Já zrovna koukám po 10" tabletu taky. Už už jsem měl vybraný Asus ZenaPad Z300CL, ale zmrdi prý vůbec neupdatují. Tak teď mám vybraný Lenovo Tab3 10". Primárně to mám na hraní deskovek. Tedy jednak deskových her převedených na tablety a potom na kompanion aplikace ke hraní stolních deskových her (Descent, Mansion of Madness, X-Com...)
* ZenPadu se mi líbilo, že k tomu je stylus s hrotem, možnost klávesnice (bohužel už nedostupná).
* Tab3 mi ale má novější OS, klávesnice možná půjde použít od Tab2 A10, v nouzi jakákoliv jiná BT nebo USB-OTG a to pero na kreslení holt oželím.
* Ještě jednou zvážím možnost namísto Androidu použít Win 10 - to bych pak asi sáhl po něčem s perem, abych na tom mohl i kreslit...
UBIK,
THOMASMORTA: U toho Lenova Yogy 3 - 10" musím upozornit na to, že to nemá funkci přepínání uživatelů, kterou snad Yoga 2 má. Docela to vadí, pokud chcete tablet sdílet v rodině. Zase z něj (Yoga 3 - 10") lze telefonovat (normálně, GSM, jako z telefonu), což moc tabletů neumí.
+ Mimochodem, Yoga 3 má fakt slušnej sound B-]
- Ten otočný foťáček je na prd. Věčně se to matlá prstama, nemá přisvícení a vždycky je otočený na druhou stranu, než je potřeba :/
- Není (nebylo, když jsem sháněl) k tomu dostupné pouzdro "flip" jako na Yoga 2. Myslím takové to, že se do něj tablet naklapne a kryt přes displej lze překlopit na druhou stranu jako list časopisu. Máme podobné z číny, ale tablet se nasuhuje do rámečku a je to takové humpolácké. Kapsu žena nechtěla, že to vyndávání a zandávání je pitomé.