MORPHLER: jsi demagog a zabednenec.
Tvoje hloubka je asi jako hloubka louze.
Jenom za dva dny jsem nasel spoustu videi, prispevku od lidi, kde rikaji, ze jim to pomohlo, vetsina z nich na me pusobi duveryhodne a nevidim duvod, proc by si lidi vymejsleli na tak vazne tema, kdyz z toho nic nemaj.
Zkusenost lidi s mms ma pro me vetsi vahu, nez lidi, co ji nemaj.
Mozna ze veris v konspiracni teorii, kdy Jim humble a par lidi ma stovky uctu nebo si zverejnujou maily lidi, ktere si sami pisi nebo si plati lidi, aby propagovali mms, kvuli tomu, aby si to od nej kupovali. Ale to je tvuj problem.
A kdyz si tak patral, rekni mi jmena napr. tech doktoru v africe, ktere jsi kontaktoval, aby ses od ni dozvedel,ze Humbleho neznaji?
Ze nekdo testoval, ze cistidlo me v male davce nezabije neni jeste duvod do sebe cistidlo lit.
No to neni, nekdo rikal, ze je?
Kdyz budu verit, ze me cistidlo vyleci, imho me vyleci.. ale to zvladne i treba cukrova kulicka. Dam ji tedy prednost pred cistidlem. to mi prijde pomerne racionalni. Hlavne jsem zdrav tak jak tak.
Kecas nesmysly.
Nejdriv si varoval pred drastickymi ucinky, ted mluvis o pouhem placebu.
Zrejme ClO2 desinfikuje vodu virou tech lidi co tam sypou.
Faktem, ze treba urcity clovek se zbavil chronicke alergii prave diky MMS a ne cukrove kulicky.
A neverim ti ani slovo, ze si budes vylecis treba malarii cukrovou kulickou.
Ale shodnem se v tom, ze ani ja nevidim duvod, ze by si mel ClO2 do sebe lit, ale vidim duvod, proc bys nemel sirit desinformace