• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: jo a dychat nejde, cely telo se citi divne. svaly jsou stazeny a kdyz dejcham tak se spis zacnu trast.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: no tak jestli se ti rozpadá vztah, tak neřeš sebe, ve vztahu jsou to vždycky dva i kdyby dělal zdánlivě blbosti jen jeden.. udělej si čas stranou abys neřešil vztah a mohl řešit jen sebe.. ..bez vyřešenýho sebe stejně s žádným vztahem nepohneš
    tys lízat tu žábu, žejo ? :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    IRO: doma lehnout nemuzu, je tam pritelkyne s kterou se furt hadame, je tam dcerka o kterou je potreba se postarat. krom toho mam pak uz jen cestu do prace a z prace, praci a spanek. ted sem lezel na strese u nas v praci(je tam terasa) a lehnout si sem vazne potreboval ale spis mi z toho bylo divne...
    IRO
    IRO --- ---
    OGMIOS: na všechno se vykašli, vypni všechnu elektroniku, lehni doma na zem nebo na deku nebo prostě na něco pohodlného, zavři oči a jen dýchej, třeba 2 hodiny a postupně se uvolní ty křeče povolí a možná u toho i usneš ale to nevadí. s tou meditací můžeš začít třeba zítra ráno :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    F0N: tim ze se mi rozpada vztah a nevim co je pravda a co jen hricka eg. nevim co je co a cemu verit. a prijde mi ze nemuzu verit ani sam sobe pac si moje ego se mnou hraje.
    F0N
    F0N --- ---
    OGMIOS: A ako sa ten kretenizmus presne prejavuje?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    YMLADRIS: to jsem zkousel, hadej jak to dopadlo :D kretenismus impulsi prvotridni kvality. at si opakuji sebevic vzdycky jednam spatne. ja vlastne uz ani nevim co je dobre, jen vidim silenstvi a tak se chci zmenit.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    MUTHA: ne, to rozhodne nejsem...jen proste jsem tak moc v tahu ze nevim co je pravda a co je jen silenstvi meho ega a nevim co s tim a dejou se furt horsi a horsi veci a ja delam furt horsi a horsi veci a nevidim jak prestat.
    je pravda ze pozoruji sam sebe a vidim co delam, ale nevim jestli to co mi z toho vypliva neni jen dalsi rafinovana hra mojeho ega.
    co nadelate kdyz se z ega stane monstrum? co nadelate kdyz to dojde tak daleko ze nevite co delat?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: dneska proste pracuj s okolnostmi tak jak jsou, zhluboka dychej a opakuj si ze mas tendenci jednat jako kreten ale ze nechces byt impulsivni.

    nebo co presne ted jako resis
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    YMLADRIS: hmm a co pro dnesni den? protoze ted jsem zmitan bouri a hledam stabilitu bez toho mit luxus mesic meditovat a pak se vratit do dneska?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: my tady (hodne z nas) verime treba na tzv. hlubokou meditaci podle AYP systemu. v principu je to zalezeno na predstave, ze tvoje mysl frci, frci, ale jeji bezne projevy nejsou vse co dokaze, ve skutecnosti mas podstatne vetsi potencial. Probudit ten potencial lze pres kazdodenni pravidelnou praxi "nedelani niceho" [ niceho co se normalne povazuje jako ze za normalni 'delani', tj. lusteni problemu ci pochodu odnekud nekam... ]. Meditovanim, rizenym ponechanim mysli at nic moc nedela se paradoxne umozni aby vybublaly ruzne veci, ktere jsou v tobe, tvoje moznosti, tvuj potencial. Postupne odstavis ty nutkave programy (jak pises, napr. pekelne ego) a mas vic moznosti k dispozici.

    Cili pokud se vnimas jako ze v tobe prevlada cast ktera te nebavi a zaroven nejaka cast kterou bys chtel podporit, mohl bys to vyzkouset. vice viz klub o ayp (nastenka). tak za mesic uz muzes vedet zda je to pro tebe funkcni.

    [ AYP - pokročilé jógové techniky (i pro začátečníky) - aplikovaná duchovní věda ]
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    YMLADRIS: jak se to dela?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: meditovat jsi zkousel?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ma nekdo nejakou dobrou funkcni radu na transformaci sebe sameho? mam pekelny problemy se svym egem v te nejkrasnejsi krajine silenstvi a mam toho plny zuby. chci se zmenit ale nevim jak.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    Ja osobne bych byl spokojeny, kdyby se uz nic nemenilo, nezhorsovalo... Neni treba zavadet zadny ideal, ani ty moje idealy... I v tomto bidnem stavu se da jeste nejak zit, ono je nastesti dost tezky tu prirozenou zivotni silu v prirode a v jednotlivcich uplne znicit tim pokrokem.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KUATO: ad tvoje znama, to je presne vychova kterou jsem dostala ja. Ale nic neni ztraceno, treba kindosi jeji jednou zacnou meditovat nebo neco a objevi i jine aspekty sveta.
    KUATO
    KUATO --- ---
    Aleister Crowley - O vzdělávání dětí - nádherné, jedna z nejhezčích věcí k tomuto, jaké jsem kdy četl.
    KUATO
    KUATO --- ---
    YMLADRIS: musis mit hold vic deti. pak na nich budes mnohem min lpet a i kdyby ti jednoho sezrali cigani (kdyz by dosly kocky, mile deti), tak by ti jeste furt nejake dalsi zbylo :o). ale ted vazne - nevim co delat ve meste (nemam zadnou zkusenost) kde je vsechno anonymni, cizi, kde se se serem zacnou houfovat (nejen) cerne huby co nemaji co na praci.. kdyz je clovek na vesnici a ma kolem pole a louky a les a vetsinu lidi zna a vetsinu deti, je to jine. duvernejsi. muzes byt vic otevreny.

    i kdyz..znam jednu matku, je ji kolem 40, dve male deti a ta je uplne posrana z toho, kdyz na neco sahnou, kdyz se uspini, kdyz cokoliv udelaji. opekali jsme u nas a jeji decka, jak to doma nemaji, tak pumpovaly vodu do kyblu, hrabaly ve sterku, sermovaly se s klackama a ona stala, nohy a ruce se ji trepaly jak by hned vybehla je zachranovat, protoze by se jim hned mohlo neco stat. syn ma o svuj "bunkr" opreny stary plech ze strechy 2x1m, pridratovany, ale mohl by spadnout a spinave mokre boty a obleceni a olizl decko pes... to jsem jeste u nikoho nevidel, takove reakce. kdyby byla jen trochu lepsim "magem", tak by se jejim detem opravdu mohlo neco stat, protoze takovou realitu ona tvori - ze svet je nebezpecne misto, od ktereho radsi dal. takto je jen zkurvi, stejne jako jeji matka zkurvila ji. pritom se snazi byt verici krestankou, cistou. cely zivot zije na vesnici.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jo jeste k tem GPS umistenych na detech... mne se velice osvedcuje Google Latitude. Moje matka vidi ze ziji, kde jsem, ze se pohybuji a je mene uzkostna. Predtim furt telefonovala. (Je mi 37 let :-).
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    YMLADRIS: v tom dokumentu říkali, že statisticky žádné větší nebezpečí než dřív nehrozí, že ta iluze vzniká díky většímu medializování...ale už nerozebírali, co přesně to znamená (počet mrtvých nebo zmrzačených dětí ročně?) a v rámci kterých zemí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam