• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: vidíš, tos mi přišel podle projevu na nyktě jako rebel.. a asi tě při tom žena docela sekýruje
    no tak jestli si tvoje polovička stěžuje na to, že seš po práci hned doma a jednou si nebyl, tak je to docela pekelná stíhačka; ženský patří dom a chlapy na stavbu, jakýpak ego.. tradiční ženskou roli doma nepřebírej, buď tátou, ale ne ženskou
    já teď taky měsíc vařím skoro v kuse a už mě to moc neba, člověk není stroj, má svoje potřeby
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: ja osobne si myslim ze davam vsechen svuj cas, uz jen tim ze jen pracuju a hnedka letim domu abych tam byl. osobne nic jineho nedelam. kdyz jsem nedavno sel s lidma z prace poprvy na pivo co tu delam tak jsem si to samozrejme vyzral. jenze na druhou stranu si myslim ze ani ja nedelam dobry veci pac si moje polovicka porad stezuje..tak bud si stezuje nepravem nebo proste to pres svy ego nevidim.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: chápu, taky sem si dělal srandu :)
    hele vypadá to, že seš pod tlakem a nevede Tě z toho cesta ven.. to bych si v první řadě fakt udělal čas jen pro sebe, kámoše, povyrazit si a udělat si něčím radost..
    můj fotr taky od mojí mámy, když mě porodila, vzal kajak a šel na Dunaj na 14 dní..;
    zkus si postavit do protikladu kolik toho ze sebe vydáváš rodině, potažmo sobě, a kolik se ti toho vrací a v jaké formě; a udělej si na to čas,
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    MUTHA: nedokazu to rozeznat co je ego a co ja. jen vim ze veci nefungujou a vsechno se cejti byt spatne. a dost mam obavy ze to kdyz si myslim ze by neco mohlo byt tak a nebo tak, tak ze to je vlastne jen hra mojeho ega jak me obalamutit a utvrdit si svou pozici.
    IRO
    IRO --- ---
    OGMIOS: jj to je normální reakce těla na uvolnění, když je furt ve stresu a napětí, jde o to nechat at se to vytřese a prostě to rozdýchat, bude to třeba trvat dlouho ale prostě to dělat a ono to půjde. když si nemáš kde lehnout tak aspon sedni a zkus se uvolnit v sedě. hlavně dýchej co nejklidněji, dech je základ. věř mi bude se to lepšit. jak říká níže paleontolog tak řeš nejdřív sebe, vztah se pak spíš zlepší než kdybys ho řešil v takovém stavu v jakém jsi tedka
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: ja zabu nelizal, to sem si delal srandu, jen mi to prislo ftipny :D
    a cas stranou nemam. zkousel sem si udelat cas stranou 2tydny nazpatek. uz toho bylo moc tak sem se sebral a odjel k rodicum na barak..prijel sem o tyden pozdeji a bylo to stejny jak kdyz jsem odjel, proste jak kdyz by nekdo pauznul vybuch atomovky a ja si to vyzral o tyden pozdeji.
    no ale chci vyresit sam sebe protoze nevim co je pravda ani sam v sobe a nevim jestli delam neco spatne a nebo ne a hlavne co..a nevim jak na to.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: a jak dlouho jsi to zkousel? nevim co cekas, asi se nezmenis za jeden den. Je uplne normalni, ze neco chces, ale situace te rozptyli, zapomenes na zamer, udelas kravinu, pak si zase vzpomenes. Dulezite je vytrvat. Za kazdou ego demenci se omluv tem, kterym jsi ublizil (uprimne) a porad znova to zkousej - nemusis nutne nasledovat impulsy sve mysli, nejakou miru svobody mas.

    Anebo pokud ne, zavolej na linku duvery ze ti hrabe a poradi ti odbornik.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: jo a dychat nejde, cely telo se citi divne. svaly jsou stazeny a kdyz dejcham tak se spis zacnu trast.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: no tak jestli se ti rozpadá vztah, tak neřeš sebe, ve vztahu jsou to vždycky dva i kdyby dělal zdánlivě blbosti jen jeden.. udělej si čas stranou abys neřešil vztah a mohl řešit jen sebe.. ..bez vyřešenýho sebe stejně s žádným vztahem nepohneš
    tys lízat tu žábu, žejo ? :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    IRO: doma lehnout nemuzu, je tam pritelkyne s kterou se furt hadame, je tam dcerka o kterou je potreba se postarat. krom toho mam pak uz jen cestu do prace a z prace, praci a spanek. ted sem lezel na strese u nas v praci(je tam terasa) a lehnout si sem vazne potreboval ale spis mi z toho bylo divne...
    IRO
    IRO --- ---
    OGMIOS: na všechno se vykašli, vypni všechnu elektroniku, lehni doma na zem nebo na deku nebo prostě na něco pohodlného, zavři oči a jen dýchej, třeba 2 hodiny a postupně se uvolní ty křeče povolí a možná u toho i usneš ale to nevadí. s tou meditací můžeš začít třeba zítra ráno :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    F0N: tim ze se mi rozpada vztah a nevim co je pravda a co jen hricka eg. nevim co je co a cemu verit. a prijde mi ze nemuzu verit ani sam sobe pac si moje ego se mnou hraje.
    F0N
    F0N --- ---
    OGMIOS: A ako sa ten kretenizmus presne prejavuje?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    YMLADRIS: to jsem zkousel, hadej jak to dopadlo :D kretenismus impulsi prvotridni kvality. at si opakuji sebevic vzdycky jednam spatne. ja vlastne uz ani nevim co je dobre, jen vidim silenstvi a tak se chci zmenit.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    MUTHA: ne, to rozhodne nejsem...jen proste jsem tak moc v tahu ze nevim co je pravda a co je jen silenstvi meho ega a nevim co s tim a dejou se furt horsi a horsi veci a ja delam furt horsi a horsi veci a nevidim jak prestat.
    je pravda ze pozoruji sam sebe a vidim co delam, ale nevim jestli to co mi z toho vypliva neni jen dalsi rafinovana hra mojeho ega.
    co nadelate kdyz se z ega stane monstrum? co nadelate kdyz to dojde tak daleko ze nevite co delat?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: dneska proste pracuj s okolnostmi tak jak jsou, zhluboka dychej a opakuj si ze mas tendenci jednat jako kreten ale ze nechces byt impulsivni.

    nebo co presne ted jako resis
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    YMLADRIS: hmm a co pro dnesni den? protoze ted jsem zmitan bouri a hledam stabilitu bez toho mit luxus mesic meditovat a pak se vratit do dneska?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: my tady (hodne z nas) verime treba na tzv. hlubokou meditaci podle AYP systemu. v principu je to zalezeno na predstave, ze tvoje mysl frci, frci, ale jeji bezne projevy nejsou vse co dokaze, ve skutecnosti mas podstatne vetsi potencial. Probudit ten potencial lze pres kazdodenni pravidelnou praxi "nedelani niceho" [ niceho co se normalne povazuje jako ze za normalni 'delani', tj. lusteni problemu ci pochodu odnekud nekam... ]. Meditovanim, rizenym ponechanim mysli at nic moc nedela se paradoxne umozni aby vybublaly ruzne veci, ktere jsou v tobe, tvoje moznosti, tvuj potencial. Postupne odstavis ty nutkave programy (jak pises, napr. pekelne ego) a mas vic moznosti k dispozici.

    Cili pokud se vnimas jako ze v tobe prevlada cast ktera te nebavi a zaroven nejaka cast kterou bys chtel podporit, mohl bys to vyzkouset. vice viz klub o ayp (nastenka). tak za mesic uz muzes vedet zda je to pro tebe funkcni.

    [ AYP - pokročilé jógové techniky (i pro začátečníky) - aplikovaná duchovní věda ]
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    YMLADRIS: jak se to dela?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    OGMIOS: meditovat jsi zkousel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam