• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BALAENA: jo ty jsem někde viděl a nevypadají zle, včera jsem namátkou trochu prolízal brněnskou olympii a koukal co kde je k mání... tu značku loap trochu znám, akorát zas cena se mi kupodivu zdá možná až moc nízká - aby to nebyla nějaká "čína", která malýmu zprasí nohu...? teď má nějaký sandály jakože echt ortopedický nebo co, a ty stály v normálním malým krámku v hustopečích (BV) asi 800,-...

    teda mám pocit, že loap je jakože česká firma, ale rozumíme si - kvalita a vlastnosti aby nebyly jak u papučí od vietnamců... s výrobama loap žádnou osobní zkušenost nemám...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MADCAT: co ty Loapy tady? začínají od 22
    Dětské sandály | sportisimo.cz
    http://www.sportisimo.cz/detske-sandaly/#velikost-obuvi%5B%5D=2310&velikost-obuvi%5B%5D=2312
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Prosím o doporučení botiček, nebo třeba jenom i obchodu/řetězce, kde bych nějaký vhodný sehnal - pro téměř tříletýho kluka, velikost teď 23, takže budu chtít asi 24: nějaký polouzavřený/polootevřený sandály určitě s chráněnou špičkou ala KEEN, protože často jezdí na odrážedle, a tam jde klasická špička hrozně rychle do kopru, a případně ještě další boty na později až už nebude tak teplo, případně nositelný i v zimě (membrána?), s obdobnýma vlastnostma, tzn. špička s okopem, robustnost, outdoor-like design.

    Díval jsem se, že dost sportovních a outdoorových firem dělá dětský boty až od 28, což mě trochu zklamalo, ale sem tam jsem i něco viděl v požadovaných číslech, ale bylo toho málo... Tak nevím, jestli jsem se blbě díval, nebo je to standardní situace teď v půlce léta...?

    PS: klidně bych byl i za ty KEENy, v rock pointu měli pěkný sandály i uzavřený, ale poměrně dost drahý na to, že to bude nosit chvíli, než z toho vyroste...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LUCYA: nojo, na toho nemam :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    AVATAR: deti se maji zabavit sami
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    CROSS: dva roky
    LEXXA: me jde spis o to, aby to bavilo deti ;)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    AVATAR: osvald mi prijde moc slunickovej. my jsme jeli mrnousky a jak krasne se nam to ted vraci :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Očividně jsem četl nepozorně, při těch 4-5 hodinách spánku (na které jsem si nezvykl ani po dvou a půl letech) se to stává. Kolik je dvojčatům?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Oswald je nejlepsi ;)
    Oswald The Octopus-Odd One Out
    https://www.youtube.com/watch?v=DRmTrCtWrFk
    CROSS
    CROSS --- ---
    AVATAR: zmátl mě Oswald ;-]
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    AVATAR: Tak to jo, jestli to bylo určeno někomu, kdo má pocit nespravedlnosti, když se musí po příchodu z práce hodinu věnovat dítěti, aby žena mohla uvařit večeři, tak chápu :-D Každopádně vás obdivuju, jak to zvládáte a ještě neztrácíte humor a nadhled.

    ZEMINO: Samozřejmě že se neptám, jestli stojí za to mít dvojčata, ale tolik se honit v práci a v domácnosti. Jestli by nebylo lepší snížit pracovní úvazky nebo najmout někoho na výpomoc v domácnosti. Mně to za to totiž nestálo a práci jsem po třičtvrtě roce zase opustila a to mám zatím jen jedno dítě a psa.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BALAENA: vidis, ani jsem si nevsiml, ze pise tri. Mam dve deti, psa a kocku.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZEMINO: Ona je s nima domluva docela uz i ted. Kdyz teda chteji. Kdyz nechteji, tak si delaj co chcou :D
    Vydrzime. Oba jsme ted docela spokojeni. Je to lepsi, nez kdyz jsme co tri hodiny stavali ke krmeni. To bylo zatim nejkritictejsi obdobi, kdy jsme na sebe se zenou s nevyspani stekali. Ted je to sice hekticke, ale oba si u deti odpocinem od prace a u prace od deti. Pohoda.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    AVATAR: doteď jsem si myslela, že máte děti dvě
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    AVATAR: já vám držím pěsti.. mít dvojčata si člověk nevybírá,proto mě trochu zarazila otázka.jestli to stojí za to? dobré věci se dějí a třeba seženete školku dřív nebo jiné hlídání,když už děti nebudou takoví draci a bude se dát s nimi domluvit.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    CROSS: pocitas spatne... jeste kocka ;)
    ale novotatinek je ten, komu jsem to puvodne psal...

    ZEMINO: skolka az za rok v zari. Snad vydrzime. Kdyz ne, tak holt zena skonci v praci (coz by byla skoda, je to fakt supr flek).
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    INUSHKA: nadsazka je pouze v tom, ze jsem vynechal to pekne, co si s detma uzivam, jinak vse odpovida ;)

    ucelem bylo presvedcit ho, ze jedno dite neni tak hrozny a ze by mel byt rad, kdyz muze spat v tydnu v jine mistnosti a nevstavat k potomkovi a ma 8 hodin denne klidu na praci.

    vydrzet se to da. Po par mesicich si moje telo zvyklo na pet hodin spanku denne, ale obcas se dospat musim. O vikendu se venuju vyhradne zene a detem a na praci ani nesahnu. Bez toho bysme asi uz nemeli zadnej vztah.

    p.s. jsem moc rad, ze se staram s zenou o deti napul. Moc rad jsem s nima a mrzelo by me, kdybych na ne mel leda dve hodky vecer, jako to ma spousta lidi, ktere znam.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    INUSHKA: dlouhodobě se to vydržet nedá,naštěstí děti rostou,tak se mění asi i situace (pujdou jednou i do školky) a jako reakce "stojí to za to?" myslíš jak?že když ne,tak dají jedno z dvojčat pryč?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam