• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    Restartováno :)
    O cestách, technikách, prostředcích, projektech, hnutích, myšlenkách velkých i malých, co pomáhají člověku osvobozovat se a naplňovat svůj potenciál, a skupinám, místům, ekosystémům, uzdravovat se z nemoci civilizace.
    Společným jmenovatelem témat je uzdravení, obnovení rovnováhy, návrat k přirozenosti, nalézání cesty, která je v souladu se životem.

    Ráda bych, aby klub byl o sdílení informací, nápadů a zdrojů - spíše než o diskusích a rozebírání, jestli je nějaké téma dobré-špatné, reálné-nereálné, apod ;) (na tento druh vyžití tu máme klubů dostatek :)

    organnic.blogspot.com (Conti)
    rozbalit záhlaví
    NYA
    NYA --- ---
    ještě jsem neviděla, ale prý je to dobré:

    Garbage Warrior - Architekt odpadu
    aglicky
    http://www.youtube.com/watch?v=YrMJwIedrWU
    český dabing
    http://www.youtube.com/watch?v=XjVLm2k8R0Y

    http://www.csfd.cz/film/241226-architekt-odpadu/

    Portrét amerického architekta Michaela Reynoldse, který se proslavil stavbami z odpadů, zaznamenával přední britský dokumentarista Oliver Hodge po tři roky. Vítězný snímek Ekofilmu 2009. Američan Michael Reynolds staví přes tři desítky let s úspěchem velmi levné domy, které disponují vlastním zdrojem energie, vody i tepla. Využívá staré pneumatiky, plechovky od piva a skleněné láhve. Tato překvapivě skvěle fungující alternativa bydlení z dílny vystudovaného architekta a zastánce trvale udržitelného rozvoje z Nového Mexika přesto, anebo spíš právě proto, v USA neustále naráží na nejrůznější byrokratické překážky. Celé tři roky zaznamenával režisér Oliver Hodge práci Michaela Reynoldse a jeho boj s americkými úředníky. Vypravil se s ním a s jeho partou podobně nadšených spolupracovníků i na tsunami zcela zničené Andamanské ostrovy, kde se jejich levné a účelné domky setkaly s velkým nadšením. Z celkových 350 hodin natočeného materiálu se tvůrcům nakonec podařilo sestříhat nesmírně živý a zajímavý portrét výjimečného muže a jeho splněného životního snu.
    SHI
    SHI --- ---
    Myslím z toho, že pokud tohle lidi sharujou proto, že to je hot teen girl, tak je to tady fakt hodně smutný
    SHI
    SHI --- ---
    CONTINUITY: kdyz das ten link sharovat na FB tak se u toho objevi link na neco jako russian hot girls... uplne se mi z toho udelalo zle
    PIZI
    PIZI --- ---
    Dalsi trigr muze byt vzdy kdyz zazvoni telefon, vzpomenu si na dychani. To je naopak nahodny nepravidelny spoustec.
    GAF
    GAF --- ---
    YMLADRIS: to je fakt s těmi dopravními prostředky. Dobrá rada...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GAF: obvykle funguje zavadet novy zvyk pomoci triggeru, tj. ujasnit si treba zamer, ze v metru VZDYCKY se venujes dychani a pokusit se udelat si propojku - vlezl jsem na jezdici schody, zacinam dychat. Prvnich par dnu si to fakt zkouset pripominat, pak uz ti to bude nabihat samo. Dycham dokud nevylezu zase z metra. Zadna diskuse.

    Ty dopravni prostredky jsou v tom celkem vdecny, protoze na namitky mysli typu Ale mne otravujeeee neco soustredene delaaaat, jak chci byt rozptylenyyyyyyy, se da rict, a co tak chces v metru delat, stejne budes ztracen nekde v myslenkach, to je lepsi ten cas fakt vyuzit.
    GAF
    GAF --- ---
    YMLADRIS: už jsem asi přišel díky AIM_FREEMAN na to, že tak nějak znam Udžai Pranajáma. Umm... takže asi zkusím to.

    Nicméně díkes za zájem, takžeee - jezdim metrem a autobusem a sem část cesty z práce během domů místo MHD abych vzal šmahem tři mouchy jednou ranou.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GAF: jezdis nejak do prace a z prace? cim, jak dlouho?
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, potřebuju poradit s tim, jak si do života vnést asi hlubší (nějak zdravější spíš prostě) dýchání. Vím, že to není meditace, ale myslim, že vy co meditujete se s něčím podobným už znáte.

    Zjistil jsem, že dýchám fakt mělce a kolikrát až skoro vůbec. A to celý den. A když chvíli dýchám hloubš, je mi hned líp (a hele kde se bere asi dost podstatná část mých "přežitelných ale stejně tak otravných problémů s psychikou)

    Můžu to dělat vědomě, jasně, ale to je hrozně na palici na to myslet, je to otravný a navíc to prostě nejde udržet v paměti.

    Je teda nějaký trik jak naučit svoje tělo dýchat hloubš, aniž bych na to musel myslet? ...něco jako nový zvyk... nevím... něco?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Worldometers - Světová statistika v reálném čase
    http://www.worldometers.info/cz/

    hezke statistiky
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    pekny clanek k memu aktualnimu rasistickemu obdobi

    Africký ekonom: přestaňte už prosím s tou pomocí! - Peníze.cz
    http://www.penize.cz/nezamestnanost/17513-africky-ekonom-prestante-uz-prosim-s-tou-pomoci!

    Keňský ekonomický expert a velký zastánce globalizace tvrdí, že pomoc Africe více škodí než pomáhá, že je jedním z důvodů afrických problémů. S německým deníkem Der Spiegel mluvil o ničivých vlivech západní rozvojové politiky, zkorumpovaných vládcích a o tendenci zveličovat problém s AIDS.

    (via AMBIENTIUM)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    krása...pro změnu beze slov (to fireshow video)

    https://secure.cosm.org/np/clients/cosm/event.jsp?event=523
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    malej nářez, škoda, že jsou to slova, na která ti, co je slyšeli, stejně zapomenou, jakmile zase začnou myslet na svá bydla
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ‪"The Girl Who Silenced The World For 5 Minutes"‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bn1jGQCxczE&feature=related


    Hustý :) ať to vzniklo jakkkoliv, říká IMHO pěkně základní pravdy. Zajímavý pozorovat obličeje publika, který je nepochybně zvyklý naslouchat spoustě handrkování o zástupných problémech, když pro změnu někdo mluví K VĚCI.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    The Cancer Cure That Worked by Barry Lynes :: Royal Raymond Rife
    http://www.cancer-cure-that-worked.com/

    ..."In 1934, Mr. Royal Rife and his associates opened 2 small clinics in California and cured sixteen cases of cancer. Sworn affidavits and medical experts testified to the complete remission of "hopeless" cases within four to six weeks. Virtually every patient treated by Rife's Frequency Instrument was cured with no adverse side affects."...

    ..."By 1960, Crane had written and copyrighted a manual which explained how the Frequency Instrument was to be used in the experimental treatment of various diseases and on different parts of the body. By that year, 90 instruments were distributed for research and verification on notarized contracts. And then the medical authorities struck.

    They raided Crane's office, took over $40,000 in machines, frequency instruments, and one large Rife ray tube instrument, along with engineering data, research records and reports, pictures off the wall, private letters, invoices, tape recordings, and electronic parts -- all without a search warrant.

    They smashed all the research which had been put together over 10 laborious years. As in 1939, they visited the doctors who were experimenting with the machines and forced them to abandon them. They also pressured ordinary citizens who had begun experimenting on a personal basis."

    google "Rife machine" ...

    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Otevřený dopis zodpovědným v politice, hospodářství a vědě - czechfreepress.cz
    http://www.czechfreepress.cz/svet-kolem-nas/otevreny-dopis-zodpovednym-v-politice-hospodarstvi-a-vede
    repost z permakukltury
    MTO
    MTO --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    Probuzení: Tomáš Keltner: Děti jsou vtělení andělé
    http://probuzeni.blogspot.com/2011/07/tomas-keltner-deti-jsou-vteleni-andele.html

    Transformace vědomí je zabývání se sebou. Jedná se o nesdělitelnou zkušenost ústící v naprostou změnu chápání reality.

    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    ste to privolali ;)
    Dave Gabriele: WHO klasifikovala mobilní telefony jako potenciálně karcinogenní - czechfreepress.cz
    http://www.czechfreepress.cz/zdravotnictvi/dave-gabriele-who-klasifikovala-mobilni-telefony-jako-potencialne-karcinogenni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam