_BENNY: Přesně tak – vnímám práci transformačně – jenže spousta z nás má hodně pokroucený pohled na práci. Pokroucený společenským tlakem – nikdo nás ale nenutí abychom tak nahlíželi a taky prožívali naše zaměstnání či podnikání celý život. Vnímáme často práci jako nějaké otrocké vykonávání úkolů pro buržousty nahoře, kteří si tam prý jen tak leží a kopou dolů do nás obyčejných smrtelníků. Jako něco co musíme dělat doživotně jen abychom zaplatili základní potřeby a zbylo nám sotva něco na naše neřesti. Co třeba ten náhled malinko přetransformovat a vrátit se k „původnímu“ významu práce. Každý z nás je originální ne? Všichni máme pocit, že jsme nějak jiní než ti druzí – neboli, že umíme, ovládáme, nabízíme něco jiného než ti druzí. Co třeba to dokázat, zrealizovat, zcela uskutečnit? Jakože opravdu celému světu. Jsem tu – jsem originál – nabízím něco jedinečného – tuto jedinečnost nabízím světu – moje přidaná hodnota (to je to zásadní – jakou hodnotu dokážu stvořit a taky předat dál?) pro společnost je v tom a tom… jakoby dnešní společenský tlak říkal či dokonce požadoval, že to je něco automatického, že přeci všichni máme právo… a já tady říkám – ne – právo mají jen ti, kteří skutečně něco nabízejí. Zbytek je prostě musí následovat tak dlouho dokud se nepostaví na vlastní nohy, nenajde svou vlastní přidanou hodnotu, nenajde svým způsobem sebe a své místo na světě. Je v tom velký kus realizace – ten základní, na kterém se dá stavět výš. A že to není hned? Vždyť na to máme celý život… chtít něco jako je BI je jenom neznalost, lenost a lpění na evropské pohodičce. Život na Zemi se v tomto ohledu nikdy nezmění – to říká „moje“ moudro – změnit se může pohled na onen tlak, na to co nám tak vadí, co jakoby překáží v životě. Co třeba na něj pohlížet jako na příležitost? Že díky němu máme motivaci jít dál, že nás vlastně automaticky pohání, zajišťuje naše šlechtění na mnoho generací dopředu (naše děti se budou mít dobře), dává to tolik energie… jen se nebránit – nechat to běžet – ne někam pryč a tupě čumět – skrze nás – a odpovídajícím způsobem se podle toho chovat… trpělivost je nutnou cností – nikdy to není hned – a co hůř – často se výsledky dostaví až pro nadcházející generace. Stejně to za tu námahu stojí!