim je spis placebo efekt a dobrej marketing.