• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    LOOK
    LOOK --- ---
    KUKIDE: protoze banky! ha

    JAZZZ: me staci chodit do prace :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOK: mas pravdu. a proto potrebujes vybudovat zemelod, ktera ti umozni nezit jako bezdomovec a zaroven ti da svobodu ke zkoumani nekonecne nadhery universa :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LOOK: a proč není zadarmo???? :)
    LOOK
    LOOK --- ---
    MTO: wtf? jidlo a bydleni proste potrebujes a zadarmo neni
    MTO
    MTO --- ---
    Banky nám kradnú dušu! - Dolezite.sk
    http://dolezite.sk/Banky_nam_kradnu_dusu_125.html

    "Preto Andreas Claus, známy ekonóm, hovorí, že bankám ide o vašu dušu. Akonáhle uveríte, že musíte zarábať, aby ste mohli žiť, tak prichádzate o dušu. Táto planéta je postavená na tom, že tu všetko je. Človek sa narodí a planéta má pre neho všetko kompletne pripravené. Vie to každé zviera a každý hmyz. Tí nepotrebujú peniaze-na čo? Normálne žijú. To my ľudia hráme virtuálne hru, že si všetko musíme kúpiť. Nemusí z nej vypadnúť. Stačí, keď si uvedomí, že to nie je život, ale hra. Stačí si uvedomiť, že v skutočnosti nemôžu nikdy nič vlastniť. Je to len dohoda medzi ľuďmi. V okamihu smrti je to zrejmé. Nič si so sebou nevezmeme."

    MTO
    MTO --- ---
    CONTINUITY: no ja to teda bral jako dve oddelene vety. nespojoval bych to.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MTO: tak pustíme písničku:
    ADELE - Skyfall - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MTO: Ta věta mi přijde naprosto příšerná. Co má být to dobro a zlo?

    Vědomí je dobro a touhy podvědomí zlo předpokládám?

    To je totiž ten starej známej náboženskej blábol, kterej tu už udělal neskutečnou paseku, potisící znova.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MTO: Článek je v pohodě, jen je třeba brát věci s rezervou. Mě na současné době hodně věcí mrzí, ale to neznamená, že by mě nemrzely před 100, 500 lety.
    MTO
    MTO --- ---
    ok. necham ten clanek tady. dal uz bych to nerozebiral...
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    mto: takovyhle clanky, vynatky nebo zavery me akorat tak serou. tot asi tak vse, co bych k tomu mela. zadna intarna to neni, jasny. ale produkovat kecy tohohle typu, jako pro me a podle me to neni k nicemu dobry
    MTO
    MTO --- ---
    cetli ste ten clanek nebo reagujete na jen ten vynatek ?

    ten konec hezky:

    "Každodenně jsme vystaveni nezdolnému boji, mezi dobrem a zlem, mezi našim vědomím a touhami našeho podvědomí. Všechny cesty vedou nakonec k té jedné velké, proto záleží jen na nás samých, jakým směrem se vydáme v tomto dech-beroucím příběhu!"
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MTO: to je normální závislost ;) nic víc
    CRANK
    CRANK --- ---
    PAULMUADDIB: Díky moc ...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MTO: Mě ovládá takový ten zlý plechový čtverec s dvěma nenávistnými červenými oky, které, když se přiblížím, tak svítí. Visí nad mušli a vždycky,když ho rozsvítím, tak do 10 vteřin močím...

    Ale vážně, v historii byli lidé, kteří byli zlí a zahořklí i u domácího krbu, nebo v kostele. Přemítali, jak se mstít ostatním, jak jím ublížit. A pak tam byli ti, co si to užívali. Dnes je to taky tak na "těch internetech", někteří škodí, jiní hledají a pomáhají. Není to o době, ale o lidech.
    MTO
    MTO --- ---
    NOVÁ DOBA! | CEZ OKNO
    http://www.cez-okno.net/clanok/quo-vadis/nova-doba

    "Kolik hodin svého volného času věnujeme počítači, televizi, nebo mobilnímu telefonu? Zatímco naši předkové trávili svůj volný čas v kostele nebo u rodinného krbu, tak dnešní člověk je vysloveně závislý na elektronice, která každého z nás okrádá o volné chvíle drahocenného života. Čím více se věnujeme telefonování, skypování, facebooku a internetu vůbec, tím rychleji se nám vytrácí kontrola nad podstatou času...
    Ztrácíme nevědomě zájem o veškeré dění z našeho nejbližšího okolí, a to z nás vytváří sobecké jedince. Rovněž díky tomuto výdobytku moderní doby „elektronice“ začínáme postrádat lidskost, soucit a respekt k spravedlnosti. Jsme uvrženi do umělého prostředí, které je vůči člověku citově chladné, a to se odráží v našem každodenním životě i společenském chování. Jakmile přijdeme o dar vcítit se do bolesti a utrpení druhých, může se pak velmi snadno stát, že naše vlastní výtvory nás budou jednou, a to v otázce nadřazenosti sami převyšovat. Mohlo by pak dojít k nevídané situaci, kdy lidé nebudou ovládat svoji vlastní elektroniku, ale naopak, tato elektronika vyrobená člověkem, bude úspěšně řídit celé tohle lidské společenství. Ovšem krutě a bez soucitu!"
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FRONEMA: cau fro, sice s 12dnovym meskanim,ale dam ti k tomu svojich par drobnych. cim vacsie ocakavania som v zivote mal, tym viac som bol sklamany a bolo par pripadov, kedy som bol zlostny. Samozrejme bolo par, ktore sa naplnili, ale to ocakavanie samotne bolo vacsie nez radost/spokojnost spojena s jeho dosiahnutim. Snazim sa mat ocakavania minimalne a ak tak len na seba (pristupujem k veciam tak jak pridu a reagujem na okolnosti bez toho aby som svoje okolie na silu manipuloval do svojich predstav). A ak sa mi nieco nedari, pouzijem pravidlo dvoch noh.
    Co sa tyka chcenia, jasne ze mam tuzby a chcem aby sa nieco podarilo v ramci sebarealizacie. realizujem sa minoritne v praci, majoritne v sukromnom zivote, ci uz ako otec dvoch dcer alebo ako partner ako jedinec, ktory ma konicky..atd.
    takze aby som zodpovedal to, co si sa pytala. snazim sa chciet bez ocakavani. krok za krokom smerom k cielu. ocakavanie je pre mna naseptavanie ega o niecom co nie je (buducnost). preto ten krok za krokom je akasi moja mantra na koncentraciu potrebnu k dosiahnutiu ciela/zameru, pretoze to ocakavanie mi tu koncentraciu rusi.
    (jedna z cinnosti u ktorych sa to da velmi dobre pozorovat je napriklad poker.)
    uvitam akykolvek nazor ci uz tuto v klube alebo do posty.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Zdařilej článek o denialu, střízlivě a intelektuálně napsanej.
    Chris Hedges: How to Think - Chris Hedges' Columns -Truthdig
    http://www.truthdig.com/report/item/how_to_think_20120709//
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KUKIDE: nechci bejt za skarohlida, ale jedina energie v pravem slova smyslu, kterou si lide predavaji je infracervene zareni a pro uplnost pocitejme i kinetickou. jsem ale presvedceny, ze ta energie o ktere mluvi esoterici je energie informace (to je fyzikalne prevedeitelne viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Entropy_in_thermodynamics_and_information_theory ). informace v takovem pripade funguje jako klic, ktery musi zapadnout do zamku - naseho mozku a podle toho, jestli jsou nebo nejsou kompatibilni muze dojit k prenosu energie. treba hudba je informace a podle toho, jestli se ti libi, te nabiji nebo ne.

    lidi vymysleli uz spoustu picovin a trubka s blesky vypada tak pritazlive a energeticky :) ale to porad neznamena, ze vam to zadnou energii nemuze predat. pokud informace o tom, ze "jste leceni zazracnym strojem" zapadne do vaseho mozku, protoze tomu verite a treba je cast vasich problemu psychosomaticka, pak to urcite muze mit pozitivni vliv. fyzikalne by vas ale elektromagneticky vic "nabila" prochazka pod zizkovskym vysilacem ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam