• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CROSS: hodina a půl u dítěte zvyklé na cestování v pohodě. Důležité je, aby pil při startu a hlavně při přistání, výhodou je i normální dudlík v tom případě. Jinak knížky, malá tichá hračka, klidně třeba i nějaká nová, aby fakt zaujala (ale je důležité se trefit), určitě jídlo. Ale hodinka mi přijde fakt v pohodě, my jsme letěli nejdéle sedm hodin se sedmiměsíčním a celkem akčním dítětem a tam už jsme byli zabavováním trochu unavení a došlo i na nošení v šátku v uličce, ale u komunikujícího batolete mi to zabavování přijde snazší. Hlavně si nechte po ruce všechno, co může být potřeba, zjistit, že vlhké ubrousky jsou nad hlavou, zatímco se kvůli turbulencím nesmí vstávat, je pruda.

    ORIKA: s tím chozením, to je otázka, moje skoro dvouleté dítě chce po dopravních prostředcích běhat a navazovat kontakty bafáním na spolucestující a to není něco, co každý vyhledává. Proto, když to jde, spíš trvám na tom, že se sedí.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CROSS: z mých bohatých zkušeností - dobré nejsou oblíbené hračky, nýbrž nové hračky a nové knížky. Aspoň jednu hračku a pár prohlížecích knížek, ale něco, co dítě ještě nikdy nevidělo. Při vzletu dát něco upíjet nebo kousat. Zaujmout tak, aby se ani chvíli nenudilo, při krátkém letu se to dá.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    CROSS: čistě moje zkušenost - výhodou je sedadlo u okna, syn byl při startu i přistávání velice zaujat výhledem...v ruce k tomu měl flašku s čajem, protože v těchto chvílích zalíhají uši a dětem to opravdu nedělá dobře...pak ho na dobrou půlhodinu dokázal zaujmout pás, kterým se musíš připoutat, takže si s ním hrál...s sebou nějaký oblíbený mls a hračky...a pak chodit, projít letadlo, to taky dokáže zaujmout
    CROSS
    CROSS --- ---
    KACIQ: nemám v oboru žádné vzdělání, ale v první řadě v této oblasti je máloco „fakt“. Svého času jsem o tom četl, logika věci byla popisována tak, že hormonální antikoncepce srovná (případně) nepravidelný cyklus a v tomto smyslu může zvýšit šance, ale rozhodně bych to nebral jako zaručený recept.

    A dotaz do pléna, loni jsem se ptal na cestování autem, tak jaké zkušenosti a doporučení máte stran cestování letadlem? Žena odmítá 9 hodin v autě (synovi tou dobou bude rok a půl), i proto, že se jí dělá v autě zle, když se věnuje dítěti a nekouká před sebe (klasický případ). Takže je tu varianta letadlo, krátký let (cca hodinka ve vzduchu), ale přece... Tipy, triky? :-]
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KACIQ: myslím, že mýtus.
    KACIQ
    KACIQ --- ---
    ahojky, prosím, je mýtus nebo fakt to, že když budu nějakou dobu brát antikoncepci a pak vysadím, že otěhotním??? slyším to z více stran, že se to tak lidem povedlo, ale nějak se mi to nezdá...?? snažíme se o mimi, antikoncepci neberu... předem díky za reakce :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    YMLADRIS: tyhle jsou příšerny, neznám snad nikoho, kdo by tenhle typ x krát nereklamoval a pak nezahodil. Měla jsem podoby asi týden, než jsem ho s černým svědomím poslala dál..
    MONTEBONTEA
    MONTEBONTEA --- ---
    YMLADRIS: jenom je těžce nepraktický, jakmile se dítě začne víc pohybovat a snad všem v mym okolí se ulomila ta držící klipsna, takže za tu cenu je to z tohoto pohledu na houby...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MARKYSHA: na ten monitor dechu mi pripada praktictejsi totok (klip na plinu na bricho), protoze to neni zavisly na nejakych podlozkach = lze vyuzit, at spi kdekoliv... ?

    Snuza GO – Zboží.cz
    http://www.zbozi.cz/vyrobek/snuza-go/

    diky za reakce
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    YMLADRIS: v červnu to budou dva roky, co je máme, doma fungujou perfektně, ale už pár měsíců prakticky jedině stále zapojené do nabíjení, čili volba někam na ven do není. Doma no problem.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    YMLADRIS: oni jsou jen spatne nafoceni,je to jasne zluty okraj a moc se k tomu vsemu hodi :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    RAPAL: dinosauri jsou prima, ale stve mne ten zlutozeleny okraj...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    myslite ze stale plati, ze chuvicky emgeton jsou nejlepsi volba?

    Emgeton MiMi2 Baby monitor dětská chůvička |Softcom.cz
    http://www.softcom.cz/detailpage.asp?cd=ACLMiMi2

    (vygoogleno zde, 2011)

    pripadne dik
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    RAPAL: tu větší :-)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    RAPAL: taky hlasuju za rakety :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RAPAL: jasně ty rakety, je tam nádherná kombinace barev. ty prehistorický potvory mi přijdou takový unylý
    RAPAL
    RAPAL --- ---


    nemůžu si pomoct, to sou fakt tak krásný hrací deky..! :) jenže kterou, okýnko do minulosti nebo do budoucnosti? :)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    CROSS: Tak dnes se mladší vzbudil se zánětem oka, první dávku masti dostal spící popoledni (a ani se nevzbudil)... .-) Prostě odtáhnem spodní víčko, nacpeme tam, jemně pomasírujem...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ILLUZE: moje děti se ale ničím podobným rozhodně oblbnout nedaly, vždy ve střehu!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm hmm, podle pozornosti, jakou věnuje hrozícímu nebezpečí, i když rozptylován dokonce i spacím medvídkem, bude ze syna přinejmenším stíhací pilot.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CROSS: rozptyluji ji jednou rukou hračkou, druhou jí to kápnu do vnitřního koutku, steče jí to dovnitř
    CROSS
    CROSS --- ---
    SANTAL: díky, takhle nějak to zkoušíme řešit (kápnout do koutku zavřeného a doufat, že nebude prudce vrtět hlavou, což rád dělá, než to oko otevře). Je mu 13 měsíců, ještě s ním není řeč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam