k tomu casu: cetla sem neco jako "starnem protoze vidime ostatni starnout" a pak ze nekteri lidi "blazni" nestarnou protoze nemaji pocit casu. prislo mi to zajjmave. taky sem cetla knizku, na zacatku hodne fyziky - einstein, kvantova teorie atd a pak tam slo o tom ze cas je presne 4. dimenze, dalsi smer po kterym se da cestovat .. asi tak jako ten mravenec (: ted tu knizku tu bohuzel nemam tak nemuzu popsat presnejji...
JULLIK: ty jo, ja nevim, ja tohle to moc nedavam. taky jim minimum masa a zvire. produktu, ale furt se zaroven asi nedokazu "spojit" s tim "hlavne at nezemrou". kazdy nekdy zemrem ... prijde mi, ze to proste neni vse. jde i o kvalite zivota atd. musim myslet na jednu vec z tolleho "moc pritomneho okamziku" - tolle tam popise jak pro nas je hrozny trauma kdyz umre treba domaci mazlicek ale hlavne je to trauma kdyz ma jmeno, ma "vyznam" ... sama se zeptam jestli tak moc nechcem smrt zvire protoze to zrcadli nas strach pred smrti.
- a tim fakt nechci ospravedlnit zabijni cehokoli. ale zaroven je to cast prirozeneho cyklu .. nejak..ne? cekam na harsh kritiku vsech ultra vegetarianu a veganu! (;