• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    PIZI
    PIZI --- ---
    TLUSTEI: Zajimavejsi nez prednaska by byl obsah toho pojmu "prokazal", ktery pouzivas.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a co teprve takove samovzniceni. cela nase civilizace je postavena na tom ze tuto prirozenou schopnost detem vymlouvame tak dlouho az jim ji uplne odepreme, a to jen kvuli tomu aby nam lidi ve finale nemohli pachat teroristicke utoky bez detekovatelnych vybusnin :))
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Tema telepatickych vlastnosti cloveka patri jiste i sem a nejen do klubiku o telepatii. Takze se pastnu i sem. Snad neurazi.

    Par slov k telepatii od jednoho z kmotru techniky zvane Remote Viewing (dalkove videni) coz je jen jedna z forem mimosmysloveho vnimani:

    "Organized mind-to-mind research, development and enhancement is forbidden in most social power structures. No telepathy shall exist. Even if it does exist."

    A proc? Protoze by se soucasnej system zalozenej na manipulaci a lzich (jak v sektoru politickym, tak v sektoru komercnim) rozpadnul jako domecek z karet. No predstavte si, ze by si kazdej clovek mohl sam hned zkontrolovat, zda-li je to ci ono tvrzeni (at uz vychazi z ust politika nebo z reklamy) pravdive. ... :)))

    Tento pan mimo jine prokazal, ze tzv. telepaticky schopnosti jsou vrozeny kazdymu z nas. Ano, kazdymu. Jedna se jen o stupen spolecenskeho naprogramovani mysli konkretniho jedince, ktery urcuje miru do jake je ochoten se teto vlastnosti otevrit a rozvinout ji ci nikoliv. Proto to neustale zesmesnovani a zpochybnovani.
    Zanedlouho douploaduju jednu moc zajimavou prednasku pana Ingo Swanna a hned vam ji sem nalinkuju.

    Zatim dobreho dne vinsuji.
    MTO
    MTO --- ---
    Jsou indiánské děti šťastnější než naše? | zeleny.blog.ihned.cz -
    http://zeleny.blog.ihned.cz/c1-51982170-jsou-indianske-deti-stastnejsi-nez-nase

    My bojujeme za přežití každého narozeného mimina, což indiáni ve svém popisu svých zvyků nemají. My kolem každého dítěte hopsáme, abychom mu snesli doslova modré z nebe, což indiáni nemají v popisu svých zvyků.
    My nutíme děti k nějaké naší výchově, k jídlu, k spánku, k hraní a pořád k něčemu, což indiáni nemají v popisu svých zvyků.
    My děti mydlíme, čistíme, sprchujeme, myjeme, pulírujeme, aby neměli na sobě ani smítko prachu či špíny, což indiáni nemají v popisu svých zvyků.
    My děti milujeme a neustále to proklamujeme, vysvětlujeme či virtuálně vyjadřujeme slovy, což indiáni nemají v popisu svých zvyků. Oni totiž příliš nemluví, ale zato činí. A přes tuto naší lásku jsou mezi námi stovky a stovky případů týrání dětí, či dokonce mučení, což indiáni opravdu neznají a nechápou. Tisíce našich dětí žije na ulicích v tlupách zlodějů či narkomanů nebo i v teroristických bandách, což indiáni opravdu nemají v popisu svých zvyků.
    My nutíme naše děti do škol, do vzdělání, což indiáni nikdy nenutí. A přes tuto naší veškerou snahu, aby naše děti vyrostly v řádné občany, vyrůstají nám zloději, podvodníci, kriminálníci, lupiči, vraždící maniaci...., což mezi indiány žijícími podle svých zákonů nenajdeme.
    MTO
    MTO --- ---
    MTO
    MTO --- ---


    Kdysi dávno se konalo galaktické shromáždění, na které dostal pozvání bezpočet světelných bytostí: děti Slunce, okřídlení andělé, sluneční běžci, bojovníci duhy a další světelné bytosti z mnoha hvězdných systémů. Tento velký okruh světelných bytostí se sešel z daleka široka.

    Ve stanovené chvíli se dostavil Velký Duch, Láska kroužící galaxií, který všechny požehnal nebeským světlem a pronesl tato slova:

    "Zvu vás k inkarnaci ve světě, v němž se má odehrát velká transformace. Kdo vyslyší mé volání, bude pomáhat při evoluci planety, kde doposud vládne iluze strachu a oddělení. Volám všechny, kdo mají potřebné vlohy a schopnosti, aby ztělesňováním a pěstováním lásky pracovali na Zemi jako moji vyslanci a zvýšili a transformovali její frekvence. V tomto mýtu budete tvůrci nové skutečnosti, skutečnosti nové oktávy."

    Velký Duch pak pokračoval: "Na předchozích výpravách jste všichni osvědčili své navigační umění, orientační smysl a cit, schopnost probudit své vědomí a vyladit své srdce k pobídkám čisté lásky a milosrdné služby. Jako sluneční běžci a světlonoši jste již dokázali, že umíte držet pochodeň vysoko. Zvu vás tedy k hromadné inkarnaci mezi lid na Zemi, abyste pomohli Gáie a jejím dětem při transformaci."

    "Součásti tohoto plánu je, že budete zahaleni závojem zapomnění," pokračoval Velký Duch. "Až se však rozpomenete na pocit dětské nevinnosti a důvěry, stanete se katalyzátorem tohoto cyklu zasvěcení na Zemi. Inkarnace budou probíhat strategicky, často v oblastech planety s největší hustotou vibrací. U některých z vás možná toto oddělení od lásky, které je však jenom iluzí, vyvolá pocity beznaděje, nedostatku podpory a odcizení. Přijmete-li však svůj lidský úděl, vaše láska transformuje hlubiny duality a vaše světlo bude povzbuzením pro ostatní.

    Účast na této výpravě je naprosto dobrovolná. Měli byste však vědět, že transformace na Zemi je neobyčejně vzácnou příležitostí, jak zhodnotit všechno, čím jste během mnoha inkarnací byli, a učinit kvantový skok ve vědomí. Je tedy na vás, jestli se rozhodnete spolu s planetou Zemí a jejími dětmi zúčastnit se oslav, ke kterým dojde po transformaci!" (Obrázek: Mayský Galaktický motýl.)

    Tak promluvil Stvořitel, který je světlem vířivých galaxií. A tak se stalo, že světelné bytosti, které vytvořily bezpočet spojenectví, spolků a rad, se rozhodly k inkarnaci na planetě Zemi, aby pomohli při této rozhodující události, při probuzení planetárního snu. Plán probuzení těchto bytostí z iluze oddělení a závoje zapomnění, které se na Zemi tak často vyskytuje, obsahoval i bezpečnostní opatření. Zástupci světla se totiž před cestou na Zemi dohodli, že si své poslání budou navzájem připomínat. Tyto bytosti z hvězd se proto vybavily různými kódy - zvuky, barvami, světly, obrazy, slovy a symboly -, vibrační rezonancí, aby na svůj závazek nezapomněly. Podle dohody se tyto kódy měly vyskytovat v různých formách: ve vizionářském výtvarném umění a hudbě, v pronikavém pohledu z očí do očí, v řeči a pocitech - ve všem, co vyvolává hlubokou touhu po probuzení a uskutečnění lásky.

    A tak se tedy nyní, děti Slunce, koupete ve vodách rozpomenutí a připravujete se jako bojovníci duhy splnit slib, který je obsahem nového i pradávného mýtu. Tím, že přinášíte na Zemi lásku, roztahujete plášť bohů, vysíláte léčivé a láskyplné vlny do těla Země, která po nich dychtivětouží. Objevíte-li své poslání v této době, probudí se i vaše vlohy a mohou dávat sílu jiným. S pomocí smíchu, písně, tance, humoru, radosti, důvěry a lásky vytváříte mohutnou transformační vlnu, jejíž silou se rozpadne starý mýtus duality a oddělení a nastane zázrak jednoty a míru na Zemi.

    Své vlohy používejte ve prospěch Gaie. V prudkém výbuchu světla vystoupí Gaia se svými dětmi, oděnými do světelného roucha, vzhůru, a své místo mezi hvězdami znovu nalezne nebeské těleso lásky a světla! Mytické volání již zaznělo. Velká výprava začala. Probuďte se, bojovníci duhy, sluneční běžci, světelné bytosti z galaktických aliancí, federací a rad! Vy, pradávní chodci po nebi, nejvíce obdarujete Zemi tak, když se rozpomenete na svou podstatu. Pochybnosti nechte stranou. Jste božské děti Slunce. Jděte tam, kam vás srdce táhne, a podělte se o své úžasné dary. Odevzdejte se kouzlu a světlu. Na Zemi nastává zázrak. Nezapomeňte, že zde tančíme a zpíváme pro Jedno Srdce.


    OrgoNet: Mayské orákulum k pochopení doby, ve které žijeme
    http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/mayske-orakulum-k-pochopeni-doby-ve.html

    KUATO
    KUATO --- ---
    IRO: pan ma naprostou pravdu, grilovani v rodinnem kruhu s dostatkem dobre vychlazeneho piva je mnohem duchovnejsi nez byznys s cizimi.
    IRO
    IRO --- ---

    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    mi to pripada jako diskuse uplne o ... necem o cem nikdo z nas nic nevi, asi bych to pomalu zakoncovala, dik
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRO: já myslím, pan inženýr to má někde špatně vykonceptované a že se léčí a pravidelně užívá je jedině dobře
    IRO
    IRO --- ---
    PALEONTOLOG: no pan inženýr to způsobí svým ulítnutím asi od toho co dělá nebo já nevím... se prostě nad něčím zamyslí a bum.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRO: a zkrat dostane pan elektroinženýr neob jeho obvody ?
    IRO
    IRO --- ---
    PALEONTOLOG: je to elektroinženýr, hodně chytrý týpek, který má velmi dobré znalosti, ale občas dostane zkrat a prostě se blbě chytne.. jeho to koplo už hodněkrát. poprvé se mu to stalo na internátě a poslední deprese mu začala v roce 90 a trvala nějak 5 let, pak zas dobré, ale to ho tehdy koplo 380V a byl i spálený ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRO: takže 220-230/50 hz, do ruky ? to mě koplo taky do ruky a teda bez depky.. a je elektrikář ?
    IRO
    IRO --- ---
    PALEONTOLOG: tentokrát ho kopla klasická zásuvka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRO: akorát nechápu co se mu přihodilo
    IRO
    IRO --- ---
    jo a říkal, že přestal mít chuť na pivo a zhubl 10 kilo z toho. skoro jakoby nějaká transformace :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    možný je všechno ale říct o tom člověk nic nemůže
    ANNA
    ANNA --- ---
    Neodvažuju se soudit, jaká je zkušenost se zásahem elektrickým proudem, ale na sobě jsem si povšimla po jedné ztrátě vědomí vzestupu depresivních nálad. Samozřejmě by se to dalo šíleně rozpitvávat, co a kolik k depresi přispělo. Pro sebe jsem si to formulovala tak, že jako kdyby došlo v mozku ke zkratu, systém spadl a po opětovném nahození bylo prostě něco jinak. Takže proč by nemohl něco podobného způsobit zásah el. proudem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRO: tak ona je otázka, kudy vedl proud, jaké povahy a jestli náhodou ten borec neměl depky už předtím, akorát zásah proudem umělci napovídá, že se elektrikáři nedaří a opakovaně bych měl depky taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam