• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    no pokud te popadne impuls klub smazat tak mi ho rads dej, ale klidne ho mej a nestarej se o nej ;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Znovu nabízím tuhle diskusi :o)

Už v tom mám jasno: nemám teď čas ani energii věnovat se tomu tady, moderovat to, směrovat tak, jak mi připadá, že by to mělo fungovat, a mazat, co mi nesedí ;)

Takže jsem se rozhodla nechat to prostě být. Ale vlastnit klub, o kterej se nestarám, mi nějak energeticky nesedí ;)

Několik lidí mi říkalo, že tohle téma na nyxu chtějí, že klub má smysl. Taky to tak cítím, a ráda sem občas něco přispěju :)
    Takže, berete ho někdo ?:)

Díky :)
    LOOK
    LOOK --- ---
    tematicky spam :)

prodam novou knihu Pjér La Šé'Z - Den svatého Ignora
    info: http://knihy.hledajici.cz/detail.php?id=9644&action=kniha
    190,-

CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    YouTube - Ashtanga Yoga For Beginners with Nicki Doane Part 1
    http://www.youtube.com/watch?v=A5X-j9e2418

jedna krásná zdravá bytost :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Druna - náhorní planina pro tanec, pohyb a meditaci : Tanec pěti elementů
    http://www.druna.cz/tanec-peti-elementu

pojďte někdo zítra :o)
    jdu každopádně, kdyžtak tam :)
    ANNA
    ANNA --- ---
    CONTINUITY: ano, zaberou nás silnější Číňani a zaplaví Zemi, která bude budovatelsky žloutnout na věky věkův, amen. proto choďte do posilovny a kupte si nunčaky, abyste žluté vlně odolali. hlavně bez citu a bez ohledu, jinak bychom nebyli lidi.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ANNA: přesně
    Pan Darwin se při některých těch hláškách musí obracet v hrobě. Možná přírodu trochu v tom stylu interpretoval, ve stylu, který odpovídal jeho drsné a autoritativní době a výchově, ale vzhledem k tomu, jak moc to všechno studoval, to rozhodně musel vidět mnohem, mnohem komplexněji než ti, kdo to dnes takhle zestručňují.
    ANNA
    ANNA --- ---
    CONTINUITY: "silnější sežere slabšího" je imho velmi zjednodušená definice darwinismu. Sranda je, že se tím spousta lidí ohání, přitom je to tak zjednodušující a vytržený z kontextu, až to bolí.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF: u toho Rerere moc nechápu jak ten web mám používat. To Nevyhazujto má přesně rozdělená města, atd., to rerere to tam má nějak divně ladem skladem a nechápu jak si třeba vyfiltrovat nabídky jen pro Brno město.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    KERRAY: jo, to už jsem znal předtím, ale z doby kdy to ještě moc nefungovalo
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    www.nevyhazujto.cz

Moji nedávnou vizi už někdo stihl zrealizovat - vypadá to skvěle, plánuju aktivně využívat.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ENKIE: mozna me soudis podle sebe? ;)

pokud se objevi nekdo silnejsi se kterym budu muset bojovat a nevyhraju ( = budu vyhlazen), pak uz jaksi na nejake rozvijeni idealu ohledne spolecnosti plne vyhradni spoluprace nebude kdy. i ti mravenci maji co delat aby v prirode prezili pokud narazi na konkurencni silnejsi spolecenstvi (a v lese jen jedno nebude, ze).
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    _BENNY: Obavam se, ze do te biologie promitas nejake svoje omezene macho predstavy. V prirode plati zakon preziti takove formy zivota, ktera se dokaze nejlip prizpusobit prostredi jako celku, co to konkretne a specificky znamena je asi dost slozity predpovedet. Treba svabi nebo mravenci zrovna moc "silni" nejsou, ale je klidne mozny, ze prezijou jako vyvijejici se druh dyl nez clovek. Moralka je o preziti skupiny jako celku, ani nahodou neni v rozporu se silou, je spis o vnitrni integrite skupiny, i ve vztahu ke schopnosti konkurovat jinym skupinam, a je to i o spolupraci, muze to byt treba i o likvidaci slabych clenu jako v te Sparte atp. Proste zas jen nejaky hlody, nejlepsi je stejne mlcet a o vecech jen premyslet.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _BENNY: Takze mluvis obecne ne o lidech, ale o civilizacich. Takze nenavrhujes nic o tom co bychom jako jedinci meli, ci nemeli delat. OK.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PIZI: to se urcite rict nesnazim, svoje zivoty si obetovavejte ve prospech ceho chcete ;) ja jen tvrdim, ze v dlouhodobem meritku vitezi ta kultura ktera samu sebe dovede ubranit (definice vitezstvi je preziti). a zalezi na tom v jak moc konkurencnim prostredi se ten boj odehrava (takovi domorodci z amazonskeho pralesa si s zadnymi dalsimi kmeny nekonkuruji, na coz samozrejme dojedou az jednou narazi na nas). vzdyt si jen vem co se zapadni civilizaci udelaly dve svetove a jedna studena valka - aby prezila tak ze svych idealu slevila.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _BENNY: Nerozumim co se vlastne snazis tvrdit ve vztahu k nasim zivotum. Ze mame obetovat sve zivoty ve prospech zachovani? Zachovani ceho? Zachovani civilizace nestastnych lidi?
    Budto budu zit stastny zivot s rizikem, ze mi ho nekdo muze zkratit, nebo zadny.
    Ten druhy typ zivota nemam proc zit, kdyz mi neprinasi radost, ale jen preziti.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PIZI: takhle - za predpokladu ze by se tady takova civilizace (Sparta) objevila a ukazala by se jako zivotaschopna, pak by nase uslechtila zapadni civilizace mela problem.

v te prirode ktere se tak strasne chceme priblizit plati zakon silnejsiho, nikoliv zakon moralnejsiho.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _BENNY: Coz ale nutne vede k neustale honicce za nekonecnym cilem, protoze predem nevis jak silny nepritel prijde a musis se snazit byt co nejsilnejsi. Civilizace dokonale naplnujici ten princip by byla neco jako Sparta, zadna zabava, neustaly militarismus a preziti nejsilnejsich.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GAF: indiani dojeli na to ze svuj zivotni styl neumeli ubranit. duchovno je fajn, za predpokladu ze se ti podari naplnit svoje zakladni zivotni potreby, jako napriklad prezit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam