FRONEMA: cau fro, sice s 12dnovym meskanim,ale dam ti k tomu svojich par drobnych. cim vacsie ocakavania som v zivote mal, tym viac som bol sklamany a bolo par pripadov, kedy som bol zlostny. Samozrejme bolo par, ktore sa naplnili, ale to ocakavanie samotne bolo vacsie nez radost/spokojnost spojena s jeho dosiahnutim. Snazim sa mat ocakavania minimalne a ak tak len na seba (pristupujem k veciam tak jak pridu a reagujem na okolnosti bez toho aby som svoje okolie na silu manipuloval do svojich predstav). A ak sa mi nieco nedari, pouzijem pravidlo dvoch noh.
Co sa tyka chcenia, jasne ze mam tuzby a chcem aby sa nieco podarilo v ramci sebarealizacie. realizujem sa minoritne v praci, majoritne v sukromnom zivote, ci uz ako otec dvoch dcer alebo ako partner ako jedinec, ktory ma konicky..atd.
takze aby som zodpovedal to, co si sa pytala. snazim sa chciet bez ocakavani. krok za krokom smerom k cielu. ocakavanie je pre mna naseptavanie ega o niecom co nie je (buducnost). preto ten krok za krokom je akasi moja mantra na koncentraciu potrebnu k dosiahnutiu ciela/zameru, pretoze to ocakavanie mi tu koncentraciu rusi.
(jedna z cinnosti u ktorych sa to da velmi dobre pozorovat je napriklad poker.)
uvitam akykolvek nazor ci uz tuto v klube alebo do posty.