• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Janek má své tři milované mazlidečky, taky si s nimi šmudlá čumák, když usíná. Dělá to od půl roka ještě stále (spěje ke třetím narozeninám :-) )
    Většina dětí má nějaký přchodový objekt (google, je to celkem zajímavé čtení :-) ) a zaplať pánbů za to - v podstatě kdekoliv jsem schopná Jankovi vytvořit pelíšek, ve kterém se cítí dobře a bezpečně, protože stačí říct mu a ukázat, že mazlidečky jsou přítomny :-)
    Uchyluje se k nim do bezpečí i když ho něčím naštvu, týrám ho a tak podobně (třeba odmítnu dát mu třetí lízátko, žádám ho, aby snědl rizoto etc ... :-) )
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    toz to si nevybavuji, ale taky musim mit hlavu prikrytou, vetsinou si prehnu pres hlavu polstar
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    HAWKS: Dítě ještě nemám, ale pamatuji, že jako malá jsem žužlala neustále plenku (dudlík jsem odmítala) a toto mi vydrželo v určité podobě až do teď, kdy usnu lépe, pokud mám něco před pusou, většinou si tedy vytahuji peřinu až do půlky hlavy, ale pusa musí být schovaná :-) Plínu jsem žužlala ještě na základce.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MEDOULKA:
    no taky furt bere plinku co ma pod sebou a dava si ji pres tvar...zkusime...
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MEDOULKA: mé první dvě děti něco kolem obličeje při usínání nesnášely, mé třetí dítě bez toho, zejména v kočárku neusne :)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    HAWKS: u nas je velkej pomocnik pri spani mazlici deka, neco jak to...http://i.mimibazar.cz/s/bc/1/110209/13/a41860456.jpg . Ma ji uz od malicka a muchla si do ni oblicej a čmuchá jí a trochu mi prijde, ze ji ta stale stejna vec uklidnuje. Ted je dceri rok a "žužlu" stále miluje, stači ji ho dat i treba v kocarku a pomnumna si s nim oblicej a usina... Naopak, kdyz nechce spat, zahodi ho:) Nevim, jesti je to univerzalni recept, ale té tetě, co nám to darovala jsem rozhodnutá líbat nohy ještě dlouho.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    LUBAR:
    ok, it's not a bug. Its a feature :)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    HAWKS: obávám se, že je... náš, bez pár dnů šestiměsíční syn, dělá asi tak měsíc některé večery totéž. A vykládám si to tak, že se bojí usnout, že pro něj je ještě nepochopitelný, že se zase probudí, že je to takový ten pocit "spánek rovná se malá smrt"
    U nás hodně pomohlo malinký rozsvícený světýlko, že se vždycky dokáže aspoň trochu zorientovat... a pak taky to, že když to nejde, tak tam prostě sedím, dokud neusne.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    nejaky tip jak se zbavit nasledujici potize ?
    Dcerka (5 mesicu) ma problem vecer usinat sama v postylce. Kdyz ji ulozime, tak se casto vzbudi, chvilku kouka kolem sebe, pak vyplivne dudlik a zacne kricet. A pritom staci kdyz s ni nekdo sedi u postylky nebo kdyz si ji manzelka polozi do postele a lezi vedle ni..v ten okamzik je klid a za chvili usne. Jakoby se bala sama..
    je to normalni ?
    TWENY
    TWENY --- ---
    Nemáte někdo doma kočár Mamas & Papas Sola? Hledám reference. Diky
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    :DDD dobrá průprava! možná teda o to víc bude vzteku na obou stranách, ale i pochopení... jakej já byla vztekloun, ale stejně bych to nevyměnila :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    takze vlaste i tchan je Beran
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    neboj, jsme na to pripraveni... ja jsem beran, sestra manzelky je beran, mati manzelky je beran a manzelka sama se za svobodna jmenovala Beranova
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: před chvílí jsem četla beraní audítko, takže to druhý. No, užijete si :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HAWKS: děti nepřestanou překvapovat, že... jinak s těmi vlásky to máme docela vtipný, synovi narostlo pár vlásků až ta před 14 dni a od začátku všichni, jak je vlasatý.,.. přitom holčička v porodnici měla normálně hustý háro, jak dospělý... překvapuje mě, jak jsou zatím všichni vůči němu nekritičtí..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    QUANTI:
    jestli beranici myslis vlasy, tak ty ma uz od narozeni
    Jestli znameni, tak to se v ni nezapre, momentalne bojujeme s pasenim konicku. doma ji dame na brisko, zvedna hlavu, kouka kolem sebe, no jedna basen, prisla na kontrolu k doktorce, dali ji na brisko, zvedla hlavu, zamracila, krik a lehla si...tak doktorka ze na rehabku..
    tam se situace opakovala, nastesti pani na rehabce byla zrejme rokama zkusena dama, ktera vedele oc jde a povida "a doma vam je pase dobre, ze je to tak ?" Manza na to, ze jasne, jestli chce videt fotku.. pani ze ne, ze to je poznat. A ze pry je to pekny maly vzteklounek a ma problem, ze aktualne je rozumove o kapku dal nez telesne, takze uz si uvedomuje, ze se da obratit na zada a na brisko, ale fyzicky to jeste nema zmakle a to ji rozciluje :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: pěkná beranice ;)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    2 mesice :o)

    HAWKS
    HAWKS --- ---
    jasne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam