• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    KUATO
    KUATO --- ---
    YMLADRIS: musi se o to zadat, nebo to vraci sami? predpokladam, ze to plati pouze u leku na predpis. pak bych ovsem pripomel opravnene stesky, ktere tu pred casem mela Continuity, ze je cela rada ucinnych neskodnych leku na prirodni bazi, ktere pomahaji a nezasiraji organismus x vedlejsimi ucinky, ale na ty ti nikdo neprispeje ani korunu.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    PIZI: jo anebo si vezmes pujcku od home creditu :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    YMLADRIS: Akorát teda potřebuješ úspory na financování péče do doby, než ti ty prachy vrátí, jestli dobře chápu tvůj popis.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    _BENNY: praktická zkušenost :)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    (nezaCYklila) samozřejmě ;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Mne treba prijemne prekvapilo, kdyz jsem zjistila, ze u nas existuje tzv. ochranny limit na vydaje na leceni (doplatky na leky a zrejme vc. reg. poplatku a plateb ve spitale). Ktery pro normalniho dospeleho je nejak pet nebo sest tisic za rok (duchodci a invalidi mene). Pojistovna pojistenci secita tyto doplatky a poplatky, a kdyz ochranny limit prekroci, preplatek za dany rok mu vrati. Takze "svym zpusobem" u nas zdravotni pece stoji maximalne petistovku za mesic. Coz mi pripada paradni. Az zas nekdo bude nadavat jak je to nehorazne a stat nedela nic pro lidi atd.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    CONTINUITY: výborně ses do toho nezaciklila, amen! ;)
    Když to člověk cítí/vidí každým kouskem své podstaty, je prakticky nepředstavitelné popsat slovy, že je to možné a děje se to. A že se děje právě to a to v návaznosti na to a to, s důsledky těmi a těmi. Otevírá to velmi všechna centra vědomí v člověku s náhledem nekonečnosti. evoluční fraktála všeho. :)

    Kupředu levá, zpátky ni krok! :D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    GEN_IO: Na tom něco je.

    Včera se mi to připomnělo, když jsem viděla opak.

    Potkala jsem se s mámou kamaráda. Paní zjevně osamělá, nemocná, s nadváhou, sotva pohyblivá, jen sedí v paneláku u tv nebo ntb. A hned začala na obvyklou notu, jak je v naší zemi všechno špatně. Přestože si sama nemyslím o politice a ekonomice nic idealistického, v téhle extrémní formě už to neznám, protože se s takovými lidmi skoro nesetkávám. Vzpomněla jsem si, že jsem to slýchávala od rodiny a známých, to už je dávno....
    Když potkávám lidi zdravé, aktivní, případně různě na sebe pracující, vidí tu samou realitu všichni mnohem pozitivnějc. I když všichni víme o tom, co nefunguje, taky vidíme tu spoustu možností, které dnes máme, všecko dobré, co se děje, tvoří a mění. A někdo vnímá dnešní dobu vyloženě jako dobu transformace a zázraků, což je z určitého úhlu pohledu taky naprostá pravda :))

    Tak mě napadá, že ty smutné vize jsou produktem nemocných lidí a nemocných myslí.
    (samozřejmě nemocní lidé a nemocné mysli zase jsou důsledkem dlouhodobé nemoci společnosti, ale necykleme se do toho teď;)

    A proto je tak důležité, abychom se léčili, uzdravovali a transformovali, pomáhali si v tom navzájem, sdíleli co k tomu pomáhá. Protože zdravější člověk dokáže mít zdravější vize. Nemusí nutně být idealista, ale může mít konstruktivní vize, jak se k neideálnímu světu postavit, a třeba v něm něco malého zlepšit. Nebo velkého, jak kdo, jak co :)
    A čím víc lidí má zdravější vize, tím větší šance na uzdravení reality.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GEN_IO: idealisto :)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    Vírav něco, a naprosto klidně až utopického krásného, je naše jediná šance. Když nás takto uvnitřněných bude poměrný dostatek, tak se to prolupne. Věřím, že se to stejně stane ;)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    _BENNY: ja sem k tomuhle spis skeptickej, kdyz slibujou neco moc peknyho tak muzeme uverit ale jedien cas ukaze. nicmene pekne by to bylo :D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    OGMIOS: Ty praktický rady mi přijdou pěkný.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PIZI: pecivo jen tmave a fakt minimum (uvital bych, kdyby se zacaly prodavat pulrohliky :), z priloh jen ty brambory a ryze, ovsem opravdu jako prilohu, ne jako hlavni chod.
    PIZI
    PIZI --- ---
    Indiánská moudrost... No oni indiáni pravděpodobně nežili v desetimilionových skupinách. V tom já vidím hlavní problém jakékoliv organizace lidí. Skupina je prostě příliš velká.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _BENNY: Co pečivo? Co přílohy (brambory, knedlíky, rýže)?
    CRANK
    CRANK --- ---
    _BENNY: Moc pěkné.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Internet může udělat z politiků nepotřebnou veteš | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/byznys/podnikani-trhy/internet-muze-udelat-z-politiku-nepotrebnou-vetes

    Většina lidí, stejně jako jinde, je tady dobrá. Gen dobra a zla si neseme v sobě, a tak víme, co je dobré a co je špatné. V hloubi nás samých cítíme, co by bylo správné dělat, ale bohužel často kvůli nánosu různých společenských norem a zvyklostí děláme právě to opačné. Například nám říkají, že bychom měli být úspěšní, výkonní nebo vystudovat školu, aby se nám dobře dařilo, a ještě být štíhlí, navonění, krásní a prát v tom zaručeně správném pracím prášku. Výsledkem je, že to pak také děláme a všem těmto mýtům uvěříme. Stáváme se tím vším balastem a to ryzí v nás křičí a trpí. Proud života je blokován. V tomto stavu jsme pak lehce manipulovatelní, čehož využívá skupina manipulátorů, kteří nás ovládnou, a tím i celou společnost.

    ...

    Chci podpořit debatu o nových paradigmatech společnosti, o zasetí jakéhosi nového genu společnosti a nalezení nového organizačního rámce společnosti. Chci otevřeně říkat, v jakém stavu je společnost a kde vnitřně jsme hlavně my, lidé. Jak je možné, že toto mentální násilí na sobě necháme páchat? Jak to, že tuhle falešnou hru necháme hrát? Jak to, že ti nejprůměrnější se dostanou k řízení státu a rozhodují o našich miliardách? Pravda je taková, že všechny ty nehorázné věci, které kolem sebe vidíme, odrážejí nás samé.

    Všechny ty odklony peněz před manželkami, volby nových ministrů ODS, aby byla zajištěna podpora krajů pro znovuzvolení jejich předsedy, všechna ta ukradená pera a kdoví co všechno, to nejsou oni, ale my. Malí, bázliví, utrápení ve svých problémech, plní negací a přihlížející tomu všemu, a pak nadávající. To dobré přitom čeká v nás, až ho konečně probudíme. Jedna indiánská moudrost říká, že máme v sobě dva vlky, dobrého a zlého, kteří spolu bojují. Vyhraje ten, kterého budeme krmit. Nechme tedy pořádně nažrat toho dobrého vlka. To je řešení pro Česko a pro svět.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    _BENNY: sam za sebe muzu rict, ze jsem spis umirneny masozrout, cukry mi neslapou. od detstvi nesnasim dorty, zakusky, slehacky apod., co snesu je cokolada, ktera je ale spis horka nez sladka. kolu nepiju, nepiju slazeny dzusy, nejim perniky, buchty, cukrovi taky nemam rad. zavislost na cukru se me zrejme netyka. kdyz uz sacharidy, tak z piva a ovoce :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Kokain společnosti: nezdravé potraviny | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/veda-vzdelavani/kokain-spolecnosti-nezdrave-potraviny
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PIZI: :D no je pravda ze nevim co presne timhle myslej, bud treba viz.: http://www.timezone.com/library/tmachine/tmachine0004 a nebo proste enco podobnyho jako meridiany na zemi coz je asi cesky rovnobezka. jinak jsem to sem nechtel nahodit na debatu o akuratnosti astrofyziky ale spis jako pohled o mozne transformaci energii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam