• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: hledal jsem a našel fakturu, cca 50 dní po konci záruky
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    VLAKODLAK: no, me dneska chcipnul Nexus 6
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VLAKODLAK: cpu.. užil bych konektory a nějaký soucastky...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak muj nexus 7 2012 v noci na dnešek začal zničehonic svítit, pak zazrnil a umřel... nenapadá někoho čím by to mohlo být popř. co s tím? :D
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    ZUZU: potvrzuji, že v L už se takový patent neřeší. Telefon moto g má po upgradu na 5.0.2 nativně už jeden guest nachystaný a lze přidat i další konkrétní účty.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    SKAFF: pokud je to tablet s 3G modulem, tak to bez rootu nejde. je to kvuli nejakymu patentu, ze nekdo ma patentovanej telefon s multiuser systemem, a kdyz je v tabletu telefonni modul, tak je to papirove telefon ne tablet. takze je to kvuli tomu patentu vypnuty, aby vyrobci neplatili licenci. zapnout se to da jedine po rootnuti tabletu... mozna ze v novejsim androidu (5?) uz je to vyreseny, ale tohle si tak nejak pamatuju, kdyz jsem to cca pred rokem resil taky na androidu 4.2...
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    XMEDA: ad wifi - zajimavost: vypozoroval jsem, ze trochu lepsi prijem to ma kdyz je to ve vertikanli poloze, kdyz to nelezi na stole. ale stejne je to slaby.

ad zvetseni fontu - v androidu v nastaveni se da globalne zvetsit font celeho systemu. jinak to zavisi asi na tvurci konkretni aplikace...
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    cau, mam lenovo yoga 8 s androidem 4.2. Sparovany s google accountem. Nejak se nemuzu dopracovat k tomu, jak vytvorit guest ucet. Android by to od teto verze mel umet, nicmene v nastaveni jde pridat bud novy email ucet, nebo se prihlasit k dalsimu google uctu, coz nechci. Chci dosahnout toho, abych nekomu mohl pujcit tablet, aniz by se dotycny dostal k aplikacim, v nichz jsem prihlasen, k fotkam, atd.

Kde je problem? Dik
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Jo je fakt, ze ta 1000mA nabijecka je z dxtreme asi za 30kc.. :) Nicmene disk, fotak ani diktafon si nikdy nestezovaly. Asi jsou moc primitivni a je jim to fuk. No kazdopadne s tou orig 2100mA to bezi fajn a dobiji se docela svizne.

Co je trochu nesikovny - proti netbooku podstatne slabsi prijem wifi, takze pres patro do kuchyne uz to neda (zatimco starej EEE netbook s integrovanou si troufa i na zahrade o dalsich 15m dal a s externi antenou o ulici dal :) ale kdyztak premistim router na chodbu do stredu baraku a napichnu mu lepsi antenu, to by mohlo pomoct.

btw. da se nejak donutit aplikace typu seznam mail ke zvetseni fontu, nebo aby tam fungoval dvouprstovej zvetsovaci hmat?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Problémy s dotykem dělaj nabíječky, co hážou třeba každou vteřinu 500mV napěťovou špičku nad 5V. Ale je zajímavý, že některý nabíječky za dolar z eBay to dělaj a některý ne
    PECA
    PECA --- ---
    XMEDA: To stím blbým dotykem při nabíjení mi dělával telefon s lacinou nabíječkou. Pak mi někdo poradil, ať používám originál a funguje to (Sony Xperi X8). Co používám jiné nabíječky, než tu jednu divnou, tak to funguje. Takže bych opravdu zkusil jinou nabíječku.
    Co se týče nabíjení, tak to je daný spotřebou zařízení. Jestliže to hodně žere, tak je jasné, že ze slabé nabíječky se to nestíhá nabíjet :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MRAKY: on original adapter ma 2100mA... jsem ho nechtel z darku vybalovat a asi budu muset
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    XMEDA: "tak se nabiji, ale nejde touch" to uz se ti probiji ne ?;)))
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Jen teda kdyz je napichnutej na stavu, tak se dobiji velice pomalu a kdyz u toho neco delam, tak se jeste vybiji... wtf? 500mA zdroj

kdyz je na 1000mA zdroji, tak se nabiji, ale nejde touch
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Tak tablet doma, docela fajn se zda :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    tak to jde :)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    XMEDA: moc navigaci nepoužívám, ale zkoušel jsem here a úplně bez problémů. data jdou uložit na sd.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Bezi na tom nejaka pouzitelna navigace? Treba nokia Here ci tak neco?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    XMEDA: nejde. a to nejde asi žádnej tablet s jednim portem. :( jinak co se usb týče, tak normálně usb host to má, zkoušel jsem klávesnici, myš, flashdisk, čtečku sd karet, dokonce to utáhne i malý 2.5" externí hdd, s usb hubem to nemá problém, akorát když jsou tam takhle připojený dvě uložiště (třeba flashdisk a sd čtečka), tak to nějak blbne, ale moc jsem to nezkoumal, asi jde o to najít správnou appku správce souborů, která by tuhle situaci pochopila.

XMEDA: no každopádně máš 14 dní na vrácení :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Tak uvidime :)

Nabijet to, kdyz je ucpany USB asi nejde nijak, ze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam