• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: střevní paraziti si taky zaslouží spokojené místo k životu a nejlíp aby jim do veselého rozmnožování nikdo neremcal atp.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OGMIOS: kazda ziva bytost tady ma pravo na cisty vzduch, cistou vodu a zdravy zivot specialne ty co prijdou
    Proc specialne ty co prijdou? Jako ze jeste neexistuji bytosti maji vyhradnejsi pravo?:-))
    Ale jinak to zdravi, cisty vzduch a vodu to chce asi vetsina,ze jo?
    Ale jak si to pravo vydobit, kdo mu ho zajisti anebo proste, jak to udelat?
    Chapu tvuj prispevek jako odmitnuti vseho chemickeho a prumysloveho a vira ve samospastinost cisteho vzduchu a vody, a viry, ze v prirode se chemicke latky nevyskytuji, je to tak?:-)
    Byli ve treba stredoveku cista voda a vzduch? Jak si vysvetlujes nemoci jako mor, nestavice a tak dale?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: na to ti da odpoved samanska praxe ;) jinak skoro vsechno ;)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MORPHLER: ty jeden manipulatore. Ja tu ti nec neprapaguju, me to zaujalo a ptal jsem se na zkusenosti a nazory ostatnich.
    Koho jsem odsoudil, za to ze to nevyzkousel, ty lhari?

    Nechci po tobe, aby si mi dokazoval,ze to nefunguje, ale ptam se jaky dukaz mas pro tvrzeni,ze to nefunguje, jak si sam zduvodnujes k tvrzeni, ze to nikoho neuzdravilo.
    Ocekaval bych neco jako,ze jsi byl pritomen nejakeho experimentu s nejakym vzorkem nemocnych treba s malaraii a po predepsanem(podle navodu Jima) zpusobu podavani se nedostavali zadne vysledky.
    Ale jediny co mas je tvoje neotresitelna vira v system, kde je neco pravdive pokud je to zverejneno v odbornem casopise.

    Ja jsem teda knihy od Humble necetl, jen pouze nejake vynatky, a tam docela dobre zpracovanou kazuistiku(pokud tim myslis jak to funguje). Mozna v knihach jsou i popsany ruzne pripady.
    Nebo odkazy ktere jsem zde daval, doktori to davno zkoumaji a vysvetluji jak to funguje.
    Studoval jsi to?
    Jejich teorie i praxe tu je,a jedno jestli to je vytisteno v knize nebo v casopisu a jde o to jestli jsi chopny a ochotny si ho vubec precist a prostudovat a pak pripadne vznaset nejake relevantni namitky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: a co je podle tebe živá bytost ? jak bys ji popsal ?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    JUNIPETRUS: pokud neprojde sitem 7mi generaci potom neni dobre ho pouzivat natolik aby ovlivnil tech nadchazejicich 7 generaci. uvedomte si ze je jen nase domyslivost a slabost ega si myslet ze jsme pany tvorstva ze jsme nejdulezitejsi ve vesmiru. nejsme centrbod, dulezity jsme jen sami pro sebe. je sice pravda ze vesmir by bez me nebo vas nebyl tak hezkej, ale i bez nas se obejde. ja nechci zit na ukor nekoho ci neceho jineho. kazda ziva bytost tady ma pravo na cisty vzduch, cistou vodu a zdravy zivot specialne ty co prijdou. copak cheme nasim detem zanechat vsechno zpustosene? proto rikam ze to chce myslet...ale ne jen na svoje osobni zajmy.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OGMIOS: tvym sitem 7 generaci neprojde zadny moderni prasek, ockovani, vlastne asi vetsina potravin. A pouzivas mobil a pocitac? Sakra jak vis, ze tvym prapravnukum nenarostou dve hlavy, protoze si pouzival mobil?
    Jako urcita opatrnost je vzdy na miste, a proto je treba pouzivat rozum, zjistovat si fakta, uvazovat, ale pasivnim postojem "pockam si sedm generaci" se niceho nedoberes.
    A myslis si, znecistena a otravena tela matek a otcu viry, parazity, toxiny atd a nemaji vliv na budouci generace?
    Problemy jsou pro lidi akutni dnes a je treba hledat reseni v soucasnosti a to mnozi lidi delaji.

    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: no prave, kdyz budeme myslet vsichni tak snad neudelame zadny blbosti :D
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KUATO: ja se snazim najit nejlepsi cestu vid :D
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JUNIPETRUS: demagog jsi ty. tlacis tady neco, co sam nevyzkousis a odsuzujes jine, ze to nezkousi. u lecebneho pripravku neplati presumpce neviny- dokazte mi ze to nefunguje, ale ten musi prokazat svou funkci, ucinek, pomahat. Prave ze ja v konspiraci moc neverim, takze duvody proc tento pripravek neprosel klasickym procesem spartuji spise v jeho neschopnosti nez v konspiraci vsech proti nemu a jeho tvurcum. Proc neudelal ten velky propagator klasickou studii, proc se odkazuje jen na anekdoticke zpravy, proc nema poradnou publikovaou kazuistiku v odbornem casopise, proc ne vetsi studii... ??? Jestli za tim vidis konspiraci, proc ji podsouvas mi? To je demagogie. To co si myslim ze dela J. H. je obycejny klasicky podvod s panaceou, nikoli konspirace. To ze si ja o tom myslim ze je to podvod je fakt a ten si muzu sirit jak chci. :) Je to jak psal nekdo vyse o tom ktere autorite vice veris.
    Pro me je tohle naprosto nedulezite protoze, jak opet zminil jiz mezi tim, i ja povazuji za podstatnejsi to jak nemoc vznika a co to vlastne nemoc je.
    KUATO
    KUATO --- ---
    OGMIOS: doufam, ze sam nam jdes prikladem a nekurvis dal genofond lidstva tim, ze bys lecil sve deti (mas vlastne?) nebo sebe, protoze tim sidis prirodu v prirozenem vyberu ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: no tak se nad tím zamysli
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: no prave :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: tak o čem se bavíme
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: predpokladam ze to nevim ani ja ani ty :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: tak jako argument "zamyšlení proč vzniká ta a ta nemoc" to není špatný, ale předpokládám, že víš, proč vzniká ta a ta nemoc.. dej pár příkladů :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KUATO:
    PALEONTOLOG: hehehe :D snazite se, ale ja mam svoje vybrano. prvotne bych vas chtel poprosit zamyslet se nad tim proc vznika ta a ta nemoc a jestli je tudiz dobre ji vybijet klinem typu MMS :D premyslejte o 7mi generacich co prijdou po nas a jestli nam za MMS podekujou a nebo ne. premyslejte tak o vsem. vsechny nase rozhodnuti totiz ovlivni i je.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OGMIOS: přemšlím, jak by ses cítil, kdybys viděl ty miliony vyléčených z aids a zároveň to potrubí z kterýho teče fabrikovaný ClO2 do barelů..
    jelikož všechno, co má širší použítí se musí vytvořit promyslovým procesem.. ale to je takovej sugestivní termín - průmysl - ruční sběr čajových lístků na plantáži je taky průmysl, i když se dělá s láskou a co ty víš, s jakou láskou takovej kapitalista opečovává svou fabriku :)
    nadto syntetický znamená, že vznikl syntézou, z definice spojením dvou a víc částí k jednomu celku
    KUATO
    KUATO --- ---
    OGMIOS: jednoduchy produkt prirody? tak tyhle se prestaly (v Evrope) plosne pouzivat s upadkem alchymie/spagyrie. v druhe polovine 19 stoleti. do te doby byl pomalu kazdy druhy lekarnik spagyrik, ktery si preparaty vyrabel doma. ovsem nutno dodat, ze do te tve skatule "jednoduchy produkt prirody" patrily mimo bylin vykaly, moc, kosti, destova voda, rtut, antimon a dalsi dobrutky. vzal bys neco z toho do huby? sorry, ale ty o tom vis kulove.
    OGMIOS: pokud vis, co delas, tak vec vybobtnana v petriho misce bude bezpecna. pokud nevis, co delas, tak rucne udelana vec te muze zabit.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PALEONTOLOG: hmm, kdyz ona statistika je pekna potvora vid, ja verim na to ze kazdej tvorime tento celek a ne ze jsme jen cislo ve statistice..ikdyz oboji je pohled na stejnou vec.
    a ja moc neverim na synteticky delany veci, pro me je treba hodnotnejsi rucne udelana vec nez synteticky vybobtnana v petriho misce. stejne asi jako i tobe treba bude chutnat vic jidlo uvareny s laskou nez vyextrudovany procesni linkou. ber to asi takhle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam