• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    J4C0B1M: V pohode, z niceho Te neobvinuju... ;-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ANARCHY: kouknu na to :) řikam, nejsem applefag, protože PS4 a PC, za život jsem vlastnil jen iPod touch 2. generace, kterej běžel v neuvěřitelný zátěži 4 roky, iPad 3. generace a teď 5C a zrovna s os jsem neměl nikde problém, zvlášť jsem se nesetkal se spomalováním systému v průběhu používání, což u androidů vidim všude kolem sebe
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    J4C0B1M: Android Nougat je v public beta programu od 10.3.2016 - takze spada do tehoz kvartalu...

Jinak stahl jsem tu studii na kterou se odkazuji a ten cesky clanek neni uplne presny, nicmene zaklad v podstate shrnuje. Vetsina tech problemu iOSu je pricitana bugum v iOS snad verze 9.3.2 spojenych s WiFi, pokud jsem to pri rychlem probehnuti ocima pochopil dobre...

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ANARCHY: mam 5c a vždy když vyjde aktualizace os, tak jí instaluju a nepamatuju si kdy by mi něco spadlo (ale snad na začátku července Pokemon Go, když bylo nový) a to jsem velkej hráč a obvykle přepínám mezi dvouma hrama + safari + fb. Mám kámoše s kterym hraju jednu z těch her a pamatuju si, že na minulym telefonu mu padalo dost a mně ne, ale to měl cca 2 roky starý Samsung s nevim jakou verzí androidu, teď má novej Huawie s (tušim P9) a stejně se mi všechno načítá rychleji

viz článek: "může se však jednat o vliv velkého počtu telefonů, které se zapojily do testování veřejné bety iOS 10, která ještě nebyla doladěna"

jen v mém okolí znám 6 lidí s betou :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    J4C0B1M: Vzhledem k tomu, ze jde o dual boot, tak to je IMHO proste jen o odladeni kazdeho jednotliveho z tech systemu na dany hardware...

BTW mozna Te to prekvapi, ale iOS je udajne (na mobilech) o 50% mene stabilni nez Android (ano, nevim o jake verze se jedna, ale teda ten rozdil je IMHO dost propastny)...:

Telefony s Androidem „padají“ méně než iPhony. Rozdíl ve stabilitě systému je značný
    http://smartmania.cz/...ony-s-androidem-padaji-mene-nez-iphony-rozdil-ve-stabilite-systemu-je-znacny
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ANARCHY: nejsem žádnej applefag (nyní vlastním jen iphone), ale co jsem kdy ňákou dobu používal různé tablety, mobily s iOS, adroidem a windowsama, tak jsem se s opravdovou odladěností setkal jen u iOS, ale hodnotím to z opravdu běžno-uživatelského pohledu a teď mám představu o kombinaci A+W, což mi přijde dost šílený :) ale s podobným zařízením nemám zkušenosti
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    J4C0B1M: Proc presne?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ptát se na vyladěnost s Windows 10 + Android 5.1 mi přijde docela vtipný :D
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PECA: No že se prodávají za tyhle ceny vím, zajímá mně právě jestli to už někdo neměl v ruce a jestli nemá osobní zkušenosti - jak je to třeba s vyladěností OS - protože kvůli tomu dual bootu asi nepůjde jen tak tam nahrnout custom ROM...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    nemate tu nekdo zkusenosti s dual boot tablety od Teclastu?
    Zejmena mne hodne zajima Teclast Tbook 10 nebo 11 - premyslim kde je zakopany pes - kdyz porovnam cenu s prakticky libovolnou konkurenci...:

Package A Teclast TBook11 10.6" Duanl Boot 4GB/64GB 2in1 Tablet
    http://www.geekbuying.com/...age-A-Teclast-TBook11-10-6--Duanl-Boot-4GB-64GB-2in1-Tablet-370280.html
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Zdravím

Rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti s HP pavilion x2 10-n110nc.

Viděl jsem pár videorecenzí, ale rád bych znal nějaké zhodnocení přímo od majitele
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    matnou fólii jsem měl na svým prvním tabletu, na čtení e-comicsů to mělo pozitivní efekt, trochu to připomínalo strukturu papíru. jinak jsem s tím problém neměl. a ano ano, dříve to vypadá špinavý a trochu hůře se to čistí
    PECA
    PECA --- ---
    Tak uvidíme. Cena byla cca 75,- Kč, tak to nebude taková ztráta, když to nepojede. V nouzi to zahodím a pořídím fólii. Jinak kolega si na mobil pořídil skleněnou ochranu a funguje normálně. Na rozdíl od fólie to (mělo by) vydrží víc.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZUZU: fólii, ne sklo.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    AXTHEB: já mám nějakou matnou fólii za dolar z číny na mobilu motorola moto g 4g lte a na hovno to vůbec není
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PECA: Tak to sem zvědav. Viděl sem pár pokusů, ale všechny byly na h.
    PECA
    PECA --- ---
    AXTHEB: Rozumím. Matné (temperované) ochranné sklo je na cestě. Tak snad to bude fungovat a citlivost se výrazně nezhorší.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PECA: Nezašpiní se stejně, zašpiní se dřív, víc a hůř se čistí. A na skle se dělá nalepením plastové fólie, skrz pískované sklo toho moc vidět není:)
    PECA
    PECA --- ---
    AXTHEB: To myslíš, jako že matný se hůře otírá, čistí? Lesklý povrch se se totiž zamatlá úplně stejně. Já si spíš myslím, že udělat kvalitní matný povrch na skle je prostě mnohem obtížnější (dražší), než lesklý. Nevím, ale je to dost na draka.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PECA: matné se nedělají kvůli otiskům
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam