• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    škoda, že ty samsungy mají malý obrazovky:/
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    JOSEF_MASOPUST: koukám na něj, vypadá skoro nejlíp z nabídky z alzy, ještě možná tenhle? http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-a3-a10-812-16gb-bily-d486286.htm#recenze
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    preferuji větší obrazovku.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    já tomu absolutně nerozumím, nakonec se složíme s tátou a chceme tedy něco kolem 5 tis., budu vděčná za typy, mám na to ještě víc jak týden takže mě nic netlačí... díky za pomoc!
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    já si nakonec pořídil tohle a jsem max spokojenej, jen mě tam se... nějaký AUS aplikace, který jsem musel odstranit :)

filmy, koukám na streamy z baseballu ve vaně, surfování - max spokojenost

ASUS MeMO Pad 10 ME102A 16GB bílý | Alza.cz
    http://www.alza.cz/asus-memo-pad-me102a-16gb-bily-d464197.htm
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    TRANQUILITY: Co (kolik) je pro tebe levnejsi?
    Co nexus 7 (2012). Moh by jit sehnat za cca 3 k.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    Ahoj,
    potřebovala bych poradit. Chci koupit mamce k narozeninám tablet, bude využívaný na filmy a surfování po internetu, toť vše. Budu vybírat mezi levnějšími, nějaké rady, typy? Absolutně se neorientuji.
    LUCIFERX8
    LUCIFERX8 --- ---
    Když půjdete v praze do Neoloxoru tak tam mají stylus fungujcí na všem, na druhém konci je tužka a stoji 67 CZK,-, sám ho mám a opravdu sem nenašel dotykovou vrstvu na které by nefungoval (Tlakové displaye u čtecích pistolí na čárový kody nepočítám), a taky mám Bamboo stylus (Ten jsem dostal, a funguje stejně jako ten z knihshopu).
    LUCIFERX8
    LUCIFERX8 --- ---
    Z toho co píše uživatel VECTOR si říkám že bych se docela bál že se mi v peřinách přehřeje když říká že se sem tam roztočí větrák a roztopí železo, nicméně jsem čekal že bude lehčí než ipad, já mam starší iPad 3 a jediný co mi va je že mam jen 16 GB paměti ale měl jsem ho levně.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Od vcera mam doma Surface 3 Pro. Tak kdyby to nekoho zajimalo, rychle review po 24 hodinach:

- to rozliseni je az moc extremni. chapu, ze cim vetsi DPI, tim vic trendy je produkt, ale naucit se klikat v klasickejch desktopovejch windows na polozku mym tlustym prstem je i po par hodinach zahul.
    - i v metru spousta aplikaci (vcetne tech od microsoftu) nema vectorovou ikonku, takze je videt rastr.
    - ventilator zacne foukat (a tablet se zahrivat) pri zcela nepochopitelnejch situacich (pro me teda), napr. aktualizacich systemu, ostatni vykonove narocny veci jsou v pohode
    - u tech aktualizaci, jsem z desktopoveho win zvykly na manualni update biosu a driveru graficke karty atd., tohle je hotovy vyrobek, tak si pripadam nejak "neaktualni", ale to je asi anachronicka uchylka
    - konektor na nabijecku je proste vtipnej. nemam pro to jiny slovo, je sice lepsi nez obycejnej drat kterej se strka do diry, ale postrada eleganci applu
    - dotykove pero vypada dost forove.
    - metro API nedovoluje (narozdil treba od Windows Phone), aby mela aplikace pristup ke stavy baterie. Jsou sice urcity workaround, ale clovek si fakt jednodusse nemuze pripnout widget se stavem baterie do dotykoveho metra...

+ je jeste mensi a krasnejsi nez vypada na fotkach. hardwarove krasnej, je to v podstate hranatejsi a o trochu tezsi ipad, akorat ze uvnitr je klasickej pocitac.
    + to dotykove pero je sikovna vec, preci jen
    + kickstand (integrovany "operadlo"), podsvicenej type cover, super. fakt se to da pouzivat v kline, kdyz clovek lezi v poste, tak se kickstand skvele hodi, vypada to, ze je kvalitne zpracovanej
    + zapnuti (cold start) je rychlejsi nez veskery android ci apple telefony a tablety co jsem mel v ruce, stokrat rychlejsi i nez zapnuti WP8 telefonu, odhaduju to tak na 2-3 vteriny.
    + probuzeni ze sleepu instantni jako na ostatnich platformach
    +++ vsechny features ktery poskytujou bezny windows, resp. jakejkoli notebook.

Co se tyce vydrze, nejsem schopen zatim nic rict. ale stroj je to krasnej ;)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FIFO: Ja používám adonit skript... Ty stylusy do 500 jsou všechny stejné a je to asi nejlepší koupit ten nejlevnější
    FIFO
    FIFO --- ---
    WIL_M: mám to objednané už tak uvidím.. já myslel že se to tady víc používá mezi vámi
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FIFO: proč ne, on tam na konci je stejně jen "polštářek" z vodivý pěny, na ebay imho tak za dolar pět kusů, já to dostal k pouzdru na tablet
    FIFO
    FIFO --- ---
    me znevoznuje ze na alze vychazi na hodnoceni nejlip ten uplne nejlevnejsi genius.. http://www.alza.cz/genius-touch-pen-80s-stribrne-d379269.htm#recenze

nemate ho nekdo?
    FIFO
    FIFO --- ---
    z hledani jsem se toho moc nedozvedel, tak bych poprosil o doporuceni na stylus k tabletu. Chtěl bych něco levnějšíh aspon pro zacátek, takze tak max 500,- Našel jsem toho celkem dost na alze, ale recenzi taky nejsem moc chytrej, polovina lidi spokojenost, polovina ne, nektery prej drolej atd..

diky za tipy
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FIFO: aha? je pravda, že já předtím koukal jen na ten 8", díky za opravení
    FIFO
    FIFO --- ---
    WIL_M: dyt to je full HD
    Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 16GB 3G stříbrný | Alza.cz
    http://www.alza.cz/lenovo-yoga-tablet-10-full-hd-16gb-3g-stribrny-d1571789.htm
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PECA: Kdyby ti to nešlo odzkoušet, určitě ti na to odpoví každý solidní eshop (Alza apod.).
    PECA
    PECA --- ---
    PJGEPR: Ajó - to jsem vlastně četl. Ale na ty 10" jsem ofiko KitKat nenašel. A ještě by mě zajímalo, jestli mají BLE (Bluetooth Low Enrgy) - nemáš to náhodou odzkoušený? To jsem se taky nedočetl úplně přesně.
    V nejhorším se pokusím sehnat nějaký kamenný krám, kde to půjde zkusit.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PECA: na yoga 8 mám teď 4.4.2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam