• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    WILL: jo to jsem si rekl ze zjistim az bude zmena pocasi, takze diky za info i driv. Je to v Polsku?
    WILL
    WILL --- ---
    YMLADRIS: Je to předem nahraných 24 hodin.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YMLADRIS: skoda. dik. kazdopadne je to pekny ulet.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YMLADRIS: mas o tom vice informaci?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    dreveny hodiny furt pokracuji, omg...

    http://files.msurma.net/wykop/1120247/zegarek.php
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    Manufacturing: The third industrial revolution | The Economist
    http://www.economist.com/node/21553017
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    bohužel to už je dneska mor který je všude - kvantové vědomí, relativita všeho přece i einstein to dokázal žejo, atdatd

    paušálně ignorovat vše co do tohoto upadne by ale zase vedlo k vyloučení i řady zajímavých věcí vadných "jen" kvůli tomuhle míchání fyziky s metafyzikou
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    PIZI:no, tohle osobně taky moc nemusím, moje vědecká mysl tohle znásilňování nemá ráda. když ale tuhle mysl umlátím klackem aby zmlkla, tak to už jde :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    BROZKEFF: Z té přednášky čiší, že nejdřív si zvolil slavný vzoreček a pak docela násilím připasovával myšlenky, který by s tím vzorečkem alespoň trochu souvisely.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Libor Malý (dříve LMC/Jobs.cz/...) na TEDx Prague :)
    TEDxPrague - Libor Malý - E=mc2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?list=PL22FDF7DFFC1936F8&feature=player_embedded&v=UJE2wxd3qWs#!


    Úlet :)

    Adato Paradigma je občanské sdružení, které vyvíjí online komunitní platformu (Stream3) pro seberealizaci jedince a podporu lidské sounáležitosti.

    Jsme lidé, kteří přemýšlí o dlouhodobé udržitelnosti kvality života. Věříme, že žijeme v době, kdy díky všeobecnému pokroku nikomu nemusí hrozit materiální nedostatek, pokud začneme respektovat a rozvíjet i další aspekty života, které se v dnešní době schovávají do kolonek „svědomí“ či „externality“. Jsme lidé, kteří přemýšlí, zda již začíná být možné společně na tomto světě vytvořit globální společenství spokojených lidí.

    Provoz sdružení i rozvoj Streamu3 jsou v plné výši financovány sponzorskými dary a dobrovolnými příspěvky uživatelů Streamu3.

    Stream 3

    Stream 3 je platforma, která umožní vzájemnou spolupráci lidí, naplněných radostí ze života, napříč společnostmi, hranicemi, politickými zřízeními a náboženstvími a nezávisle na dnešním finančním systému.

    Činnost jednotlivců není motivována očekáváním osobního zisku, ale potřebou realizovat svůj potenciál, svůj smysl života na této planetě, která ale ještě přinese radost i příjemci této činnosti. Produkty a služby, které vstupují do vzájemných transakcí mezi jednotlivci, nemají stanovenou žádnou svoji hodnotu a proto se celý systém podobá nekonečnému a neřízenému, avšak naprosto transparentnímu toku vzájemných darů, které neustále na základě nabídky a poptávky probíhají uvnitř vznikajících a zanikajících komunit, umožňující v každém okamžiku vysokou míru důvěry všech zúčastněných jednotlivců a pomáhajícím jim tak s optimální alokací jejich nabídky.

    Tvoříme nový prostor seberealizace se samovolně vznikajícími, obecně prospěšnými cíli, které v konečném důsledku vedou ke zvýšení blaha všech zúčastněných jedinců. Neziskové, občanské, transparentní, multistrukturní společenství, kde lidé sami rozhodují o tom, kolik svého potenciál do čeho chtějí vkládat, s kým a na čem chtějí spolupracovat, k čemu chtějí směřovat jako jedinci I jako komunity.

    Principy platformy

    Radost, důvěra, transparentnost, komunity, vzájemnost, dar, absence hodnoty, kauzalita, zásluhy.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    JAXXE: mě se líbí tato pasáž:

    "Obzvláště považuji za vhodné bedlivě zkoumat všechny návody na násilná revoluční řešení v čele s charismatickými vůdci spočívající hlavně v negaci současného stavu bez nabídky realizovatelných pozitivních změn, které by respektovaly existující podmínky. "
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ANNA: moc pěkně js to napsala! ;)
    ANNA
    ANNA --- ---
    GEN_IO: Jo, to je pak divu, že se ulicemi plouží mátožná tisícovka, na takovouhle radu se většina lidí vy....:)


    Jinak ten Bělohradský naráží právě na to, že ona alternativa de facto neexistuje, protože globalizovaný svět = systém pohltil skoro bez výjimky všechno. Punk není mrtev, punk prodává. Na druhé straně upozorňuje na to, že stávající struktury systému často používají k potopení kritiky námitky, že dokud nemá alternativní řešení, tak nemá právo na existenci. Přitom situace je natolik složitá, že chtít po hrstce prosťáčků, aby našla řešení = de facto otevřeně je poslat kamsi.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ANNA: to je na každém k jakým věcem a informacím chce mít přístup. hledej sama, jinde ;) (myšleno samozřejmě v dobrém, drahá Anno;)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    DOSTA: :)))
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Prosím, když čtu mentální výrony některých zde, nemohli byste mi udělat tu radost, a věnovat prosím 50 minut tomu poslechnout si, jak se o současných problémech baví "velcí kluci"? PROSÍM?!???

    Český rozhlas 6 (živé vysílání)
    http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2608741
    ANNA
    ANNA --- ---
    GEN_IO: Přečetla jsem tvůj příspěvek asi 4x, ale žádnou alternativu jsem tam nenašla:))
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    jj treba vipassana ... bezte na 10 dni medit a pak dejte vedet ,))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam