• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    COMMANDER: obraz je vizuálně horší. dá se nahradit polo/matnou fólií za pár korun z ebay
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    obecnej dotaz: Proč se nedělají běžně tablety taky s matným displejem? To mě fakt točí..
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NELDE: HUB jde použít, ale pořád to neřeší, že ten tablet bude mít fíčury, které se nikdy nepoužijou...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    LG rozšíří rodinu tabletů, přidá tři nové G Pady – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...rozsiri-rodinu-tabletu-prida-tri-nove-g-pady/sc-4-a-1326971/default.aspx

NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Nedá se užít nějaký UBS hub? Resp. nemůžeš místo flash disku užít paměťovou kartu? To by potom splňoval parametry skoro jakýkoli 10" tablet. Akorát, že pokud chceš laciný 10", tak to bude mít stejné rozlišení displaye jako 7" - jen bude cena někde jinde.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CERMINEK: Sice jsou možná kamery a mikrofon zbytečný, ale moc ti to ten tablet neprodraží. Co jsem viděl, tak dvě USB měl třeba shit jménem Point of View, ale jedno bylo k připojení externího disku k tabletu a druhé k připojení tabletu jako externí disk k počítači.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WIL_M: Pravda... Ale kdysi jsem podobný model viděl, ale nebylo jej potřeba. Teď se hodí a není k mání :D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    CERMINEK: chceš velice specifické zařízení, které není v zájmu/hledáčku mainstreamových zákazníků, tohle je skutečně asi jediná volba :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HONCKA: S WiFi to tak asi bude, ale tu teoreticky mohu využít... Ale hw jako kamery, mikrofon atp., tam je opravdu zbytečný...zkusím asi zkontaktovat nějakýho čínskýho výrobce...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CERMINEK: napr bez wifi se ti asi tablet nepovede sehnat, max mozna nejaky prumyslovy zarizeni, ale to zas bude stat hromadu penez
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HONCKA: cenově slušný, RS232 potřebuji ale přes USB, máme na to už svůj HW a není to nejvíce prioritní fíčura... Jinak díky za link, ten tablet vypadá zajímavě, jen má většinu toho, co nepotřebuju :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CERMINEK: tohle by melo mit za priplatek integrovany seriak
    7" Android 4.0Tablet with built-in Zigbee Module
    http://www.geekland.co/9-Android-40-Tablet-with-Serial-Port-RS232-RS485-UART-RJ45-POE-GK-Q9POE.htm
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JOPS: Jedno bude externí flash a druhé bude pro převodník na sériový port / ethernet.
    JOPS
    JOPS --- ---
    CERMINEK: a zeptam se jinak, na co chces to usb pouzit ? :) na pripojeni mysi/klavesnice, ci pripojeni externi flashky ? :) Dneska fakt na tabletech se USB nenosi. Clovek je rad, kdyz tam muze vlozit SD kartu....
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JOPS: Tyjo, měl jsem nějakou levnou čínu (BC177 či tak nějak), která se prodávala jako PengPod a to dvě USB mělo. Pokud bude jen jedno USB, tak to oželím.
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: mozna s Windows, ale i tak si nejsem moc jisty...
    JOPS
    JOPS --- ---
    CERMINEK: podle mne zkolabujes na prvnim pozadavku a to jsou dve USB. O zadnem takovem tabletu nevim...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem. snažím se pro testování jedné aplikace najít tablet, který bude hodně osekaný a s úhlopříčkou 10". Ten tablet by NEměl mít (je to tam zbytečné) mikrofon, wifi, hdmi, hw tlačítka, kamery... stačí mi, aby měl dvě USB a napájecí konektor. Rozlišení spíš větší, naopak střeva mohou být slabá. Už jsem tím zabyl dost času a než se vydám cestou zakázkové výroby takových kusů, tak se raději optám ještě tady. nevíte někdo o takto holém modelu tabletu? Díky
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MICKEY_MOUSE: Yoga 8 3G ... ale to už je možná přes rozpočet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam