Hledám co bych koupil za tablet a nerad bych později litoval.
- OS Android - ale uvítal bych nezkriplený, ideálně čístý (možnost snadné instalace čistého) OS
- Displej 9.5" a více (max 12 - 13, nechci přenosnou TV :), nějaký slušný na koukání, rozlišení není kritické
- kromě internetu bych na tom chtěl hlavně hrát deskovky
- 3.5 mm audio jack! MHL, nebo mikro (mini?) HDMI; USB OTG/HOST
- mikro SDXC slot + možnost instalovat appky na kartu!
- GPS (navigace), BT 4.1, WIFI; 3G/LTE není nutné - zvlášť pokud by to bylo kvůli tomu výrazně dražší
- dobrou výdrž, nevadí mi mírně tlustší forma; upřednostňuji strohé (funkcionalistické) rysy, ale není to nutné
- kdyby k tomu byla (šla dokoupit) nějaká klávesnice, která by posloužila přímo jako dekl, tak dobrý; o možnosti pouzdra s klávesnicí, stejně jako o existenci BT klávesnic vím
- jako příjemný bonus by byla možnost slušné stylu (pera) s hrotem na kreslení - něčím s hrotem jako rtěnka se mi nechce kreslení ani zkoušet :)
Zatím mám v merku
ASUS Zenpad 10.1/ MTK8163/ 32G/ 2G/ A M, černá a
Asus PAD ZenPad Stylus. Nesplňuje to úplně všechny moje požadavky, ale určitý kompromis bude asi stejně nutný. Mám na to tak 6 bez DPH. Respektive firma mi těch 6 bez DPH přispěje, ale já na to budu mít max další 2 litry, který bych si pak přidal třeba na tu klávesnici, paměťovou kartu a tak...