• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MEDOULKA: mé první dvě děti něco kolem obličeje při usínání nesnášely, mé třetí dítě bez toho, zejména v kočárku neusne :)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    HAWKS: u nas je velkej pomocnik pri spani mazlici deka, neco jak to...http://i.mimibazar.cz/s/bc/1/110209/13/a41860456.jpg . Ma ji uz od malicka a muchla si do ni oblicej a čmuchá jí a trochu mi prijde, ze ji ta stale stejna vec uklidnuje. Ted je dceri rok a "žužlu" stále miluje, stači ji ho dat i treba v kocarku a pomnumna si s nim oblicej a usina... Naopak, kdyz nechce spat, zahodi ho:) Nevim, jesti je to univerzalni recept, ale té tetě, co nám to darovala jsem rozhodnutá líbat nohy ještě dlouho.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    LUBAR:
    ok, it's not a bug. Its a feature :)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    HAWKS: obávám se, že je... náš, bez pár dnů šestiměsíční syn, dělá asi tak měsíc některé večery totéž. A vykládám si to tak, že se bojí usnout, že pro něj je ještě nepochopitelný, že se zase probudí, že je to takový ten pocit "spánek rovná se malá smrt"
    U nás hodně pomohlo malinký rozsvícený světýlko, že se vždycky dokáže aspoň trochu zorientovat... a pak taky to, že když to nejde, tak tam prostě sedím, dokud neusne.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    nejaky tip jak se zbavit nasledujici potize ?
    Dcerka (5 mesicu) ma problem vecer usinat sama v postylce. Kdyz ji ulozime, tak se casto vzbudi, chvilku kouka kolem sebe, pak vyplivne dudlik a zacne kricet. A pritom staci kdyz s ni nekdo sedi u postylky nebo kdyz si ji manzelka polozi do postele a lezi vedle ni..v ten okamzik je klid a za chvili usne. Jakoby se bala sama..
    je to normalni ?
    TWENY
    TWENY --- ---
    Nemáte někdo doma kočár Mamas & Papas Sola? Hledám reference. Diky
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    :DDD dobrá průprava! možná teda o to víc bude vzteku na obou stranách, ale i pochopení... jakej já byla vztekloun, ale stejně bych to nevyměnila :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    takze vlaste i tchan je Beran
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    neboj, jsme na to pripraveni... ja jsem beran, sestra manzelky je beran, mati manzelky je beran a manzelka sama se za svobodna jmenovala Beranova
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: před chvílí jsem četla beraní audítko, takže to druhý. No, užijete si :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HAWKS: děti nepřestanou překvapovat, že... jinak s těmi vlásky to máme docela vtipný, synovi narostlo pár vlásků až ta před 14 dni a od začátku všichni, jak je vlasatý.,.. přitom holčička v porodnici měla normálně hustý háro, jak dospělý... překvapuje mě, jak jsou zatím všichni vůči němu nekritičtí..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    QUANTI:
    jestli beranici myslis vlasy, tak ty ma uz od narozeni
    Jestli znameni, tak to se v ni nezapre, momentalne bojujeme s pasenim konicku. doma ji dame na brisko, zvedna hlavu, kouka kolem sebe, no jedna basen, prisla na kontrolu k doktorce, dali ji na brisko, zvedla hlavu, zamracila, krik a lehla si...tak doktorka ze na rehabku..
    tam se situace opakovala, nastesti pani na rehabce byla zrejme rokama zkusena dama, ktera vedele oc jde a povida "a doma vam je pase dobre, ze je to tak ?" Manza na to, ze jasne, jestli chce videt fotku.. pani ze ne, ze to je poznat. A ze pry je to pekny maly vzteklounek a ma problem, ze aktualne je rozumove o kapku dal nez telesne, takze uz si uvedomuje, ze se da obratit na zada a na brisko, ale fyzicky to jeste nema zmakle a to ji rozciluje :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: pěkná beranice ;)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    2 mesice :o)

    HAWKS
    HAWKS --- ---
    jasne
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HAWKS: v poho, já zájem nemám, jen sem chtěl upřesnit pro ostatní .))
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    IJACZEK:
    ahoj cca 0-3 roky. aktualne rezervovane po TETA_JELENA
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HAWKS: věkové rozmezí?
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    mame tu nekolik (asi4-5) pytlu smesice detskych oblecku vseho mozneho. Dostali jsme to a nemame sanci to unosti. Ma nekdo zajem ? Nejsou to zadne hadriky od Diora, ale dite je dle meho dokaze umazat uplne stejne :)
    ma nekdo zajem ? Nechci za ne nic, staci kdyz si je zajemce odveze, pripadne jsem schopen je zavezt po Brne a blizkem okoli, eventuelne jsem schopen je dovezt do Prahy. Je mi lito to vyhodit nebo vezt nekde do charity pokud by mohly poslouzit jeste nekomu dalsimu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam