zaznamenala jsem tu hlasku "nemit domov, aspon se nam bude lepe umirat" nebo tak nejak...
podelim se se svym dojmem:
ja jsem domov mela az do svych 25ti tusim let....byl to byt mych rodicu v praze, pak se ale rodice odstehovali nekam, kde uz doma nejsem.
Ja jsem se predtim uz parkrat stehovala a dneska mam na konte 10 presunu ( a s rodici predtim take nekolik, ale to si moc nepamatuju).
V prvnich bytech jsem se s idealismem a nadsenim dost zabydlovala, byt to nakonec bylo treba jen na par mesicu, to me postupne poustelo...pak jsem v jednom bydlela dlouho a tam jsem se opet zabydlela a taky jsem zacla zas hromadit veci, pak to vzalo za sve po dalsim stehovani po 4 tydnech!!! jsem se na to zacla pomalu vykaslavat, i pres to, ze jsem se treba v jednom byte s fajn lidmi doma citila.
Nakonec jsem eliminovala nejen veci, co prenasim, ale i ty, co vlastnim a v poslednim byte, kde jsem ted, jsem na zacatku jen diky spolubydlici - kamaradce, ktera z osobnich duvodu mela jeste nadseni a energii - nedelala vse jen provizorne, ale udelaly sme si to pekne ...
a co se deje? budeme se zas stehovat, pro me je to uz bezny ukon, v hlave mam srovnano, co kam presunu, ceho se jeste zbavim, co komu daruji, co potrebuji, jak to sbalim a konecne se dostavam k tomu, ze mi doslo, ze bydleni na jednom miste pro me neni a proto se chystam k porizeni domecku na koleckach;)
Takze nejenze se nam muze lepe umirat, ale i lepe zit, kdyz se neupiname tolik na domov (jako misto), koreny je dobre znat a citit, ale neni to zas tak nutne podle me.