• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    Restartováno :)
    O cestách, technikách, prostředcích, projektech, hnutích, myšlenkách velkých i malých, co pomáhají člověku osvobozovat se a naplňovat svůj potenciál, a skupinám, místům, ekosystémům, uzdravovat se z nemoci civilizace.
    Společným jmenovatelem témat je uzdravení, obnovení rovnováhy, návrat k přirozenosti, nalézání cesty, která je v souladu se životem.

    Ráda bych, aby klub byl o sdílení informací, nápadů a zdrojů - spíše než o diskusích a rozebírání, jestli je nějaké téma dobré-špatné, reálné-nereálné, apod ;) (na tento druh vyžití tu máme klubů dostatek :)

    organnic.blogspot.com (Conti)
    rozbalit záhlaví
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    JUNIPETRUS: hmm a zkus si nasypat toho posypovyho materialu moc do polivky a uvidis jak dopadnes :D je mi jasny ze se tu da slovickarit a pokud se prokaze ze to mms je bezpecny a zazracny lek tak proc ne vid, ale bezpecnost pro me je proverena tak ze za X a X let bud me nebo mym detem nezacnou rust treba 3prsty na cele abych si mohl otirat pot jen tak mimochodem :D
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OGMIOS: technicka: Nemuzes rikat, ze ClO2 je belidlo, je to stejne jako rikat, ze si do polivky sypeme je posypovy material na silnicie(sul) a ze narozeniny ci silvestra zapijis rozpoustedlem(alkohol).
    Vodarny tedy nepouzivaji pouzivaji k desinfekci belidlo, ale CLO2
    Zkratka CLO2 je latka a beleni je jedna z funkci, desinfekce vody jinou.
    Drevo je bud palivo nebo material, ale domy se nestavi z paliva, ale ze dreva, a pak mluvime o stavebnim materilu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: to co píšeš mi nepřijde příliš konzistentní s OGMIOS z řady důvodů.. přecejenom jedna věc jsou přece antipatie vůči farmacii a druhá věc je konsenzus odborné veřejnosti z oboru farmacie a její výsledky; tvých 7 generací prověrky bych nahradil modernější statistickou metodou a zjistíme, že měříme zhruba stejným metrem, jen já nepotřebuju nálepku 7mi generací a ty nezkousneš exaktní metodologii a vzhledem k tomu, že si oba představujem pro lék (byť každej po svým, přírodní nebo s certifikátem gmp) verifikaci (statistika nebo 7 generací), tak bysme podle všeho měli dojít k výsledku, tzn. že léčit se z fleku něčím neprověřeným, kor když to zdálky připomíná průmyslové bělidlo, není tak úplně v pohodě
    jinak teda vedlejší účinky přírodních substancí jsou nutně větší než izolovaných sloučenin s přesným dávkováním,
    tak už jen zbývá si vysvětlit, co kdo rozumí zodpovědností
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: hmm..preferuji prirodni jednoduchy produkty pred produktama farmaceutickeho prumyslu, samozrejme ze ne tolik ze bych lecil ebolu hermankem. ohledne toho co jsem cetl o mms mi staci ze to je belidlo a tak bych to do sebe necpal pokud bych na vlastni oci nevidel ty miliony vylecenych z aids atd..pak bych teoreticky byl ochotnej to nacpat i do sebe. druha vec je ze nevime co to udela s lidma za 7 generaci takze bych s tim byl velmi opatrnej, ohledne jako se vsim ostatnim. kdyz uz tak pouzivejme to co bylo provereno 7predeslymi generacemi a je jasny ze to funguje bez vedlejsich efektu at uz primych ci neprimych. proti novym vecem nejsem ale je potreba k nim pristupovat odpovedne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: takže např. nevěříš tomu, že je podle obecných pravidel biochemie pilulka s kofeinem neškodná (hlavně proto, že pochází např. od fy Spofa/Walmark/dosaď libovolné) a zároveň nevěříš tomu, že je podle obecných pravidel biochemie MMS zdraví škodlivé, rozumíme si správně ?
    Dál, kdyby Ti např. guru Jára/libovolný léčitel/dosaď své.. namíchal směs kofeinu, mikrokrystalické celulózy, kroskarmelózy, kukuřičnýho škrobu a stearanu hořečnatýho, neměl bys námitek a kdyby ten samý guru řekl, že je MMS v pohodě, věřil bys mu.. ?
    a teď mi řekni, jakej rozdíl spatřuješ v zmíněnejch autoritách ? docela mě to zajímá, jelikož o nic jinýho dle mě nejde imo.. nejde o informovanost a svobodu rozhodnutí na základě nejvalidnějších dustupných informací, ale o vlastnost důvěry v autoritu na základě tvého výběru.. a to by mě zajímal jen ten výběr a jeho atributy
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: jo, moje duvera v neskodnost produktu farmaceutickeho prumyslu je minimalni a pokud mozno radsi neuzivam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: chceš říct, že když lidi do sebe můžou cpát všechny různé prášky podléhajícím schválení ministerstvem zdravotnictví, že do sebe můžou lít taky substance, které jsou podle stejného měřítka zdraví nebezpečné ? no můžou, otázka je nasnadě - co z toho a za jakou cenu a s jakým rizikem
    mě je jasný, že s vládním zdrojem neuspěju, ale názorová pluralita je imho zdravá: http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm228052.htm
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    JUNIPETRUS: matne premejslim a vzpominam v kterym to bylo filmu, ze tam vsechno lecily okenou a taky jim to fungovalo :D
    ale zas na druhou stranu je pravda ze kdyz lidi do sebe muzou cpat vsechny ty ruzny prasky a lecit se tim, tak proc i ne tohle..rekl bych ze to nebude o nic horsi nez chemoterapie :D
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MORPHLER: no ale aspon jsi dospel k tomu, ze mms neskodi zdravi.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MORPHLER: jsi demagog a zabednenec.
    Tvoje hloubka je asi jako hloubka louze.

    Jenom za dva dny jsem nasel spoustu videi, prispevku od lidi, kde rikaji, ze jim to pomohlo, vetsina z nich na me pusobi duveryhodne a nevidim duvod, proc by si lidi vymejsleli na tak vazne tema, kdyz z toho nic nemaj.
    Zkusenost lidi s mms ma pro me vetsi vahu, nez lidi, co ji nemaj.

    Mozna ze veris v konspiracni teorii, kdy Jim humble a par lidi ma stovky uctu nebo si zverejnujou maily lidi, ktere si sami pisi nebo si plati lidi, aby propagovali mms, kvuli tomu, aby si to od nej kupovali. Ale to je tvuj problem.
    A kdyz si tak patral, rekni mi jmena napr. tech doktoru v africe, ktere jsi kontaktoval, aby ses od ni dozvedel,ze Humbleho neznaji?

    Ze nekdo testoval, ze cistidlo me v male davce nezabije neni jeste duvod do sebe cistidlo lit.
    No to neni, nekdo rikal, ze je?

    Kdyz budu verit, ze me cistidlo vyleci, imho me vyleci.. ale to zvladne i treba cukrova kulicka. Dam ji tedy prednost pred cistidlem. to mi prijde pomerne racionalni. Hlavne jsem zdrav tak jak tak.
    Kecas nesmysly.
    Nejdriv si varoval pred drastickymi ucinky, ted mluvis o pouhem placebu.
    Zrejme ClO2 desinfikuje vodu virou tech lidi co tam sypou.
    Faktem, ze treba urcity clovek se zbavil chronicke alergii prave diky MMS a ne cukrove kulicky.
    A neverim ti ani slovo, ze si budes vylecis treba malarii cukrovou kulickou.
    Ale shodnem se v tom, ze ani ja nevidim duvod, ze by si mel ClO2 do sebe lit, ale vidim duvod, proc bys nemel sirit desinformace
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JUNIPETRUS: "Ale preci nejde o to uznat lek na zaklade toho jestli uverim nebo neuverim, ze to vylecilo miliony lidi z aids a malarii, tak si racionalni clovek nepocina." jen pro to ze par webu, vsechny navazane na jednoho cloveka tvrdi ze se neco stalo, tak tomu neuverim. Kdyz jsem se o mms zajimal vice dohloubky (asi 2 roky zpet) nasel jsem prave zpochybeni tohohle, odmitani toho, ze s nimi kdy tento doktor spolupracoval. Mimo anekdotickeho (to neni urazka ale terminus technikus) tvrzeni o par vylecenych na strankach propagatoru (casto propojenych s prodejem a hlasite upozornujicich na to ze tomu tak neni) o tom nikde nic nebylo. Na upozorneni ze v nekterych zemich odkud ony miliony udajne vylecenych pochazeji o pripravku temer nikdo nevi jsem naopak narazil.
    Ze nekdo testoval, ze cistidlo me v male davce nezabije neni jeste duvod do sebe cistidlo lit. Kdyz budu verit, ze me cistidlo vyleci, imho me vyleci.. ale to zvladne i treba cukrova kulicka. Dam ji tedy prednost pred cistidlem. to mi prijde pomerne racionalni. Hlavne jsem zdrav tak jak tak.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Straight Talk on MMS - Guest: Andreas Kalcker - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HLEEFLCefnM#!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    YMLADRIS: to by chtelo dat na psytrancovou chatku:-)
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    JUNIPETRUS: Však ti nepíšu, abych se přel... jen, že tady trošku kopeš... a jestli chceš přepnout na jinou tóninu - no problem - jedna zázračná pilulka namíchaná z deth-grindu je tu:
    DYING FETUS - "Your Treachery Will Die With You" - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=i8Jjy3Zy7kk&feature=relmfu


    a nyx je jedno z míst, kde to můžeš nechat chcípnout...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    YMLADRIS: jj, premyslel jsem jestli to sem hodit, nakonec jsem si to rozmyslel :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    benny, ohledne toho prerozdelovani, checkuj

    http://xkcd.com/980
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    KOSMO: no je asi tezke pripustit, ze muze existovat "zazracny" prostredek, a mozna prave proto, pro nektere neexistuje.
    Ale jako racionalista nechci mit zadne predsudky a domenky o tom co je mozne nebo nebo nemozne.
    Pokud se prokaze, ze neco leci 95procent nemoci, nebo si s tim nekdo vyloci nemoc, kterou mu nic jineho nevylecilo, tak se nedivim, ze to nekdo nazve zazracnym prostredkem.
    Mit odpor k necemu, jen proto, ze to nekdo nejak nazve, ackoliv to muze mit ucinky o ktere se vsichni tak snazi, je omezenost.

    Jestli nevis k cemu je ocisteni organismu, zbaveni se zdravotnich problemu a prevence, tak proc pises o pustech a bylinkach?

    Posledni odstavec nechapu, na jakem vysetreni a co mu zbylo?
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    JUNIPETRUS: Ne, že by mě dvakrát bavilo tady číst o nějakém další neuvěřitelně zázračném čistidle...

    Začal jsi nedobře - nenapsal jsi co tě trápí a co si MYSLÍŠ, že potřebuješ vyčistit. A taky proč...

    Už tady padlo, že existuje půst a taky šanka - a tu si můžeš namíchat dle libosti - třeba s bylinkama.... jestli na ní nemáš zkušenosti... jsou tu třeba výplachy střeva...jestli nemáš odvahu ani na klistýr - co takhle heřmánkový :-)) Jsou tady lékařsky ověřené přípravky...
    FORTRANS 1X4(SÁČKY) Prášek pro roztok : Lékárna.cz
    http://www.lekarna.cz/fortrans-porplvsol1x4-sacky/

    Kolega byl jednou na nějakém vyšetření a zbylo mu... a povýdá "Ty vole, ze mě to lítalo, to bylo strašný, doufám, že už nikdy víc" Tak mu říkám " Hele, dáš mi ten zbytek? Já bych docela testnul moderní čistidlo :-)" Proti šance procházka růžovým sadem. Vyčištění dokonalé, bezbolestné, a bez pocitu na zvracení...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KUATO: hehehe :D to vis..vsak se staci podivat kolem sebe ze to je prirozeny rad veci..treba lidi, bud jsou jako slunicka a nebo jako prasata, pripadne jista davka kombinace :D ;P
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: hele to si neumím představit, jak žít stejně jako dnes ale jinak :) no zhruba na tvou odpověď o redukci počtu mířím, protože jinak se to nedá představit za podmínky, že bude výnos půdy úrokem (a to mi stejně příliš nedochází, co to v praxi vlastně znamená)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam